Şimdi Ara

Char Satılmıştır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Server : Apollo
    Build :Full STR Bowman
    LVL : 101 %77
    Istenen Karsilik : 170TL
    Mail koruması yoktur.
    Satiş Yöntemi : Mersin,Kayseri elden geri kalan iller ptt veya banka havalesi.
    MSN :karasu514@windowslive.com(takas ve satış dışı konular için eklemeyin)
    Cep Tel:05349679377 (cepten arıyanların ciddiyeti msn ye nazaran gözümde fazla olur)
    KARAKTER BİLGİLERİ

Bugune kadar 1900 silk aldıgım charımı üniversite sınavım nedeniyle satma kararı aldım.pre plusun süresi dolmuştur.Charda süresi bitmiş devil spirit, maymun, 9 adet global chat ve silkle alınan avatar set bulunmaktadır.Ben yapılandırmayı 110 cold 110 fire 110 pacheon olarak düşündüm ve ona göre yapılandırdım.Hızlı koşmaya para vermemek için 40 lvle kadar light açtım %50 koşma veriyor..Krakterle birlikte 170m gold ve satılınca bu miktarın 3 4 katı edecek kadar item bulunmaktadır.Üzerinde +4 +5 protektor seti +5 crt 10 bowu bulunmaktadır.İtemleri full bluedur.Bowman seven biri için oynaması şüphesiz çok zevkli bir chardır...Forumda xXBLACKXx üyeligimle daha önce sattıgım charlar Diego 78 glavier,KarPiN 80 lvl nuker,klayzer 68 lvl nuker,shoot 40 lvl warrior,HappY__KisS 80 lvl blader.ThenD 90 lvl glavier... TAKAS KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM...
    ---GELELİM RESİMLERİ----
    --GiriŞ--
     Char Satılmıştır...

--SkilleR--
     Char Satılmıştır...

--İtemleR--
     Char Satılmıştır...

--BankA ve SatılacaklaR--
     Char Satılmıştır...

Char Satılmıştır...

--C EkranI ve SilK İtemlerİ--
     Char Satılmıştır...

--ChardaN BiR GörünüM--
     Char Satılmıştır...

BİR EKSİĞİ VARSA SÖYLEYİN DÜZELTİRİM.BAKAN ARKADAŞLAR UPLARSA SEVİNİRİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasu38 -- 30 Temmuz 2010; 11:59:42 >

• up
  • UP
  • Satış konularını "24 saatte bir uplayınız" die bi uyarı alırsın bak benden demesi
  • up
  • gaiada 92 lv nuker + 30 tl
  • S.a Çarı almaya niyetlendimde fiyat 170 tl Cok fazla Skillerde belli bir istikrar saglanmamış acık konusmak gerekirse light - cold dagınık verilmiş bence onlar toplanıp forceye verilmeliydi eğer fiyatta inersen iş bankası havelesiyle alabilirim...
  • Hadi düz hesap 125 e ver işte ya :S Ne olucak bırakıyosun anladıgım kadarıyla 170 gerçekten çok 125 var verirsen msn ekledim açmıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyOnePerson -- 19 Temmuz 2010; 10:31:35 >
  • up konu güncel
  • GÜNCEL DEĞİL ARTIK ÇAR BENDE :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet996

GÜNCEL DEĞİL ARTIK ÇAR BENDE :D

Tam bir ezosun daha demin oyuna girdim, adam gidiyo 30 35 lvl adamları kesiyor sürekli.
  • :D sanane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.