Şimdi Ara

Adana Pozantı Otoban Gişeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar;
    Hafta sonu abim nasipse Adana'ya gidecek. Ancak Adana-Pozantı otobanında nakit ödeme gişelerinin olup olmadığını bilmiyoruz. Eğer nakit ödeme gişeleri kalktıysa KGS katı almak gerekecek. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Özellikle Taner Göde siz bilirsiniz. KGS almaya gerek var mı yoksa nakit ödeme yapılabiliyor mu?



  • KGS almaya gerek yok nakit verebilirsiniz gişelerde ücretinizi Eğerki ilk derfa o yolu kullanacaksa pozantı - adana arasında yokuş aşağı yolu görüpte heveslenip boşa atmasın ... yolun acemisi şofor için beklenmedik kötü sonuclar meydana gelebilir
  • Nakit gişeleri var yukardaki arkadaşın dediği gibi tekir de dikkat.
  • Arkadaşların ifade ettiği gibi nakit gişeleri (şimdilik halen) var, ancak KGS/OGS'ye geçmenizi özellikle tavsiye ederim. Plaka farklı da olsa KGS ile geçmek daha faydalı, bilhassa POZANTI tarafındaki gişeler günün belirli saatlerinde ÇOK YOĞUN olabiliyor, bilginiz olsun. Genel olarak TEM'in Pozantı-Tarsus-Mersin-Çeşmeli ve Tarsus-Adana-Gaziantep-Şanlıurfa kısmında her çıkışta KGS/OGS gişeleri var, ancak paralı gişelerin sayısı çok azaltıldı. Örnek olarak CEYHAN (Doğu Alın) gişelerinde OGS/KGS boş ve serbestken sayısı eskisine göre çok azalan paralı gişelerde çok uzun araç kuyruğu vardı. KGS için ayıracağınız 15 dakika size ileride çok zaman tasarruf ettirecek, rölantide çalışan motor, boşa yakılan akaryakıt, güneşte durma, aracın ısınması, dur/kalk vb. hepsi basit bir KGS kartı ile çözülebilir. OGS en iyisi ama birden fazla ve geçici araç varsa KGS daha avantajlı, OGS'si cama yapıştırmak zorundasınız ama KGS'si cüzdanınızda bile taşıyabilirsiniz.

    Hayırlı yolculuklar.

    quote:

    Orijinalden alıntı: @levent@

    Arkadaşlar; Hafta sonu abim nasipse Adana'ya gidecek. Ancak Adana-Pozantı otobanında nakit ödeme gişelerinin olup olmadığını bilmiyoruz. Eğer nakit ödeme gişeleri kalktıysa KGS katı almak gerekecek. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Özellikle Taner Göde siz bilirsiniz. KGS almaya gerek var mı yoksa nakit ödeme yapılabiliyor mu?




  • Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgileri abime aktaracağım, artık kafasına ne uyarsa ona karar versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @levent@

    Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgileri abime aktaracağım, artık kafasına ne uyarsa ona karar versin.

    pozantı çıkışı çok kötü.o yolu en son yapıyorlardı.şuan ne durumda bilmiyorum.orda dikkat etsin.mümkünde gece yarısından sonra yolu geçmeye çalışırsa daha iyi olur.gündüz çok yoğun.
  • selam arkadaşlar
    paralı yola yılda bir defa girecem muhtemelen (tatile Adana ya geldiğimde) kgs mi ogs mi? almalıyım? ücretlerinden haberi olan varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: connectgücü

    KGS almaya gerek yok nakit verebilirsiniz gişelerde ücretinizi Eğerki ilk derfa o yolu kullanacaksa pozantı - adana arasında yokuş aşağı yolu görüpte heveslenip boşa atmasın ... yolun acemisi şofor için beklenmedik kötü sonuclar meydana gelebilir

    felaket bir yol orası ya. acemi olan kaza yapmadan savurmadan çıkarsa ordan büyük başarı sağlar. virajları güzel görünüyor ama kaptırdın mı geçmiş olsun.

    ogs de sanırım abonelik bedeli var. kgs daha iyi bence.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kulew2004

    selam arkadaşlar
    paralı yola yılda bir defa girecem muhtemelen (tatile Adana ya geldiğimde) kgs mi ogs mi? almalıyım? ücretlerinden haberi olan varmı?


    Adana gişelerinde hala nakit ödeme gişeleri var bilginize... Ancak kgs ya da ogs düşünüyorsanız...
    Ayrıntılı bilgi>>http://www.ziraat.com.tr/tr/bireysel/kgs.aspx

    Bu arada geçen hafta o yolu kullandım, sağ şeritlerde asfalt ve düzenleme çalımaları var dikkatli olun, ayrıca Adana-Pozantı arası bir kaç yerde radar kontrol var hız limitlerine uyun derim, özellikle tekir de çıkışa aldanı basmayın radara girersiniz...




  • bilgi için teşekkür ederim
  • Ogs artık şart oldu.. Kgs'nin kaldırılacağını duymuştum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezerakin34

    Ogs artık şart oldu.. Kgs'nin kaldırılacağını duymuştum.

    büyük araçlar için kaldıramazlar. büyük araçlar kgs kullanmak zorunda ogs vermiyorlar tırlara falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.