Şimdi Ara

Kojima'nın E3 Sayfası Çok Enteresan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Oyun dünyasının dahi isimlerinden biri olarak kabul edilse de oyunlarındaki bazı abes durumlar ve açıklamaları ile de sık sık gündeme gelen Hideo Kojima, gene ilginç bir yönteme başvurmuş.
     
         Oyun duyuruları için şimdiye dek bir çok duyurunun duyurusu ile karşılaştık. Bu durumlar için kimi zaman gün verilir iken kimi zaman ise geri sayım sonucu karşımıza çıktı. Hatta son örneğini de Criterion Games yapmıştı.
     
         E3 2010'da önemli açıklamalar yapması beklenen Hideo Kojima, bir çok oyun firmasının yaptığı gibi E3 2010 fuarı için bir teaser site açmış. buraya kadar herşey normal. İşin ilginçleşen kısmı ise açılan bu teaser site. Üstte kücücük bir geri sayım bulunuyor. Aslında geri sayımda sayılmaz, sadece gün verilmiş ve an itibari ile 4 gün var. Ekranın büyük bir kısmını ise 30 parçaya bölünmüş bir dizi ekran kullanıyor. Her bir parçada farklı bir görüntü kullanılmış. Salatalık, soğan doğrama, ip kesme, tavuk ve üzüm derken kısacası bir sürü ilginç objeye bu ekranlarda yer verilmiş.
     
         Metal Gear Solid : Rising dışında çeşitli projeler ile de fuarda yer alacak olan Kojima'nın E3 2010 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
     
         Bakalım dört gün sonra Kojima ne gibi bir duyuru ile karşımıza çıkacak. Daha da merak ettiğim ise duyurusu ile bu görüntüler arasındaki ortak nokta bulunuyor mu?
     







  • Aşçılık simulasyonu yapıyodur ps3'e yeni kontrol cihazı ile =)
  • Ekranda bir sürü keskin alet var Raiden'ında kılıcı olduğuna göre MGS:Rising'in E3 gözükeceği anlamına gelebilir Bağlantıya bak :G
  • Kesmek ile ilgili bol aksiyonlu bir oyun gelecek galiba (^_^)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.