Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
3
Favori
60.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet millet bende sonunda aldım telefonumu HTC Touch 2 ile bunun arasında gidip geliyordum HTC'nin kalitesi ve ürünün kasa kalitesi göz önünde tutulunca aklım ona kayıyordu ama W2'nin işlemcisi büyük bir faktör oldu almamda... Genel itibariyle 2 gündür memnunum. Bir tek bugün içindeki Türkçe klavye ve Türkçeleştirme programını yükledikten sonra girememiştim ana menüye onu da reset atıp klavyeyi de SPB Keyboard ile değişince çözdüm. Gerçekten SPB'nin programları şart bu telefonda. Örneğin SPB Mobile Shell 3.5 ile telefon bambaşka bir telefon oluyor W2'nin içinde var Spb fakat milattan önceki bir sürümmüş üstüne kırılmış 3.5'i atınca güncellendi.

Şuan beni gıcık eden bir sorun çıktı ortaya. Durduk yere Vodafone Menüsüne giriyor telefon. Hiçbir tuşa basmadan bırakıyorum bakıyorum kendi kendine Vodafone menüde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 30 Ağustos 2010; 2:17:18 >

• Yok bu birşey söyleyecek olan benden önce kaç kişi aldı bu telefondan kayıplara mı karıştınız Yukardaki soruna cvp vermeseniz bile batarya durumu hakkında konuşun...
  • hayırlı olsun dostum,ben cihazda türkcell hat kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. sorununa en iyi cevabı GM müşteri hizmetleri ( 0212 444 43 62 ) verecektir. bende cihazı yaklaşık on gündür kullanıyorum, kullanımı kolay ve program ekledikçe daha da kullanışlı hale geliyor. birtek flashplayer sorununu çözemedim facebook vb. yerlerde video izleyemiyorum. batarya durumu ''eh idare eder'' diyebiliriz,fazla kurcalamayınca üçüncü günün sonuna kadar şarj bitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er35han -- 1 Eylül 2010; 17:44:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Yok bu birşey söyleyecek olan benden önce kaç kişi aldı bu telefondan kayıplara mı karıştınız Yukardaki soruna cvp vermeseniz bile batarya durumu hakkında konuşun...

sakin ol hocam foruma birkaç haftadır bakamıyorum, şimdi daha yeni gördüm kusura bakma benim hattımda turkcell ve öyle turkcell menüsü felan gelmedi hiç durduk yere. er35han'in dediği gibi GM'yi olmadı vodafone'un müşteri hizmetlerini ara bir çözüm bulurlar.bu arada bende 1 aydan fazla olacak spb 3.5'u kullanıyorum ve çok rahatım batarya fazla kullanmazsan 3 güne kadar gidiyor, eğer çok kullanırsanda 1 gün idare ediyor. ben alıştım zaten, iş yerimde psp ile telefonu usb şarj edince pek sorun yaşamıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: er35han
    birtek flashplayer sorununu çözemedim facebook vb. yerlerde video izleyemiyorum.

onun çözümünü ilk sayfada söylemiştim. normalde nette dolaşmak için opera'yı kullan ama youtube gibi sitelerden video izlemek istiyorsan uzardwebp tarayacısını kullan. facebooktan çok rahat video izlemiştim, youtube'danda aynı şekilde. yanlız facebook'a girerken baya uğraştırmıştı ama sonunda izlemiştim

•  General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro.
     General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro.

Spb menü hakkında fikir edinmek isteyenlere birkaç resim koydum telefonumdan. Özellikle 3 boyutlu mesaj görüntüleme çok hoş

• telefonu kullananlara bir soru sormak istiyorum telefonda sensör varmı yani telefonun ekranı yana yatıyormu çevirince oyunlarda faln kullanabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaaga

telefonu kullananlara bir soru sormak istiyorum telefonda sensör varmı yani telefonun ekranı yana yatıyormu çevirince oyunlarda faln kullanabilirmiyiz

O sensör olayı benimde kafamda soru işareti... Bununla ilgili telefon içinde bi hassaslık ayarı var ama ne sensör destekli oyunlarda ne de resimlerde tepki alamadım

@barkar
    SPB gerçekten büyük nimet Telefonun Rom'unda SPB mevcut ama milattan önceden kalma bir sürüm ve alakası yok 3.5'le. Şuan onunla kullanıyorum çok kullanışlı ama windows tuşuna basınca titanium temasına geçmesi olmasa daha güzel olacak da..

Ayrıca telefonun işlemcisi hiç fena değil ben PSX emulator ile tekken 3'ü 20'li fpslerde oynuyorum. Tek sorun emulatore tam uyumlu değil telefon bazen tam ekran modundan çıkamıyorum telefonu kapatmam gerekiyo. Bir de multitouch özellikli bi skin eklemek lazım tam çözemedim çözdüğümde anlatırım nasıl olduğunu. Onun dışında MorphGear adlı emulatörle SNES-NES-GBA uzantılı oyunları çok rahat oynatıyor telefon. Yalnız bu emulatörde de multitouch destekli gamepad skini sadece WVGA ekranlarda var. Şu ekranın QVGA olması çoğu şeyde sıkıntı yaratıyor

Telefon için Radyo programı isteyen var ise Benq E72'den beri kullandığım Conduits Pocket Player'ı tavsiye ederim. Hem güzel bir müzik player hemde içinde yüzlerce radyo var. Shoutcast bölümünden türkiyeyi seçerek bir çok radyoyu bulabilirsiniz hatta sadece internetten yayın yapan radyolar bile var.

Deneme sürümü için buraya....
    http://www.conduits.com/products/player/
    4.1 sürümünü google'da aratıp kırılmışını bulabilirsiniz

Edit: Telefonun hangi browserıyla olursa olsun Youtube'dan video izlemesi işkence. Uzard'ı kullandım ama kendi playerı ile açmaya çalışıyor ekran kayıyor ses kalitesi düşük geliyor. Benq E72'de rahatça kullandığım CorePlayer'ın içine gömülü Youtube Player bu telefonda bir türlü çalışmıyor. Arama motoru çalışıyor fakat videoyu açmaya çalışınca öylece kalıyor. Halbuki en hüzel CorePlayer ile izleniyor videolar hemde görüntü kalitesini H.264'ten FLV'nin kalitelisine kadar seçebiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 4 Eylül 2010; 21:46:29 >

• Arkadaşlar bunlar da benden olsun harika programlar deneyin ben WM 6.1 ile kullanıyorum umarım WM 6.5
    ile sorun olmaz

SPB Weather full

http://hotfile.com/dl/66649820/4b92505/SPB.Weather.v2.3.Build.2108-RCAPDA.cab.html

SPB Radio Full - İlacı içinde öksürürse filan mutlaka ilaç verin hasta olmasın

http://hotfile.com/dl/66647539/d447984/SPB.Radio.v1.1.1.Build3019.rar.html

• bilginiz için için tesekkürler baska deniyen varmı çok merak ediyorum telefonda sensör olup olmadığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaaga
    telefonu kullananlara bir soru sormak istiyorum telefonda sensör varmı yani telefonun ekranı yana yatıyormu çevirince oyunlarda faln kullanabilirmiyiz

opera gibi web tarayıcılarda yada herhangi bir menüde ekranı yatırıca otomatik olarak yatmıyor telefon. bu yüzden ilkbaşlarda sensör olmadığını düşündüm ama telefonda bulunan marble oyununu oynadığınızda, telefonda sensör olduğunu anlayabiliyoruz ama diğer menülerde nasıl aktif edicez bilmiyorum şu an

quote:

SPB gerçekten büyük nimet Telefonun Rom'unda SPB mevcut ama milattan önceden kalma bir sürüm ve alakası yok 3.5'le. Şuan onunla kullanıyorum çok kullanışlı ama windows tuşuna basınca titanium temasına geçmesi olmasa daha güzel olacak da..

Ayrıca telefonun işlemcisi hiç fena değil ben PSX emulator ile tekken 3'ü 20'li fpslerde oynuyorum. Tek sorun emulatore tam uyumlu değil telefon bazen tam ekran modundan çıkamıyorum telefonu kapatmam gerekiyo. Bir de multitouch özellikli bi skin eklemek lazım tam çözemedim çözdüğümde anlatırım nasıl olduğunu. Onun dışında MorphGear adlı emulatörle SNES-NES-GBA uzantılı oyunları çok rahat oynatıyor telefon. Yalnız bu emulatörde de multitouch destekli gamepad skini sadece WVGA ekranlarda var. Şu ekranın QVGA olması çoğu şeyde sıkıntı yaratıyor

bende start tuşuna basınca bugün ekranı geliyor, tema felan değişmiyor psp'im olmasa telefonu emulator delisi yapardım ama sağolsun psp gerek bırakmıyor

• Telefonda Sensör varmış merak edenler için söylüyorum bende bugün kurcalarken keşfettim Ayarlar/Sistem içerisindeki Motion Sensör'e girip Geçiş yap sekmesine bastıktan sonra en alttaki Otomatik Rotasyon seçeneğini seçtikten sonra telefonu sağa sola çevirdiğimizde yön değiştiriyor. Ancak hassaslık konusunda iPhone'u geçtim HTC'ler kadar dahi olamıyor. En hassas ayarda dahi elimden fırlatacak gibi oluyorum ancak ekranın yönü değişiyor...
  • ben taktiğini buldum valla, her defasında sorunsuz ekran dönüyor duyarlılık orta seviyede hemde. iş püf noktası ani çevirip yarım saniye beklemek. çevirirken 90 derecelik yani dik açılarla çevirin, göreceksin sorunsuz her menüde dönüyor o ayarları fazla kurcalamadım, sağolasın OzanSRC
  • bugun yuzeysel sekilde mediamarkta incelemesini yaptım bu konuyuda bilmiyordum şansa diyelim.
    uzuun süredir wm kullanıcısı olarak kendi görüşümü kısaca yazayım
    işlemci fiyata göre iyi, hız konusunda bir problem olmadı birçok daha sonradan aklıma gelen taska bektım nerdeyse cihazdaki tum programlar acılmıs buna ragmen iyi performansı vardı, ayarlar menüsünde sbp menuyu gördüm ( açmadım ) , dokunmatik hassasiyeti tabiki iphone hd2 vs gibi değil. gps i kendisitesinde var göstermişler ama içerisinde hazır program yok. 3g görüntülü konuşma olmasada net bağlantısı için olsa iyi olurdu. paket içerigini görmedim. wm kullananlar için sistem güncellemesi önemlidir bunda olacagını sanmam. şöyyyle bir toparlarsak artıları olmasına ragmen wm de htc yi tek gecerim gm ise 2 simde kullacagım tek marka

• quote:

onun çözümünü ilk sayfada söylemiştim. normalde nette dolaşmak için opera'yı kullan ama youtube gibi sitelerden video izlemek istiyorsan uzardwebp tarayacısını kullan. facebooktan çok rahat video izlemiştim, youtube'danda aynı şekilde. yanlız facebook'a girerken baya uğraştırmıştı ama sonunda izlemiştim

barkar dostum, ilk sayfada bahsettiğin uzardwebp tarayıcısını yüklemiştim ama kullanmı çok sıkıntılıydı sildim. geçen gün tekrar yükledim fakat yine aynı sıkıntı, zor bela facebook anasayfaya ulaştım ama görüntü ve yazılar bit kadar, öylece bıraktım.uyumlu flashplayer programları çıkana kadar bekleyeceğiz anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er35han -- 17 Eylül 2010; 18:36:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: er35han
    barkar dostum, ilk sayfada bahsettiğin uzardwebp tarayıcısını yüklemiştim ama kullanmı çok sıkıntılıydı sildim. geçen gün tekrar yükledim fakat yine aynı sıkıntı, zor bela facebook anasayfaya ulaştım ama görüntü ve yazılar bit kadar, öylece bıraktım.uyumlu flashplayer programları çıkana kadar bekleyeceğiz anlaşılan.

gerçekten sıkıntı yaşattığı doğru. facebook'a girerken yabancı bir kaynaktan giriyorsunuz diye bir sürü doğrulama istedi benden site. fotolar getirilip şu resimdeki kim gibi diye soru soruyordu facebook o yüzden bende sadece youtube'dan video izlemek için kullanıyorum arada. skyfire sorunsuz bir şekilde oynatıyordu ama türkiyeden girilemiyor ne yazık ki. türkiye için desteğini kaldırmıştı yapımcıları. çözüm bulundumu araştırmak lazım tabii.

bu arada zil seslerinde veya mesaj seslerinde sesi artırmayı bulan var mı arkadaşlar ? benim için tek sorun bu şu anda çünkü

• Nasıl reset atılıyor . Bilen biri var mı acaba ??

zira menüye giremiyorum yahu bilmem ne exe hatası diyor.

***hard reset tabiki

edit büdüt: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexflood -- 21 Eylül 2010; 0:38:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexflood

Nasıl reset atılıyor . Bilen biri var mı acaba ??

zira menüye giremiyorum yahu bilmem ne exe hatası diyor.

***hard reset tabiki

edit büdüt: ekleme

Hallettim
  • Telefonu yaklaşık 1-2 haftadır kapatmıyorum. Dün gece şarjdayken kapatayım dedim şuan açılmıyor. Windows ekranından sonra General Mobile'ın mavi sayfasında gelip kalıyor. Reset attım bataryayı hafıza kartını sim'i söktüm taktım değişen bişey yok
  • Yanlışlıkla birkaç tuşa basarak Hard Reset yaptım ve açıldı telefon Galiba Omnia'nın Hard Reset tuşlarını denedim. Hard reset yaptık tabi tüm uygulamalar gitti işin yoksa tekrar kur derdi... Rehberi de yedeklememiştim
    Neyse bunun dışında sevindirici bir haber var. General Mobile Türkiye Destek sayfasında telefon için Radyo programı konulmuş. HTC'nin yaptığı gibi yazılımla vermişler bu desteği...

Radyonun arayüzü çok basit ve kullanışlı ses de hiç fena değil çok rahat çekiyor

http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=support_software

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 2 Ekim 2010; 16:02:59 >

• quote:

Yanlışlıkla birkaç tuşa basarak Hard Reset yaptım ve açıldı telefon Galiba Omnia'nın Hard Reset tuşlarını denedim. Hard reset yaptık tabi tüm uygulamalar gitti işin yoksa tekrar kur derdi... Rehberi de yedeklememiştim
    Neyse bunun dışında sevindirici bir haber var. General Mobile Türkiye Destek sayfasında telefon için Radyo programı konulmuş. HTC'nin yaptığı gibi yazılımla vermişler bu desteği...

Radyonun arayüzü çok basit ve kullanışlı ses de hiç fena değil çok rahat çekiyor

http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=support_software

Hard reset tuş kombinasyonunu paylaşabilir misin ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.