Şimdi Ara

!! resimleri küçültme programı !! (TOPLU KÜÇÜLTME )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
26.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçen arkadaşın biri söylemişti ama bulamadım, resimlerin hepsini aynı anda seçip kb olarak azaltan bir program varmı?

şu paintte uzat - et komutunu otomatik yapan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 12 Eylül 2005, 20:29:08 >

• irfan wiev diye bi program var
    http://www.yuqle.com/download/irfan.wiev.3.97.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necat -- 11 Eylül 2005, 22:42:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: necat

irfan wiev diye bi program var
    http://www.yuqle.com/download/irfan.wiev.3.97.html

inceleyim
  • tamam orda da varda şu menüleri bir anlatsana nasıl yapıyoruz ben bulamadım hepisini birden seçmeyi ?
  • Irfan view den sonra fotoşop öğren
  • quote:

Orjinalden alıntı: pajero

Irfan view den sonra fotoşop öğren

ya bırak şimdi fotoşopu bir resim küçültme işlemi için fotoşopmu öğrenecez sen biliyorsan şunu irfan da nasıl yaparız onu anlat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe yamasını indir kendin hallet, yamanın yapılışı anlatılıyor içinde.
    rapide upload ettim.
    http://rapidshare.de/files/4992418/Desktop.rar.html
  • dostum programı açıp open'den küçültmek istediğin resimi seç,ardından İMAGE yazan yerde RESİZE/RESAMPLE'yi tıkla ve orda istediğin değeri yazıp okeyle.bu kadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: necat

dostum programı açıp open'den küçültmek istediğin resimi seç,ardından İMAGE yazan yerde RESİZE/RESAMPLE'yi tıkla ve orda istediğin değeri yazıp okeyle.bu kadar basit

yazmışsın saol
    ama sadece tek dosayı seçmeme izin veriyo bu ?
    hepsini birden seçemiyormuyum ?
  • toplu seçim derken inan ne demek istediğin anlamadım.eğer dosya türlerinden bahsediyorsan yani jpeg-gif-bmp gibi dosyalar gibi? onu programı ilk kurarken tümünü işaretleyip öyle yapıyorsun

• geçen böle bir konmuda birine tavsiye etmiştim sensen eğer
    irfavwiev adlı proğram yukarıda link verilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hussein Genghis -- 12 Eylül 2005, 1:44:27 >
  • bende birsürü dijital ile çekilmiş fotolar var bunlar 700-800 kb arası değişiyor , bunların değerlerini 100 kb lara çekmem lazım , maille göndermek için 100 lerce resim var hepsi teker teker çok uzun sürer.

bunları hepsini seçerek küçülten program lazım.
  • varmı bilen ?
  • dostum ben şimdi yaptım ama resim kalitesi çok düşüyor küçültünce kb değerini
    252 kb'yi 32 kb'ye çektim fakat çok fark var renk kalitesinde
    valla ben ancak bu kadarını becerebiliyorum inşallah anlayan bi arkadaş çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necat -- 11 Eylül 2005, 23:51:36 >

• photoshop ile de boyutu küçültebilirsiniz arkadaşlar hem de uygun istediğini görüntü ayarı iyi bir şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

bende birsürü dijital ile çekilmiş fotolar var bunlar 700-800 kb arası değişiyor , bunların değerlerini 100 kb lara çekmem lazım , maille göndermek için 100 lerce resim var hepsi teker teker çok uzun sürer.

bunları hepsini seçerek küçülten program lazım.

arkadfaşlar bu iş için diyorum
  • acd see de aynı işi yapıyor diye biliyorum..biliyorum derken ben öyle yapıyorum...görüntü ise hiç bozulmuyor..yada bana öyle geliyorda olabilir ama gayet kullanışlı..tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat134

acd see de aynı işi yapıyor diye biliyorum..biliyorum derken ben öyle yapıyorum...görüntü ise hiç bozulmuyor..yada bana öyle geliyorda olabilir ama gayet kullanışlı..tavsiye ederim...

hangi işi diyorsun ? bu konu karıştı iyice ben toplu küçültme olayını diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat134

acd see de aynı işi yapıyor diye biliyorum..biliyorum derken ben öyle yapıyorum...görüntü ise hiç bozulmuyor..yada bana öyle geliyorda olabilir ama gayet kullanışlı..tavsiye ederim...

küçültürken bozumaz görüntü çok aşırıya kaçmazsan

acdsee uygundur bu iş için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.