Şimdi Ara

FORUMDA SIK GÖRDÜĞÜNÜZ? KİMLERİ TANIYOSUNUZ EN SAMİMİ ARKADAŞINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle arkadaş yokluğundan bu topici açtıgımı belirteyim...
    bi tane mahalleden aynı zamanda beni bu forumla tanıştıran bi arkadaş var --faruk-- nicki fakat çok anlaşamıyoruz kendisi çok bilgili bişey sordugumda ters bişey diyo..bende uyuz oluyorum forumda öğrenmeye çalışıyorum.. forumdan son zamanlarda msnime girenler.
    @uzm@an
    @holocoust
    @heraklia
    @dokuzharf
    forumda sık sık msjlarına rastladığım ve msjlarında cevaplarımın bulundugu kişiler...
    samimi oldugum yok...
    aglamak
    Cehennemden_Cennete
    Carew
    Adoniss
    manyak
    musty17
    Hadess
    57.ALAY
    _SELCHUK_
    _SeT_
    redbulvotka
    Piêr Dé Sans
    antiochos
    NakkaSss
    Chemist_EA
    guenen
    koko_
    fatalflex
    Ares
    ErrayN
    pew
    nick
    Be®k
    Berk
    serseri
    musAKka
    egzantirig
    _seb_
    cici_anne_sevda
    pamuk_prenses
    hüzün_ciceği
    potasium
    irish
    ®ush

daha bi çookkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.a.w.N -- 12 Eylül 2005, 12:12:43 >

• benim bi arc_ var samimi olduğum ( ki fazla samimiyizdir ) o kadar... benide pek kimse tanımaz zaten...
  • lloyd banks
    qr_buğra
  • ya ben bu forumdan kımseyı tanımıyorum.google vesıle oldu buraya dusmemde.2. el'le bı basladım sımdı her gece 4e 5e kadar burdayım.severek takıp ettıgım adamlar var tabı.reklam yapmayayım hadı.bıde cok alıngan tıpler var.Sanal alem delıkanlıları var.onlara tavsıyem "sago-ceza sanal alem delıkanlılarını" bı dınlesınler.

amma sapıtmısım konudan ya

• Ben bugün rebel_rude boy_x ile tanıştım msn^den muhabbet baya iyi gidiyor tam makara oluyor yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

Ben bugün rebel_rude boy_x ile tanıştım msn^den muhabbet baya iyi gidiyor tam makara oluyor yav.

ulen millet bizi bulmak için uğraşacak şimdi dur.
  • benim en samimi oldugum bakın arkadaş veya muhabbetim olanlar diil samimi olduklarım...

@pooca @mortal_fusion @tugay17 @berk

Muhabbet ettiklerimi sayamicam baya var saolsunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

Ben bugün rebel_rude boy_x ile tanıştım msn^den muhabbet baya iyi gidiyor tam makara oluyor yav.

ulen millet bizi bulmak için uğraşacak şimdi dur.

• benimde pooca rush berk felsongy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Eylül 2005, 3:24:14 >
  • o kadar çok kişi var ki...kimseyi nımıyorum desem yeridir
  • samimiyet yok da yorum ve yazılarını cok mantıklı buldugum bellı kısıler var forumda objektıf takılınca ufku acılıyo ınsanın.. saolsunlar yanı
  • 2 gündür set,powerstrom ve mewluth le bayaa samimiyiz bu sayılıyomu
  • Hande_nev var en samimi oldugum kisi kardesim gibide severim

Serseri
    guenen
    engineer abi kara dayı oldu sanırım
    57.alay
    efulim yok zaten çoktandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 11 Eylül 2005, 3:40:45 >
  • ben-patlamış mısır ve forumda yenı olarak idrak çabası,zevkle takip edıyorum.. saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

benimde pooca rush berk felsongy

benimde tanıdıklarım : tugay redbullvodka amylee_fan rush egzantirig pamukprenses bechkir jikolata serseri mortal_fusion mehiriyet squadron embrio hande_nev hades potasium gti xxxthompson tembeler etc...

• D.a.w.N adamı deli etme

biosdan ram timingleri bozuyosun,bende sana ayarları sıfırları diyorum;sen hala rami satalım bu dandik diyoun

SEN BUNA TERSLEMEK Mİ DİYOSUN???
  • Ben haepinizi seviyorum he kafa adamları da msn'e alabilirim yani mıhabbet makara isteyenler müzik,oyun,film muhabbetleri yaparız.
  • ben daha çok kendimi görüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

D.a.w.N adamı deli etme

biosdan ram timingleri bozuyosun,bende sana ayarları sıfırları diyorum;sen hala rami satalım bu dandik diyoun

SEN BUNA TERSLEMEK Mİ DİYOSUN???

lan oglum ne timinginden bahsediyon onlar sıfırlı zaten..oynamıyorumki oynanmıyo istesende çünkü birinin bile değiştirsen açımıyo pc çünkü 333 mhz ve 400 mhz..OLUM ZATEN RAM İ SATTIM "@Arkadaş" nick li abiye tansaşın oraya gidecem gelecenmi....
  • fauxla hergün görüşüok çok ciddiyim
    bide rush la konuşmuşlugum vardır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.