Şimdi Ara

ustura ile traş olmak kolay mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
21.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar makine ve jilet de kullandım.2 si de traş ediyor gayet güzel.ancak geçen gün berberde ustura ile traş oldum ve 1 aylık sakalımı çok rahat ve pürüzsüz bir şekilde aldı.ve normal traş süremden de kısa sürdü bu.

ustura ile traş olmak kolay mıdır ? ustura ile traş olan var mı?

bir de berberin köpüğü yoğun bir şekilde uygulamasının da faydası var sanki yağ gibi kaydı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ustura ile Traş Olmak: Kolay ve Etkili Bir Yöntem

Ustura ile traş olmak, geleneksel bir traş yöntemidir ve pürüzsüz, yakın ve uzun ömürlü bir tıraş elde etmek isteyenler için idealdir. İşte ustura ile traş olmanın faydalarından bazıları:

• Yakın Tıraş: Usturayla tıraş olmak, cilt yüzeyine yakın bir tıraş sağlar, bu da daha pürüzsüz bir cilt ve daha az kıl çıkmasıyla sonuçlanır.
    • Uzun Ömürlü Sonuçlar: Usturayla tıraş olmak, elektrikli tıraş makinelerine kıyasla daha uzun ömürlü sonuçlar verir, bu da daha seyrek tıraş ihtiyacı anlamına gelir.
    • Kontrol: Usturayla traş olmak, tıraş işlemi üzerinde daha fazla kontrol sağlar, böylece hassas bölgeleri veya yüzün belirli bölgelerini daha kolay tıraş edebilirsiniz.
    • Geleneksel Bir Deneyim: Usturayla tıraş olmak, uzun bir tarihe sahip geleneksel bir traş yöntemidir ve bazıları için tıraş deneyimini daha keyifli hale getirir.

Ustura ile tıraş olmak bazı kişilere zor gelebilir, ancak biraz pratik ve doğru teknikle kolayca ustalaşılabilir. İşte ustura ile traş olmak için adım adım bir kılavuz:

1. Cildini Hazırla: Tıraştan önce yüzünü ılık suyla ıslat ve ardından tıraş köpüğü veya jeli uygula. Bu, kılları yumuşatmaya ve tıraş işlemini kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır.
    2. Usturayı Tut: Usturayı sapından hafif bir açıyla tut ve ciltle yaklaşık 30 derecelik bir açı oluşacak şekilde yüzüne yerleştir.
    3. Hafif Basınç Uygula: Usturayı cildine hafifçe bastır ve kılların çıkış yönünde tek yönlü hareketlerle tıraş et.
    4. Sık Sık Durula: Tıraş sırasında usturayı sık sık durula ve tıraş köpüğü veya jelini yenile. Bu, usturayı temiz tutmaya ve tıkanmasını önlemeye yardımcı olacaktır.
    5. Sakin Ol: Ustura ile traş olurken sakin ol ve acele etme. Hızlı veya dikkatsiz hareketler cilt tahrişine yol açabilir.

Usturayla traş olmak güvenli ve etkili bir yöntemdir, ancak cilt tahrişine neden olabileceğini unutmamak önemlidir. Hassas cildin varsa veya cilt sorunları yaşıyorsan ustura ile traş olmak için doktoruna danışman.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ustura ile traş olmak her babayiğidin harcı değildir berberler bile kendilerini ustura ile traş etmek konusunda zorlanır

çok dikkatli çok yavaş traş olmalısın uyku sersemiyle kolay kolay traş olamassın

evet cok iyi keser sakalınıda derinide cok iyi keser

ben genellikle ayda bir ustura ile traş oluyorum yaşadıgım şeyler şimdiye kadar 5 kere olmuşumdur 5 kerede her seferinde 1 kere olmak üzere kesin kesmişimdir kesinlikle boyun bölgesi kesiliyor

birde sağ el kullanıyorsan sol favoriyi kesemiyorsun bunu cok yaşadım cokta komik geldi bana

HAYDI HAYIRLI TRAŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjklee18

ustura ile traş olmak her babayiğidin harcı değildir berberler bile kendilerini ustura ile traş etmek konusunda zorlanır

çok dikkatli çok yavaş traş olmalısın uyku sersemiyle kolay kolay traş olamassın

evet cok iyi keser sakalınıda derinide cok iyi keser

ben genellikle ayda bir ustura ile traş oluyorum yaşadıgım şeyler şimdiye kadar 5 kere olmuşumdur 5 kerede her seferinde 1 kere olmak üzere kesin kesmişimdir kesinlikle boyun bölgesi kesiliyor

birde sağ el kullanıyorsan sol favoriyi kesemiyorsun bunu cok yaşadım cokta komik geldi bana

HAYDI HAYIRLI TRAŞLAR

bana göre değil gibi o zaman,ben normal jiletle bile kesiyorum yüzümü ve elime ustura gibi bir şey verirsen kan çıkar herhalde .
    sol favori olayı da mantıklı,kesmek için cambazlık yapman lazım resmen.
    en güzel berbere gidip kestirmek.zaten 3 lira istiyor.

• usturanın performansını hiçbirşeyle alamazsın. ama kolay iş değil ve tehlikeli
    normal kullanım için iyi bir jel ve iyi bir tıraş bıçağı yeterli olur.
    jeli sürdükten sonra hemen başlama kesmeye 1 2 dk bekleyiver.
  • Az sayıda tıraş olan adam kendini öldürme derecesinde yaralayabilir. Belirli bir tecrübeye sahip olan kişi mutlaka bir yerinde çizik, yarık bırakır. Çünkü ilkten korkarak yaparsın, bu iyidir aslında iyi bile kesersin ama rehavete kapıldığın an iş işten geçmiş olur ve surat kesilir. Ustura ile insanın kendini tıraş etmesi zordur. En iyisi jilete devam et kardeş. Ben makine kullanıyorum senelerdir, çok uzattığımda jilet kullanırım. İyide köpürtmek şarttır, Allah korusun derin bir yara ile uğraşılmaz.
  • İçine ustura gibi traş bıcagı koyulan jiletlerden öneririm
     ustura ile traş olmak kolay mı ?
  • ben o köpük işini laf olsun diye yapardım,herhalde hatam da buradaydı,çünkü jiletten de pek memnun kalmıyordum,o yüzden de makineye geçmiştim.
    bir türlü adam gibi traş olmayı beceremedim gitti

ve makine kullanmama karşın okulda en çok sakal çıkan kişilerden biri de benim,sakallarım çabuk çıkmaz ama bir hafta sonra ormancı sakalına döner ama öyle böyle değil,kızıl renk,çenede kıvırcık bir sakal .

@4n1L : o dediğin nasıl bir şey sakat mı? bir de pahalı bir şeye benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 17 Haziran 2010; 18:28:15 >
  • onuda denedim oda sakat baya bir ağır geliyor insanın eline sadece biraz daha ucuza geliyor makinasını 3-4 liraya bulabilirsin kullanma sebebi olarakta kolay temizlenmesi diyebiliriz traş esnasında jileti koydugun yeri acarak bi su tutarsan alete 0 jilet takmış gibi olursun dediğim gibi bu alettede ilk kullanıma baya bir dikkat et cunku jilet gibi plastikten değil ağırlıgı tutturamassın mazallah yüzünü biçersin en iyisi mantıklısı haftada 1 kullanıyorsan makinadan şaşma permatik ustura 2-3 günlük sakallar için uzun sakallarda makina kullanmak daha mantıklı
  • çok zor her tarafımı kestim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.