Şimdi Ara

Tv için edifier x600 almak doğru olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir x600 ü takip ediyorum fakat sistem hakkında bilgi edinemiyorum pc de z2300 var tv de hoparlör yok su an arayış içerisindeyim malum sistemde tweeter falan var daha önceden tv de logitech x230 ses sistemi vardı 1 saatlik bir dinlenimden sonra baş ağrısı oluyordu vereceği tizler çok önemli benim için yüksek seste tizlerde bozulma yaşanıyor mu şimdilik benden bu kadar değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar



  • up
  • inceleme arattır nette dostum ben uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum pc de kullanıyorum ben.. ama tv de nasıl olur bilemedim ?
    Performansı çok yerinde. İncelemelerden ödülle dönmüş hep.
  • X600'ün tizleri hele ki X230'u düşünence çok güzel. Baş ağrısı bende de oluyordu, çok dengesiz bir bass yönetimi var. O yüzden X600'den memnun kalacağına eminim.
  • x 600 bende takip ediyorum tv kullanmak için almayı düşünüyorum. microlab m 820 arasında kaldım yanlız ses şiddeti yönünden bu her iki ürün nasıl olur.Herzaman son ses dinlemek olmaz.Ses şiddeti yönüyle bu 2 ürün sizce tatmin edermi...Teşekkürler...
  • valla z2300 alacağım vakit başkada sistem almam diyordum bunu son olarak belirlemiştim ama sırf temiz ses almak için edifier x600 alacam heralde gerçi sistem hakkında pek kimsenin yorumuda olmadı işi şansa bırakıyorum artık tweeter falan varmış sistemde beklentilerimi karşılayacağını umuyorum
  • Bu ürün hakkındaki kullanıcı yorumlar azı alıp yada kullanan varmı arkadaşlar....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallhunter -- 3 Eylül 2010; 10:39:42 >
  • evet arkadaşım ben genelde kullanıcı yorumlarıyla aldım zaten fiyat performans ödülleride var bass ları söylemeye gerek yok çok süper tizler beklemeyeceğin kadar iyi tek eksik yönü var oda ses açıp kapaması bi kumanda daha iyi olurmuş ama artılarını görünce oda fazla sorun olmuyo inanki kesinlikle tavsiye ederim ben bu sistemi nokia n73 me - samsung ultra touch s8300 ve philips mcd 510 modeil müzik sistemiyle denedim onlarla da çok iyi performans verdi hatta sırasını verim sana
    3-nokia n73 me +ad41 ile
    2-s8300 ile
    1-mcd 510 un kulaklık giriş yerine taktım ve inanılmaz bi performans aldım pcden daha iyi verdi sesi

    bence fazla düşünme al pişman olmassın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LUZz

    X600'ün tizleri hele ki X230'u düşünence çok güzel. Baş ağrısı bende de oluyordu, çok dengesiz bir bass yönetimi var. O yüzden X600'den memnun kalacağına eminim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfn1907

    evet arkadaşım ben genelde kullanıcı yorumlarıyla aldım zaten fiyat performans ödülleride var bass ları söylemeye gerek yok çok süper tizler beklemeyeceğin kadar iyi tek eksik yönü var oda ses açıp kapaması bi kumanda daha iyi olurmuş ama artılarını görünce oda fazla sorun olmuyo inanki kesinlikle tavsiye ederim ben bu sistemi nokia n73 me - samsung ultra touch s8300 ve philips mcd 510 modeil müzik sistemiyle denedim onlarla da çok iyi performans verdi hatta sırasını verim sana
    3-nokia n73 me +ad41 ile
    2-s8300 ile
    1-mcd 510 un kulaklık giriş yerine taktım ve inanılmaz bi performans aldım pcden daha iyi verdi sesi

    bence fazla düşünme al pişman olmassın



    Teşekürler.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallhunter -- 1 Kasım 2010; 13:12:32 >
  • Arkadaşlar elimde Edifier X600 ses sistemi var.Almayı düşünen varsa ilan linkim aşağıdadır.

    http://forum.donanimhaber.com/m_45594606/tm.htm
  • Merhaba TheMatador2
    Tv ye baglanabilecek bir sistem arıyordum bende. Nasıl cözdün problemini ?
  • merhaba,

    bu ses sistemini harici bir kumanda ile yönetme şansımız var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoingToFree -- 9 Aralık 2011; 20:15:09 >
  • Kullanıyorum memnunum tavsiye ederim vatandan 100 e aldım. x540 yerine kullanıyorum sesler daha detaylı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoingToFree

    merhaba,

    bu ses sistemini harici bir kumanda ile yönetme şansımız var mı acaba?

    x600 ün üstünde harici kumanda yok. eğer almadıysan ve sistem arıyosan m330sf alabilirsin kumandalı ve rms değeri de biraz daha yüksek
  • tv de x600 kullanıyorum küçük odalar için gayet yeterli,düşük seslerde bile kaliteli tok ses alabiliyorsunuz zayıf kalmıyor,ayrıca uyduları plastik değil ahşap malzeme buda daha dolgun ses vermesini sağlıyor,kumandalı model düşünen bence düşünmesin çünkü zaten tv kumandasından kontrol edeceksiniz sesi, 2+1 den de ses kontrol etmek fuzuli olur.
  • Her ne kadar konu eski olsada yazmakta fayda görüyorum. Maksat bilgi paylaşımı olsun. Bugün Vatan bilgisayarın Bornova mağazasından bu ürünü satın aldım (peşin ödeme indirimiyle 96 TL). Ve iyi ki almışım diyorum. Samsung 6 serisi LCD tv'ye bağladım, bas %70-75 civarlarına ayarlandı, keza master volume düğmesinide o civarlara sabitledim. Sesi sadece tv kumandasından açıp kapıyorum (20-25 arası seviyelerde dolanıyorum samsung tv'de).
    BBC HD kanalında fillerle ilgili bir belgesel vardı bir ara, inanırmısınız en ufak çıtırtı, homurtu ve özellikle yaprak-ağaç sesleri (çıtırtı-hışırtı içeren sesler) mükemmele yakın çıkıyor. Daha önceden DENON amfiler (2'li kolon) kullanmış biri olarak beni çok şaşırttı bu ufak boyutlu ve tamamen ahşap ses sistemi.
    Tiz-midler çok iyi, bas sesler yarı leveldan sonra kendini hissettiriyor ve bozulmuyor.
    Bornova Vatan mağazasını bilenler bilir, 2. kattan sesi sona getirince tüm mağaza ne dinlediğimizi duydu ve dönüp yukarı baktı, cihaz kendini belli ediyor.
    Test ettiğim diğer modeller (microlab m200, edifier m3200 ve 3300, logitech 313, 323, s220 )

    Sonuç olarak tavsiye edilir.

     Tv için edifier x600 almak doğru olurmu
  • Yanıtları hiç okumadan size ,sorunuza yanıt vereyim.Bir çok sistem denemiş biri olarak tv ye bağlayacağınız setde aramnız gereken en önemli özellik uydu kalitesi ve ek tweeterın olması.Basların fazla uzun atımlı olmaması ama sürücünün de küçük olmaması.Bu özelliklere göre Logitechin ürünlerini tavsiye etmem.Ses rahatsız eder yüksek sanarsınız kısmak istersiniz kısınca da duyamama şikayetiniz olur.Tavsiyem x600 dür 7 inç bassı çok dengeli biraz sert karaktere sahiptir.Uydularının yankısı ve tınısı çok dengeli midileri ezmeyen tizleri de yükseltmeyen tarzda.Bassın iyi yerleştirme ile yeterli derinlikte bass vereceği de kesindir.Evimde bu seti magnatın aktif bassı ile kullanıyorum arada bir magnatı kapatıyorum bass çok kuru gelmiyor tatmin edici.Tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nighteen

    Yanıtları hiç okumadan size ,sorunuza yanıt vereyim.Bir çok sistem denemiş biri olarak tv ye bağlayacağınız setde aramnız gereken en önemli özellik uydu kalitesi ve ek tweeterın olması.Basların fazla uzun atımlı olmaması ama sürücünün de küçük olmaması.Bu özelliklere göre Logitechin ürünlerini tavsiye etmem.Ses rahatsız eder yüksek sanarsınız kısmak istersiniz kısınca da duyamama şikayetiniz olur.Tavsiyem x600 dür 7 inç bassı çok dengeli biraz sert karaktere sahiptir.Uydularının yankısı ve tınısı çok dengeli midileri ezmeyen tizleri de yükseltmeyen tarzda.Bassın iyi yerleştirme ile yeterli derinlikte bass vereceği de kesindir.Evimde bu seti magnatın aktif bassı ile kullanıyorum arada bir magnatı kapatıyorum bass çok kuru gelmiyor tatmin edici.Tavsiye ederim.


    32 inç Sony lcd mde kullanıyorum 2 aydır gerçekten çok memnun 75tl almıstım bu fıyata pıyasada emsali yok dıyebılırım ozellıkle muzık kanallarında ve film izlerken muhtesem bır ortam oluşturuyor.(75 TL lik bir ürüne göre)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.