Şimdi Ara

Motorola Milestone XT720: 8MP kamerası ve HDMI çıkışı ile o bir eğlence üssü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
26.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çalkantılarla dolu birkaç yılın ardından Google ile iş birliğine giden ve Android tabanlı telefonlar hazırlamaya başlayan Motorola, şu sıralar oldukça keyifli. Motorola'nın üst düzey yöneticilerinden Sanjay Jha açıklamasında Droid satışlarının harikulâde iyi olduğunu, hatta gelen talep karşısında üretim sıkıntısı yaşadıklarını eğer daha fazla üretebilirlerse daha fazla satabileceklerini belirtti. Droid modelinin elde ettiği başarıyla birlikte Android merkezli çalışmalarına hız veren firma, Milestone XT720 modeliyle iddialı geliyor.


    alt="Motorola Milestone XT720: 8MP kamerası ve HDMI çıkışı ile o bir eğlence üssü"


    Motorola Milestone XT720, hem tasarım hem de donanım özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Motorola tarafından 8MP kameraya sahip, dünyanın en ince (10.9mm) Android telefonu olarak tanımlanan Milestone XT720'nin fiziksel özelliklerine baktığımızda 115.95 x 60.9 x 10.9mm boyutlarında ve 139 gram ağırlığında olduğunu görüyoruz. 3.7-inç büyüklüğünde ve 854 x 480 piksel çözünürlüğünde kapasitif dokunmatik(çoklu) ekrana sahip olan telefon, Android 2.1 işletim sistemine sahip.


    alt="Motorola Milestone XT720: 8MP kamerası ve HDMI çıkışı ile o bir eğlence üssü"


    Yüksek tanımlı video kaydı yapabilen (720 x 240 piksel) ve Xenon Flaş ile donatılan 8 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerasıyla sınıfının iddialı modellerinden biri olan Milestone XT720, üzerindeki HDMI portu ile HDTV üzerinde 720p video oynatabilen ilk Android telefon olarak tanımlanıyor. Milestone XT720'ye güç veren işlemcinin detayları henüz açıklanmasa da Cortex A8 tabanlı olduğu ve OpenGL ES 2.0 desteği sunduğu biliniyor ve bu noktada oklar Texas Instruments'ın OMAP 3430 platformunu işaret ediyor.


    alt="Motorola Milestone XT720: 8MP kamerası ve HDMI çıkışı ile o bir eğlence üssü"


    Bellek kapaitesi 256MB RAM ve 512MB ROM olarak açıklanan Milestone XT720, 8GB depolama kapasitesi ile geliyor ve 32GB'a kadar MicroSD kart desteği sunabiliyor. WCDMA 1700/2100; GSM 850/900/1800 ve 1900 gibi farklı ağ alt yapılarına destek sunan telefon, kablosuz iletişim için 802.11 b/g ve Bluetooth Class 1, 2.1 + EDR gibi özellikleri çatısı altında barındırırken, FM radyo, GPS ve entegre pusula gibi detaylar ile 3 yönlü akselometre ve yakınlık sensörü gibi detayları da bünyesinde tutmakta.


    alt="Motorola Milestone XT720: 8MP kamerası ve HDMI çıkışı ile o bir eğlence üssü"


    Motorola Milestone XT720, bir adet Mobil HDMI (type D), bir adet USB 2.0 ve 3.5mm kulaklık girişiyle birlikte geliyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Android 2.1 işletim sistemine sahip olan telefon Google Search, Google Maps, Gmail ve Youtube gibi servislere de hızlı erişim sağlıyor. Öte yandan Android Market ile hizmetin etkin olduğu ülkelerde binlerce uygulamaya erişebilecek olan Milestone XT720 sahipleri, farklı hesapları ve dökümanları düzenleyebilecek ve webKit tarayıcısını kullanabilecekler.


    alt="Motorola Milestone XT720: 8MP kamerası ve HDMI çıkışı ile o bir eğlence üssü"


    Sahip olduğu güçlü özelliklerle merak uyandıran Milestone XT720, 1390 mAh Lityum-iyon pil kullanılıyor. Açıklanan bilgilere göre 3G üzerinde 4.5 saat, GSM üzerinden ise 9 saate kadar konuşma süresi sunan telefonun bekleme süresi ise 320 saat. Motorola, Milestone XT720, Android dünyasının en güçlü tesmcilerinden biri olarak Avrupa'da satışa sunulacak. İlk olarak İngiltere'de satışa sunulması beklenen telefon çoklu ortam özellikleriyle son kullanıcılara, ofis yetenekleriyle de profesyonellere göz kırpıyor.








  • Motorola bu sefer yapmış dedirtecek gibi görünüyor
  • Ben Droid'le birlikte Motorola'nın çok büyük yol katettiğini düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shady

    Ben Droid'le birlikte Motorola'nın çok büyük yol katettiğini düşünüyorum.


    Aynen katılıyorum İnşallah bazı insanlar at gözlüklerini çıkarırlar artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 14 Haziran 2010; 20:04:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shady
    Ben Droid'le birlikte Motorola'nın çok büyük yol katettiğini düşünüyorum.

    Bence de hem de çok büyük yol.Motorola'dan aldığım ilk ve son telefon Motorola V3'tü.Tam bir fiyaskoydu tasarımı dışında.Şimdi o markadan bu telefonu görmek gerçekten güzel.
    Ama olan oldu artık.iPhone'dan bir daha dönmem,sonuna kadar iPhone.;)
  • evet en iyi kameralı android gibi görünüyor...yanlız videonun 720*240 oldugundan eminmisiniz 480 olmasın o...
  • Motorola'nın eski günlerine dönüyor olması çok güzel. Eski satış grafiklerini yakaladıkları takdirde çok güzel işlere imza atacaklar.
  • şaşdım iPhone katili damgası yemedi. :) Motorola ölü toprağnı atıyor üstünden yavaş yavaş.
  • Bir flaş için değermiydi güzelim telefonu kalınlaştırmaya. Gerçi herkes için telefon ürettikleri için iyi olmuş satışları büyük oranda etkileyeceğine inanıyorum fakat yandaki 3 dokunmatik tuşun tasarımı pek hoşuma gitmedi :)
  • Bence tasarımı harika olmuş.Motorola eski günlerine göz kırpıyor resmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: érdem*

    Bence tasarımı harika olmuş.Motorola eski günlerine göz kırpıyor resmen.



  • Vayyy sonunda Motorola'dan çok ciddi bir hamle geldi...
  • Hamle geliyorda Türkiyeye cihazlar gelmiyor nedense.
  • nexus two ya da adi her ne olacaksa, motorola tarafindan uretilecek diye biliyorum, o yuzden onu beklerim sanirim =)
  • Motorola şu an Türkiye'de satılmayan yüzlece telefonu var. Adamlar üretiyor ama her telefonu bizim buraya getirmiyorlar. Bu nasıl bir satış politikasıdır anlamadım.

    Motorolanın şu an amerikada satışta olan çok güzel telefonları var ama hiç biri bizim ülkemize gelmiyor..
  • eee zamanında en kral telefonlarını getirdi sonra ne oldu? yedi kazığı ....holdingten milyonlarca dolar zarar. daha getirir mi motorola telefon :D
  • Güzel telefon Motorola inşallah eski günlerine geri döner
  • guzel telefon
  • Rüya gibi cihaz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.