Şimdi Ara

2011 YGS/LYS Tayfalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar LYS'ler yaklaştı ve kısa süre sonra başlayacak. Seneye sınava girecek olanları da heyecan sardı. 2011'de girecekler bu yazı nasıl değerlendirmeyi planlıyorsunuz? 1.Bölüme mi yoksa 2.bölüme mi ağırlık vereceksiniz? Çalışmalarınız ne yönde olacak?

• Ben bu yaz 9 ve 10. sınıfı bitirmeyi planlıyorum. Güzel bir program, az uyuma, az gezme, az kitap okuma, bol ders-test. Dershane okuldan 1 ay önce başlayacak. Bu sürede de 11. sınıfın tekrarı, zaten 11 de fazla eksiğim yok. 1 haftadır tatil yapıyorum, ve yarından itibaren tatil bitmiştir. Programım hazır yarın başlıyorum. Birde sağolsun okulda geometri hocamız bu önümüzdeki 1 hafta boyunca 12. sınıf matematiği bitirecek. Dershanede de baya işledik zaten. Güzel bir şekilde değerlendirmeye çalışacağım. Umarım imzamı kazanırım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 13 Haziran 2010; 18:50:34 >
  • 1 Haftada 12. sınıf matematiği bitirmek? biterse helal olsun vallahi :D Ben de 11. sınıfı tekrarlayıp hemen 9-10u bitirmeye çalışacağım bu yaz. Umarım hedefine ulaşırsın
  • Bizim hocayı bilsen emin ol böyle konuşmazdın Çıkışa kadar matematik yapacağız. 8.30 dan 15.10 a kadar. Ve belki çıkışda da ek yapar :D
  • 11.sinif derslerinde eksigim yok.
    9-10 un tarih ve edebiyatini bitirmeye calisiyorum,ayni sekilde mat1 konularina da agirlik verdim.
  • ben 11.sınıf yabancı dil öğrencisiyim matematiğim pek iyi değil bu yüzden matematiği erkenden halletmek istiyorum ondan sonra da ingilizce grammar konularını bitirip onlarla ilgili test çözeceğim bol bol daha sonra kelime çalışırım biraz kelime ve grammar eksikleri mi tamamladıktan sonra deneme çözmeye başlarım diye düşünüyorum.inşallah dediklerimi yapabilirim yazı boş işlerle vakit geçirerek bitirmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Ben bu yaz 9 ve 10. sınıfı bitirmeyi planlıyorum. Güzel bir program, az uyuma, az gezme, az kitap okuma, bol ders-test. Dershane okuldan 1 ay önce başlayacak. Bu sürede de 11. sınıfın tekrarı, zaten 11 de fazla eksiğim yok. 1 haftadır tatil yapıyorum, ve yarından itibaren tatil bitmiştir. Programım hazır yarın başlıyorum. Birde sağolsun okulda geometri hocamız bu önümüzdeki 1 hafta boyunca 12. sınıf matematiği bitirecek. Dershanede de baya işledik zaten. Güzel bir şekilde değerlendirmeye çalışacağım. Umarım imzamı kazanırım :D

'Yavaş ol Şampyion'

İyi yazmışsın hoş yazmışsında biraz abartı mı olmuş ne... Limit, Türev, İntegrali 1 haftada nasıl bitiriyor o hoca? Bitirir bitirmesinede birşey anlar mısınız onu bilmem...

Neyse bakalım umarım bu planlarını sorunsuz şekilde uygularsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023 AYT MAT 19. SORU (Polinom)
    2 yıl önce açıldı
    YGS/LYS mi? TYT/AYT mi? [ANKET]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar da önemli değil bu hafta ki ders. 9 ve 10. sınıfı bitirmem yeterli. Biz zaten dershane de türevi baya işledik. Fonksiyonlar da bitmişti zaten. Zaten bunlara hiç gerek yok seneye öğrenirim 12. sınıfı. 9 ve 10. sınıfdan en ufak bir eksiğimin kalmaması yeterli.

Şampiyon dediğiniz için teşekkürler, iyi bildiniz!
  • Geçen yazın bende böyle diyordum. Yalan oluyor ilk haftadan sonra bırakırsınız ha yaparsanız emin olun şubatta sıkılırsınız. Gözlerimle şahit oldum.Zaten sağlam temeliniz yoksa çalışmanızdan bir gram anlamazsınız. Hele sayısalsanız en basitinden dinamiği 10. Sınıfta hatmetmiş olun yine işe yaramaz. Bence sadece mat1 ve geometriye bakın. Emin olun yeter. Ha yok illaha yapacağım diyorsanız arkadaşlarınızla ilişkileri gözden geçirin. Hele aşkın a sını düşünmek bile sizin hayattan 1 senenizi götürür.
  • Lenz Buraya insanları bıktırmak için geldiyseniz lütfen çıkın gidin. Yalan oluyor, emin olun şubatta sıkılırsınız. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Sizle ben bir değilim. Ben dediğimi yaparım. Dinamiği hatmetmiş olsanız işe yaramaz. Ne alaka? Gayet de güzel biliyorum dinamiği. Ayrıca mat1 ve Geometri zaten tamam. Arkadaşlarımla ilişkilerimi siz merak etmeyin. Ayrıca aşkın a sını düşünürüm yada düşünmem sizi hiç ilgilendirmez. Bilgisayar Mühendisliğine girerim, Boğaziçinde de resim çekilip buraya eklerim. İsterseniz YGS LYS sonuçlarımı da eklerim. Ve ekleyeceğim. 1 yıl 2 ay sabredin.

NOT: LYS bitene kafar artık bu siteye girmeyeceğim. İnterneti kapatıyorum. Yani mesaj yazarsanız cevap vermiyor sanmayın. Hepinize bol şans...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 14 Haziran 2010; 22:37:11 >
  • quote:

Lenz Buraya insanları bıktırmak için geldiyseniz lütfen çıkın gidin. Yalan oluyor, emin olun şubatta sıkılırsınız. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Sizle ben bir değilim. Ben dediğimi yaparım. Dinamiği hatmetmiş olsanız işe yaramaz. Ne alaka? Gayet de güzel biliyorum dinamiği. Ayrıca mat1 ve Geometri zaten tamam. Arkadaşlarımla ilişkilerimi siz merak etmeyin. Ayrıca aşkın a sını düşünürüm yada düşünmem sizi hiç ilgilendirmez. Bilgisayar Mühendisliğine girerim, Boğaziçinde de resim çekilip buraya eklerim. İsterseniz YGS LYS sonuçlarımı da eklerim. Ve ekleyeceğim. 1 yıl 2 ay sabredin.

NOT: LYS bitene kafar artık bu siteye girmeyeceğim. İnterneti kapatıyorum. Yani mesaj yazarsanız cevap vermiyor sanmayın. Hepinize bol şans...

sen baya bi gaza gelmişsin, hırs yapmışsın ya

• quote:

Lenz Buraya insanları bıktırmak için geldiyseniz lütfen çıkın gidin. Yalan oluyor, emin olun şubatta sıkılırsınız. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Sizle ben bir değilim. Ben dediğimi yaparım. Dinamiği hatmetmiş olsanız işe yaramaz. Ne alaka? Gayet de güzel biliyorum dinamiği. Ayrıca mat1 ve Geometri zaten tamam. Arkadaşlarımla ilişkilerimi siz merak etmeyin. Ayrıca aşkın a sını düşünürüm yada düşünmem sizi hiç ilgilendirmez. Bilgisayar Mühendisliğine girerim, Boğaziçinde de resim çekilip buraya eklerim. İsterseniz YGS LYS sonuçlarımı da eklerim. Ve ekleyeceğim. 1 yıl 2 ay sabredin.

Evet seneye müstakbel rakibimi eliyorum. Ne vakitlere kaldık ya
    İlginçtir geçen sene benden büyük umut vardı. İnsanlar çok şey bekliyordu sınıfımdan nitekim ben ve 2-3 kişi hariç tüm sınıf ilk10 bine girdi YGS de. Geçen sene bende böyle hızlı girdim pek etki olmadı sonrasında. Umarım ben yanılırım sen yolunda başarılı olursun. Ama bir detay var. Bu arkadaşlarım(10 bindekiler) sadece yazın mat 1 çalıştı. Ben de senin gibi gazla topu topu 1 hafta çalıştım. Sonrası koptu zaten. Yazın çalışınca da göreceğiz. Merak etme o interneti kapatma olaylarıda yalan olur.
    Umarım başarırsın. Kolsy gelsin sana...

• lenz cocuk sırf sana inat butun gun çalısır artık...senin sayende cok iyi bir yer kazanmıs olur oda bişe:)
  • Bu çocuk gerçek bir şampiyon =))

Hırs adamı ne hala düşürüyor derim susarım ben. Her iki tarafada kolay gelsin.
  • bigun bende cok hırslanmıstım....turkiyede derece yapacam demiştim.....1 2 hafta boyunca butun gun calıstım ama sonra hiç ders çalısasım gelmedi...sonra dedimki...turkiyede derece yapacamda ne olacak hani şole ilk 20 bine 30 bine girsem yeter bana biz beceremedik inş sen becerirsin kardeş belliki zeki cocuksun basarılar sana
  • Ben ve benim gibi biton insan aynı yolu yürüdü. Belki seneye bir daha yürüyeceğim ki umarım yürümem. Bu arkadaşımızda tavsiyeleri dikkate almadan kendi yaşamak istiyor. Neyse insan kendi görünce daha iyi oluyor kişisel gelişim açısından. Umarım kazanır istediği yeri umuyorum yolunda başarılı olur.
  • matematikte pek problem yok test çözücem matematikten bi trigonometri-çarpımsembol-seri-dizi bilmiyorum bunları çalıscam 15tatilde 1.bölümü bitirmiştir matematik ile ilgili
    9-10.sınıf kimyam iidir 1gün konuyu taricam geriye kalan günler test 11.sınıf kimyam yok ona calıscam
    9-10.sınıf fiziğim kötü çok iyi bi konu taraması sonra test 11.sınıf fiziğim ii test le devam edicem
    9-10-11.sınıf biyolojim yok yazın sadece 9.sınıf temel biyolojiye bakıcam sınava 2ay kala biyoloji çalıscam yoksa unutuyorum
    9-10-11.sınıf geometrim yok geometriye yazın cok ağırlık vericem

kısacası 1.bölümü yazın bitiricem, geometriyi ve temel biyoloji yazdıgım matematik konularını öğrenmiş olursam iyi bir baslangıc yapmıs olurum heralde ben okullar kapandıktan sonra çalısmayı düşünüyorum havalar sıcak oldugundan 7gibi kalkıcam güzel bi spor yapicam kahvaltı sonra daha sonra havuza gitmeyi düşünüyorum havuzdan 12:30gibi eve dönerim yemek yerim 1gibi vur kafayı yat akşam 7de kalkarım bi yemek yerim sonra 8gibi derse otururum 12:00gibi bitiririm ve 12den sonra bidaha yemek

bu yaz sadece dersler değil benim hem spor yapmam gerek hemde kilo almam gerek cok kasmaya gerek oldunu sanmıyorum günde 3saat ders çalıssak yeter programımda 4saat gözüküyor ama dinlenmeleri filan cıkarırsak verimli 3saat çalısırım

• çarşamba veya perşembe günü başlıyorum ben de. Üniversiteden alttan dersim olmadığı için biraz daha rahat olacağım. Sadece YGS'ye girip istanbul üni fizik tedavi ve reh. için bayaa çalışacağım. Dersaneye gitmeyi pek düşünmüyorum. Çözemediğim soruları burada çözdürcem.
  • Valla herkes yazın cok calısacagım falan der , hatta ben de demiştim öyle , ama insan bi süre sonra o kadar sıkılıyor ki.Mesela fen sınavına 1 hafta kalmıs , 1 ay önceki planıma göre son hafta günde 8 saat calısacaktım.Daha önceden calısmadım bari son hafta calısıyım ulan dedim kendime.Şimdi Günde 2-3 saat calısıyorum.
    Ama herkes aynı değil Lenz , robot gibi olabilen adamlar var , helal olsun öyle robotlara ama , keske bizde öyle olsaydık.Yaz bası program yaptım günde 3 saat ders , 4 gün sürdü. Ama bu benim umursamazlıgımdandı birazda.Ben hep "daha kac ay var ya bugun calısmasam ne olacak" sanki dedim calısmadım.Aynı hataya düşmeyin 11ler.Yazın cidden calısın.Ama türev-integral calısmanız bi boka yaramaz.Anca bu konuların temelini ögrenirsiniz.Önemli soru tiplerini ögrenseniz sonradan unutacaksınız cünkü.Sanki yazın bu konuları calısınca son aylar bakmayacak mısınız.Hiç calısmayın mat 2 ye.zaten okulda tekrar yapacaksınız , dershanede tekrar yapacaksınız türev-integrali.Zannediyorsunuz ki bi konuyu calısınca hemen akılda kalacak.Dinamikmiş falanmış git master yap istersen zamanı gelecek unutacaksın konu anlatımına döneceksin F=m.a larla takılacaksın.Yazın 1. bölümün bi tarafına koyun , koyun ki okul basladıktan sonra 2. bölüme calısasınız , 1. bölümle fazla ugrasmazsınız.Zaten 1.bölümde bi cacık yok fen dısında.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.