Şimdi Ara

SON DAKİKA - bugün binlerce site engellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telekominikasyon kurumu mahkemelerde biriken binlerce site kapatma talebini bugün saat 24:00 dan sonra işleme koydu. rapid.share, torrent siteleri, usenet, paylaşım siteleri, sakıncalı görülen binlerce site kapatıldı. internetteki aşırı yavaşlama bu yüzden. engellenmeyen sitelere bile girilemiyoe şu an.

not: yurtdışı proksi sitelerinin ip lerinden bu sitelere sorunsuz girebilirsiniz. telekom ip lerinden erişim engellendi sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ithal_et -- 12 Haziran 2010; 1:16:45 >

• liste falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

telekominikasyon kurumu mahkemelerde biriken binlerce site kapatma talebini bugün saat 24:00 dan sonra işleme koydu.****, torrent siteleri, usenet, paylaşım siteleri, sakıncalı görülen binlerce site kapatıldı. internetteki aşırı yavaşlama bu yüzden. engellenmeyen sitelere bile girilemiyoe şu an.

RS gerçekten kapatıldı yani.

• haklı olabilirsin ama ben bi yavaşlama hissetmedim
  • Twitter
    Rapidshare
    Netlog

Gidenler bunlar.
  • anormal bişeyler olduğu kesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hoşuna mı gidiyor böyle sallama haber yapmak?
  • Malüm film afişini sizlere armağan ediyorum.Bu kadar olmaz arkadaş.Dünyanın en pahalı ve en dandik internetini kullanıyoruz ama adamlar daha iyi olamya çalışaklarına iyice .ıçyorlar.Aldığınız paralar boğazınıza dizilsin inşAllah tek kuruşundan hayır gelmez.
  • kaynak

edit: bu arada adamlar binlerce site birilmiş burda diye hepsini bi kerede kapatamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 12 Haziran 2010; 1:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihatnet

hoşuna mı gidiyor böyle sallama haber yapmak?

dostum ne sallaması. sen internet kullanmıyormusun. az önce rapide girdiğimde uyarı yazısı vardı sitede. şu an erişilemiyor. ekşi sözlükte konu tartışılıyor. aç oku.
  • **** olan hangisi??
  • sallama haber değil gerçekten de girmiyor yazıklar olsun google yi de yasaklayın şerefsizler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

Malüm film afişini sizlere armağan ediyorum.Bu kadar olmaz arkadaş.Dünyanın en pahalı ve en dandik internetini kullanıyoruz ama adamlar daha iyi olamya çalışaklarına iyice .ıçyorlar.Aldığınız paralar boğazınıza dizilsin inşAllah tek kuruşundan hayır gelmez.

+1
  • Harbiden ne twitter'a, ne rs'a, ne de yuutuba giriyo...
  • rapid'e giremiyorum şaka mı?
  • Rapid neden açılmıyor diyordum, bundanmış. Twitter'ı niye engelliyor bunlar?
  • Bulgar sitesindede bir yavaşlama söz konusu yakında o da uçar.
  • Fransız/Alman/İtalyan/İngiliz/Yahudi Telekom yapar arkadaş.Kendi şirketimiz yok anasını satayım...Adamlar her türlü yaparlar.İletişim bunların elinde çünkü.
  • çok yanlışlar yapılıyor...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.