Şimdi Ara

Cambridge SoundWorks'den yeni bir iPod uyumlu ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Singapur'lu multimedya devi Creative'in yan kuruluşlarından olan Amerika'lı Cambrigde SoundWorks, SoundWorks i525 ismini verdiği yeni iPod uyumlu ses sistemini duyurdu. i525, Creative'in ünlü ses işleme teknolojisi Xi-Fi desteğiyle sıkıştırılmış şarkılardaki detayları iyileştiriyor.


    Yükseltici (amfi) ile güçlendirilen iki adet hassas hoparlöre sahip olan i525, firmanın kendi teknolojisi olan Smart Volume ile FM istasyonlarından gelen sinyallere göre ses seviyesini ideal seviyede tutabiliyor. i525'de bulunan çalar saat fonksiyonundaysa alarm sesi herhangi bir radyo istasyonu olabilirken, istenirse iPod'dan herhangi bir şarkı olabiliyor.


    Kutu içeriğinde kumanda ve diğer ses aygıtlarının bağlanması için bağlantı kiti bulunan SoundWorks i525'in fiyatı 150 dolar olarak belirlenmiş.











  • SoundWorks un ürünleri çok güzel oluyor bundan 7 sene önce bir masa üstü hoparlör almıştım görüntüsü çok basitti ama şekline tipine ve ebadına göre inanılmaz temiz ve yüksek ses veriyor şok olmuştum halende kullanırım evdeki logitech x530 dan kat kat güzel ve temiz ses veriyor. ki bu ürün daha yeni teknoloji ve inanıyorum ki çok tatmin edici olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.