Şimdi Ara

Sony Ericsson Shakira XPERIA X8 Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok belirsizlikten sonra, Sony Ericsson Shakira'nın bir çok fotoğrafı yayınlandı. Daha önce sızan fotoğroflara kıyasla yeni fotoğroflar çok daha etkileyici. Görünüşe göre, Android tabanlı akıllı telefon XPERIA X8 olarak adlandırılacak fakat telefonun bütün özellikleri için resmi duyuruyu beklemek zorundayız

XPERIA X8'in hangi donanımlarla geleceği hakkında en küçük ipicu olmamasına rağmen telefonun tasarımının nasıl olacağını kesin olarak biliyoruz. Telefonun birkaç hafta önce çıkan düşük kaliteli fotoğraflarını unutun ve yeni çıkan fotoğrafların tadına varın.

Telefon Fotoğrofları için:http://www.gsmarenasi.com/sony-ericsson-shakira-xperia-x8-oldu/

• bit kadar x10 mini 'nin ise yaramayacagini anlamis sanirim SE
  • cihazı alan kimse var mı arkadaşlar? ama bu nasıl fiyat politikasıdır abi yaa yuh artık ne şekil bir fiyat bu
  • Fiyatı abartı Tütkiye'de .
    Resmi olmamasına karşın 750-800 TL oha artık.Özellikleride o fiyata göre yetersiz.(3.2 mp vs.)

Bu cihaz yurtdışında 200$ gibi bi fiyatla satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Fiyatı abartı Tütkiye'de .
    Resmi olmamasına karşın 750-800 TL oha artık.Özellikleride o fiyata göre yetersiz.(3.2 mp vs.)

resmi fiyat belli hocam akakce.com da üç farklı fiyat var en ucuz 650 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: kntrli

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Fiyatı abartı Tütkiye'de .

resmi fiyat belli hocam akakce.com da üç farklı fiyat var en ucuz 650 lira

Ne resmi si onlar grey garantili.
    Distributor garantili olmalı

• Distribütör garantisiyle satışa girecek mi bu cihaz acaba bilgisi olan var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sordum turkiye distributorune. Cevabı aşağıda:

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sonyericsson Xperia™ X8 model cihazımızın 2011 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulması planlanıyor.Ürün özellikleriyle ilgili detaylı bilgi içinwww.sonyericsson.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk_er

Ben sordum turkiye distributorune. Cevabı aşağıda:

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sonyericsson Xperia™ X8 model cihazımızın 2011 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulması planlanıyor.Ürün özellikleriyle ilgili detaylı bilgi içinwww.sonyericsson.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Yani Nisan-Mayıs-Haziran aylarından birinde demek istiyolar. inşallah dedikleri gibi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.