Şimdi Ara

YENİ ÜRÜN : PROFİLO BM 6224 Bulaşık Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün özellikleri
    Enerji performansı: A
    Yıkama performansı: A
    Kurutma performansı: A
    6 program:
    Yoğun 70 °C,
    Auto 45-65 °C,
    Eko 50 °C,
    Hassas 40 °C,
    Hızlı 45 °C,
    Ön Yıkama
    2 özel fonksiyon:
    yarım yük, jetPlus - %50' ye varan zaman kısaltma
    5 ayrı yıkama sıcaklık derecesi
    DosageAssist
    Aqua Sensor - kirlilik sensörü, Yük sensörü
    Deterjan otomatiği (auto3in1)
    Vario sepetler
    bardak koruma sistemi
    3 kademeli Rackmatic
    Katlanır raf, üst sepette: 2
    Katlanır raf, alt sepette: 2
    açık gümüş XXL sepetler
    su taşma emniyeti
    Türkçe panel
    LED'li program takip göstergesi
    başlama zamanını erteleme özelliği: 1-24 saat
    eksik tuz göstergesi
    LED'li parlatıcı göstergesi
    şoklamalı gizli ısıtıcı
    Tüketim Program Eko 50: 12 l Su / 1.05 kWh Elektrik
    Ses: 48 dB (re 1 pW)Tezgah altina gömülebilir solo
    kapasite: 12
    kişilik
    yenileme elektroniği
    Gömülebilir düğme
    Fiyat
    Fiyat 1.126,40 TL

YENİ ÜRÜN : PROFİLO BM 6224 Bulaşık Makinesi

• Özellik ve görünüş olarak çok iyi.Acaba yerli mi yoksa Almanya üretimi mi?
  • ithal model bu
  • İnşallah internetten 900-850TL altına temin edilebilecek bir model olur da önerebilirim. Kullanma kılavuzunu aratırken tesadüfen bulmuştum, yakında BM6284 olarak inox versiyonu da çıkacak. İthal bir ürün, Alman malı olup olmadığından emin değilim henüz. Güzel bir cihaza benziyor.
  • BM6224 MÜ YOKSA BM6283 MÜ sizce hangisi daha iyi ?
  • bu makine bence alman malı aratırken çelik tabanlı olduğuna dair bilgi aldım ve de bosch alman mallarında olan özellikler var xxl sepetler vs.
  • Aynı soruyu bende sorayım candoğan bey 6224 mü 6283 mü arasındaki fark ile anlatabilirseniz çok makbule geçer:)
    Birde çamaşır makinesi için
    cm 1001, cm 1201, cm 1221 modellerinden hangisini önerirsiniz fiyat farkını vermeye değer mi?
    Bir de bu ürünlerin tamamı almanya üretimi diye biliyorum acaba doğrumu?
    Bir de bu ürünlerin yerine tercih edebileceğiniz bosh-simens ürünleri olur mu?
    Profilo ile bosh-simens ürünlerinde kullanılan malzeme arasında herhangi bir kalite farkı varmıdır?
    Umarım çok olmamışımdır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver AYDIN -- 12 Ağustos 2010; 2:31:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilaver AYDIN

Aynı soruyu bende sorayım candoğan bey 6224 mü 6283 mü arasındaki fark ile anlatabilirseniz çok makbule geçer:)
    Birde çamaşır makinesi için
    cm 1001, cm 1201, cm 1221 modellerinden hangisini önerirsiniz fiyat farkını vermeye değer mi?
    Bir de bu ürünlerin tamamı almanya üretimi diye biliyorum acaba doğrumu?
    Bir de bu ürünlerin yerine tercih edebileceğiniz bosh-simens ürünleri olur mu?
    Profilo ile bosh-simens ürünlerinde kullanılan malzeme arasında herhangi bir kalite farkı varmıdır?
    Umarım çok olmamışımdır:)

BM6224 modelinin üstünlükleri/farkları:
    -Yeni tip kasa ve Alman yapımı olması(BM6283 yerli)
    -13 kişilik bulaşık kapasiteli ekstra derin XXL sepetler
    -Komple çelik iç kazan, BM6283'te polinox taban var.
    -Çatal kaşık bölmesini alt sepette istediğiniz alana koyabiliyorsunuz, sabit bir yeri yok
    -Tüketim değerleri daha düşük
    -Deterjan özel çözme alanı var
    -BM6284 modelinde yoğun, otomatik, eko, hassas, A sınıfı yıkayan 55 dakika kurutmalı 65'C ekspress program ve ön yıkama vardır. BM6224 modelinde ise yoğun, otomatik, eko, hassas, 29 dakika kurutmasız 45'C hızlı program ve ön yıkama vardır. Bunun yanında turbo tuşu ile yoğun, otomatik, eko ve hassas programları %50'ye kadar hızlandırmak mümkün.

Çamaşır makinesinde C serisi yerli montajdır. Aralarında sıkma devri ve su giriş sayısı hariç hiçbir fark yoktur. Sıkma devri ve rengine göre seçim yapabilirsiniz. Daha üstün sınıf cihaz istiyorsanız CM1000STR tavsiyemdir. S serisi Alman malıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 12 Ağustos 2010; 13:16:39 >

• İlginiz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler candoğan bey bm 6224 tavsiyesi için ayrıca teşekkürler ama anlamadığım şey neden 6283 ün fiyatı az da olsa daha fazla? Evlilik planları yapıyorum 8kg makine biraz fazla gibi geldi ama ilerde lazım olur artık:) İlginiz için tekrar teşekkürler.
  • Merhaba,

BM 6224 modelinin aynı özelliklerine sahip daha az programlı ithal model var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: müstakbel kullanıcı

Merhaba,

BM 6224 modelinin aynı özelliklerine sahip daha az programlı ithal model var mı acaba?

malesef
  • Bu modelin tespit ettiğim 2 eksisi var;

1)Filtresi plastik; polinox tabanda bulaşıklara koku veriyor diyecek kadar aşırı abartılmış yorumları saçma bulurum ki polinox tabanın koku yapmadığını onca kullanılan makineyle kanıtlayacakken bu modelde plastik filtre kullanılması hoş değil. Çünkü asıl önemli olan taban malzemesi değil filtredir; sıcak su sürekli filtreden geçer ve makinenin tabanı yıkama aşamasında temizlenirken filtre çoğu zaman artıklarla ve yağ ile kirli kalır. Bu açıdan filtrenin çelik olması çok daha iyi olurdu. Bu arada bu cihazın tabanı da dahil kazanı komple çelik. Mikrofiltrenin ince çelik malzemeden olması ise bir nebze durumu kurtarıyor.

2)Bosch ve Siemens'in Alman serisinde olduğu gibi tabaklık üzerinde kaydırılarak istenen yere yerleştirilebilen çatal kaşık sepet yok; her makinede olduğu gibi belirli bir boşluğu var ve oraya yerleştiriyorsunuz.

Cihazın Alman malı olduğunu müşteri hizmetlerinden öğrenen arkadaşlarımız vardı, buna istinaden Alman malı olduğunu söylüyorduk. Ancak cihaz bana göre Alman malı değil; %90 ihtimalle İspanya üretimi.

Dış kasası son derece hoş, XXL sepetleri de oldukça kullanışlı. Bu cihazı almak isteyenler sadece plastik filtre olayını düşünmeliler. Zira daha evvel dediğim gibi çelik tabanlı makinelerde dahi alttaki su haznesi plastiktir. Tabanın makine performansına bir etkisi kesinlikle yoktur, ancak filtrenin vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 16 Eylül 2010; 21:48:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu modelin tespit ettiğim 2 eksisi var;

1)Filtresi plastik; polinox tabanda bulaşıklara koku veriyor diyecek kadar aşırı abartılmış yorumları saçma bulurum ki polinox tabanın koku yapmadığını onca kullanılan makineyle kanıtlayacakken bu modelde plastik filtre kullanılması hoş değil. Çünkü asıl önemli olan taban malzemesi değil filtredir; sıcak su sürekli filtreden geçer ve makinenin tabanı yıkama aşamasında temizlenirken filtre çoğu zaman artıklarla ve yağ ile kirli kalır. Bu açıdan filtrenin çelik olması çok daha iyi olurdu. Bu arada bu cihazın tabanı da dahil kazanı komple çelik. Mikrofiltrenin ince çelik malzemeden olması ise bir nebze durumu kurtarıyor.

2)Bosch ve Siemens'in Alman serisinde olduğu gibi tabaklık üzerinde kaydırılarak istenen yere yerleştirilebilen çatal kaşık sepet yok; her makinede olduğu gibi belirli bir boşluğu var ve oraya yerleştiriyorsunuz.

Cihazın Alman malı olduğunu müşteri hizmetlerinden öğrenen arkadaşlarımız vardı, buna istinaden Alman malı olduğunu söylüyorduk. Ancak cihaz bana göre Alman malı değil; %90 ihtimalle İspanya üretimi.

Dış kasası son derece hoş, XXL sepetleri de oldukça kullanışlı. Bu cihazı almak isteyenler sadece plastik filtre olayını düşünmeliler. Zira daha evvel dediğim gibi çelik tabanlı makinelerde dahi alttaki su haznesi plastiktir. Tabanın makine performansına bir etkisi kesinlikle yoktur, ancak filtrenin vardır.

Candoğan bey Allah razı olsun çok güzel yorumlar yapıyorsunuz, ben ilk kez bulaşık makinası alacam hiç bir şey bilmiyorum ama başka konulardada bu makineden bahsetmişsiniz aklımda hiç profilo yoktu ve profilo'yada hiç iyi gözle bakmıyordum bosh ya da siemens arasında kalmışken bu makina aklıma düştü, sizce bu makinayı alıyımmı yada bu özellikte bu fiyat aralığında hangi makina tavsiye edersiniz teşekkürler.

• Eğer bütçeniz 950-1050 arasında ise bu cihaz iyi bir tercih olabilir. 1150TL'ye çıkabiliyorsanız Bosch SMS53M32EU/Siemens SN25M232EU veya Bosch SMS58M12EU modellerini önerebilirim.
  • quote:

Eğer bütçeniz 950-1050 arasında ise bu cihaz iyi bir tercih olabilir. 1150TL'ye çıkabiliyorsanız Bosch SMS53M32EU/Siemens SN25M232EU veya Bosch SMS58M12EU modellerini önerebilirim.

Üstad galiba üstteki cihaz beyaz olduğu için SMS58M88EU önermedin. Ben alacaktım hem maddi pürüz çıktı hemde bu makinanın biraz kalite kaybına uğramış olabileceğini düşündüğüm için alımı öteledim. Belki piyasada yaygınlaştıkça daha net bilgiler değerlendirmeler ışığında tercih ederiz diye düşündüm. Ben SMS58M88 incelediğimde çatal bıçak için olan 3. çekmeceyi açıp kapatana kadar akla karayı seçtim. Çok gıcırdıyor bi taraf gidiyor diğeri takılıyor baya sorunluydu. Ya teşhirdeki ürün sürekli incelendiğinden yalama olmuş ya da ucuz etin yahnisi hesabı makinaya diğer 3. çekmeceliler gibi gereken özen gösterilmemiş. İnşallah bu makinayı yerinde incelersinde net yorumlarını burada okuma fırastı buluruz. Saygı ve selamlar..

• quote:

Eğer bütçeniz 950-1050 arasında ise bu cihaz iyi bir tercih olabilir. 1150TL'ye çıkabiliyorsanız Bosch SMS53M32EU/Siemens SN25M232EU veya Bosch SMS58M12EU modellerini önerebilirim.

BUNA BAKTIM INOX RENK LAZIM
  • quote:

Merhaba. Bir kaç forumda gezinirken 700-1000 lira arasında fiyatlara genelde BM5220EG önerdiğinizi gördüm. Bugünkü tarih itibari ile bu öneriniz hala geçerli midir yoksa daha iyi bir öneriniz var mı?
  • 799 liraya Samsung DW-FN320W/XTR A+ Enerji Bulaşık Makinesi almak sizce iyi bi tercih midir ? tipini ve malzemesini çok beğendimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzelevim.com.tr

o ürün BM5221 oldu.
    http://www.guzelevim.com.tr/Profilo-BM5221EG-Bulasik-Makinesi_3509.html?search=5221#0
    Fiyat:799 TL

Çelik taban çelik filtre önereceğiniz bir ürün var mı mağazanızda ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.