Birçok belirsizlikten sonra, Sony Ericsson Shakira'nın bir çok fotoğrafı yayınlandı. Daha önce sızan fotoğroflara kıyasla yeni fotoğroflar çok daha etkileyici. Görünüşe göre, Android tabanlı akıllı telefon XPERIA X8 olarak adlandırılacak fakat telefonun bütün özellikleri için resmi duyuruyu beklemek zorundayız
XPERIA X8'in hangi donanımlarla geleceği hakkında en küçük ipicu olmamasına rağmen telefonun tasarımının nasıl olacağını kesin olarak biliyoruz. Telefonun birkaç hafta önce çıkan düşük kaliteli fotoğraflarını unutun ve yeni çıkan fotoğrafların tadına varın.
Ben sordum turkiye distributorune. Cevabı aşağıda:
Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Sonyericsson Xperia™ X8 model cihazımızın 2011 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulması planlanıyor.Ürün özellikleriyle ilgili detaylı bilgi içinwww.sonyericsson.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: isk_er
Ben sordum turkiye distributorune. Cevabı aşağıda:
Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Sonyericsson Xperia™ X8 model cihazımızın 2011 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulması planlanıyor.Ürün özellikleriyle ilgili detaylı bilgi içinwww.sonyericsson.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Yani Nisan-Mayıs-Haziran aylarından birinde demek istiyolar. inşallah dedikleri gibi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme