Şimdi Ara

METRO MARKETTEN MÜTHİŞ KAMPANYA.%18 WORLDPUAN(500 TLYE KADAR)ELEKTRONİK ÜRÜN KATOLOĞU İÇERDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
19.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • METRO'DA ÇOŞTU GERÇEKTEN HARİKA BİR KAMPANYA.. EN GÜZEL YANI 500 LİRAYA KADAR WORLDPUAN KAZANABİLİYORSUNUZ(ALACAĞINIZ ÜRÜNÜN FİYATINA GÖRE %18 ORANINDA PUAN).. ÜSTÜNE BİRDE PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT+2 AY DA ERTELEME..DAHA NE OLSUN YAŞASIN WORLDCARD

KAMPANYANIN SON GÜNÜ 24 HAZİRANDIR.

KAMPANYA KOŞULLARI ve MAĞAZA TELEFONLARI:[ALMAK İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNLERİN MAĞAZADA OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN İLGİLİ MAĞAZA TELEFONUNUNDAN BİLGİ ALIN VE ÖYLE GİDİN Kİ ELİNİZ BOŞ DÖNMEYİN) (BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN LÜTFEN)

METRO MARKETTEN MÜTHİŞ KAMPANYA.%18 WORLDPUAN(500 TLYE KADAR)ELEKTRONİK ÜRÜN KATOLOĞU İÇERDE

İŞTE KATALOG ÜRÜNLERİ (GİYİM ÜRÜNLERİNDE %18 PUAN KAMPANYASI BULUNMUYOR. ZATEN KAMPANYALI ÜRÜNLERİN FİYATININ ALTINDA KAÇ LİRA PUAN KAZANILACAĞI DA BELİRTİLMİŞTİR)

YUKARIDAKİ SAMSUNG LAPTOBUN MODELİ: r30 jso2tr HARDİSKİ 320 GB'DİR.
    BASIM HATASINDAN ÖTÜRÜ YANLIŞ YAZILMIŞTIR. GERİ KALAN ÖZELLİKLERİ VE FİYATI DA AYNIDIR. BİLGİNİZE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 17 Haziran 2010; 10:17:34 >

• süper
  • metrodan herkes alışveriş yapamıyorki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximilitan

metrodan herkes alışveriş yapamıyorki...

normalde doğru.. ama mağazadan girişte kartım yok filan dedin mi görevli sana geçici bir kart veriyor ve onunla alışveriş yapabiliyorsun.. en azından ben öyle yapmıştım.. ki forumdan birçok arkadaş da daha önce bu şekilde ürün aldı(açtığım konulardan biliyorum.. tabi görevlinin insafına kalmış birşey ama rica ederseniz kırmaz.. sonuçta gene alışveriş alışveriştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 13 Haziran 2010; 13:33:29 >
  • world' ün uçuşu devam ediyor.

1000TL' ye İ3' lü samsung. daha ne olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

world' ün uçuşu devam ediyor.

1000TL' ye İ3' lü samsung. daha ne olsun..

aynen hocam.. bu kampanya world'ün en iyi kampanyası.. diğerlerinde 100 lira 150 lira puan veriyordu.. burda 500 lira..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 13 Haziran 2010; 14:15:32 >

• world card'ı olmayan ama indirimle ürün almak isteyenlerle anlaşabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAPALI
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

world card'ı olmayan ama indirimle ürün almak isteyenlerle anlaşabiliriz

ben ürün aldırabilirim

ama i5'li cihaz yokki

hp dv6-2xxx serisinden bir cihaz olsa kesin olarak alabilirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 13 Haziran 2010; 14:58:46 >

• HBDEN %25 WORLD PUAN KAZANMISTIM BUNDAN KAZANABILIRMIYIM? İKİSİAYNI KAMPANYA DEĞİL GALİBA?
  • şimdi metroyu arayıp telefonla sordum samsung i5 işlemcili notebook 1549 tl

hp i5 işlemcili notebook 1995 tl

dell i5 yokmuş
  • Güzel kampanya.

Bu da kampanyanın PDF dosyası.

• samsung bilgisayarların fiyatları nasıl? i3 ve i5 olan?
  • Tüm ürünlerde geçerlimi? Bisiklet almayı düşünüyorum fakat kataloglara koymamışlar sanırım.
  • şimdi 1.269 lira harcıyacaz bize 228 lira world puan vericek.. peki ben başka dükkandan yapsaydım alışverişi ne kadar verirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 13 Haziran 2010; 16:30:19 >
  • bross kart okuyucu : 13 tl

tp link 54 mbps usb wifi adaptör = 18 tl

gerisi araştırmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Tüm ürünlerde geçerlimi? Bisiklet almayı düşünüyorum fakat kataloglara koymamışlar sanırım.

sadece mobil yaşam kataloğunda geçerli.
  • arkadaşlar şimdi metro gross marketi aradım.. bu uygulamadan şirketi olmayan yani normal vatandaşlar yararlanamıyormuş, metroya giriş bile mümkün değilmiş

edit: şimdi ankara etlikteki metro gross marketi aradım, gidince tc kimlik numaramızı verip alışveriş yapmamız mümkünmüş, kampanyadanda yararlanabiliyormuşuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 13 Haziran 2010; 16:29:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

arkadaşlar şimdi metro gross marketi aradım.. bu uygulamadan şirketi olmayan yani normal vatandaşlar yararlanamıyormuş, metroya giriş bile mümkün değilmiş

edit: şimdi ankara etlikteki metro gross marketi aradım, gidince tc kimlik numaramızı verip alışveriş yapmamız mümkünmüş, kampanyadanda yararlanabiliyormuşuz..

ben zaten yazmıştım herkes girebiliyor diye.. görevliden rica ettiğinizde içeri girebiliyorsunuz.. ben girdiğimde bir kart vermişti..

quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

şimdi 1.269 lira harcıyacaz bize 228 lira world puan vericek.. peki ben başka dükkandan yapsaydım alışverişi ne kadar verirdi..

%1 puan verir normalde world kart.. yani normal kazancın 12.69 lira ancak metrodan aldığında %18 puan veriyor.. yani metrodaki kazancın 228 lira

• Samsung beni yoldan çıkaracak ha

Kullanan bilgisi olan var ise yardimci olsun alinir mı bu Samsung R530-JT01
    Türkiyede pek satılan bir model degil galiba bir kac yerden fiyat baktim ama bulamadim.
  • google nexus için aradım kozyatağı ve güneşlide kalmamış :(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.