Şimdi Ara

Neden Uzay Simulasyonu Yok ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hep merak etmişimdir neden gemi,tren,uçak,tır vs. simulasyonları varda adam akıllı bir uzay simulasyonu yok..bu simulasyon'dan kastım uzayda savaşmak değil Apollo uçuşları gibi Dünya'dan uzaya çıkışlar,aya gidiş,geri dönüş felan bunların hepsinin sağlandığı bir simulasyon neden yok ?

• Hocam haklısınız valla bi mekik kaldırmak çok iyi olabilirdi.. Benim gibi astronomi meraklısı insanların işine yarıyabilecek sadece bir kaç program var bunun dışında simülasyon bulmak gerçekten çok zor..
  •  Neden Uzay Simulasyonu Yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükKötüEjderha

Hocam haklısınız valla bi mekik kaldırmak çok iyi olabilirdi.. Benim gibi astronomi meraklısı insanların işine yarıyabilecek sadece bir kaç program var bunun dışında simülasyon bulmak gerçekten çok zor..

kurulumu hem pahalı hemde geniş kitleye hitap edemediği için.ama çıksa tutabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Bérk

quote:

Hocam haklısınız valla bi mekik kaldırmak çok iyi olabilirdi.. Benim gibi astronomi meraklısı insanların işine yarıyabilecek sadece bir kaç program var bunun dışında simülasyon bulmak gerçekten çok zor..

kurulumu hem pahalı hemde geniş kitleye hitap edemediği için.ama çıksa tutabilir

Simülasyon bölümünü biraz incelersen yeterince gereksiz simülasyon oyunu mevcut zaten.. Bunun yerine böyle bişey fena olmazdı...

@Hellmarch!

Bahsettiğin oyun zannediyorum bi ek paket üzerinde araştırma yapacağım

Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Simülasyon bölümünü biraz incelersen yeterince gereksiz simülasyon oyunu mevcut zaten.. Bunun yerine böyle bişey fena olmazdı...

@Hellmarch!

Teşekkürler

tamamaraştırma sonuçlarını merakla bekliyorum

• Microsoft Flight Simulator X adı geçen oyun.

Uzayda istasyon kurup ticaret yapıp yeni gemilerle uzayı keşfeden bir oyun istiyorsanız X3:Terran Conflict öneririm. Hoş istediğinizden farklı ama çok hoş bir oyun. Öğrenmesi uzun sürer fakat öğrenirseniz çok zevk alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzay Kasa Ne Oluyor ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Hellmarch!

Teşekkürler

tamamaraştırma sonuçlarını merakla bekliyorum

Eğer oyunu oynarsam yakın zamanda paylaşırım

• o Space Shuttle FSX için bir eklenti.indirip kurdum kurduğumada pişman oldum.menüde başlıyorsunuz.tek görev var o da dünyaya dönmek.hiçbir bilgi felan verilmiyor zaten mekikler inerken motor kullanmıyor ama bunda o kadar karmaşık yapılmış ki istediğim sonucu alamadım..
  • x3 e alternatif varmı x3 de uzay ölü gibi hiç ses yok freelancer gibi oyun lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: buluttuncel

x3 e alternatif varmı x3 de uzay ölü gibi hiç ses yok freelancer gibi oyun lazım

Uzayda ses olmaması Normal bişi çünkü hava Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

quote:

x3 e alternatif varmı x3 de uzay ölü gibi hiç ses yok freelancer gibi oyun lazım

demek istediğim o değil
    çevrene baktığında bi yaşam var kednini yanlız hissetmiyorsun oyunda o olması lazım
  • işte demişsin freelancer:D güzel oyundur ama onun gelişmişi yada 2.si çıkmışsa gerçekten harika bir oyundur. zaten yılların oyunu xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

quote:

• Sins Of A Solar Empire var ama o strateji. Yani gezegen keşif filan...
  • Kralı var aslında. Yukarıda yazıldığı gibi X3 serisi. Tabii oynayabilirsen.
  • "ORBITER" bedavaya indirebilirsin, yalnız simulasyon sormuşsun, oyun istiyorsan yukarıda yazılmış.

http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/home.php

http://www.thespacereview.com/article/494/1

http://www.youtube.com/watch?v=hRjNr-RrVnE&feature=related

• arakdaşlar freelancer'ı joystickle oynam imkanımız yokmu:S
  • Simülatör yapacak olan insanların uzaya gidip gelmişinin olmaması nedeniyle olmayabilir mi uzay simülasyonu?
  • Güzel olurdu aslında. Ama bir süre sonra insan sıkılır gibime geliyor.. Hiç değilse ben sıkılırım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.