önemli diilde Siz su level 50 görevini bı acıklasanız tabi yeni knight onlinenin level 50 görevini bılıyorsunuz oyun deisti yenı anahtarcıları bulun plz
Ümmetçiliğe karşı milliyetçilik,Özelciliğe karşı devletçilik,Şeriata karşı laiklik,Padişahlığa karşı Cumhuriyetçilik,Seçkinciliğe karşı halkçılık,Tutuculuğa karşı devrimcilik - “Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklâli uğruna ölürüm.” Gazi Paşa
Ümmetçiliğe karşı milliyetçilik,Özelciliğe karşı devletçilik,Şeriata karşı laiklik,Padişahlığa karşı Cumhuriyetçilik,Seçkinciliğe karşı halkçılık,Tutuculuğa karşı devrimcilik - “Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklâli uğruna ölürüm.” Gazi Paşa
arkadaslar yanLıs falan dııl bu kordınatlar dıkkatınızı cekerım bunlar her anahtarcının sadece 1 kordinatı diğer 3 kordınatını bulamadım tabi gorevı ben yaparken onlarda uctu kul oldu
maystor12 el morad kalesının orda solıd bınler varya hanı orda apeler de war apelerin çadırının orda keeper of the key Cevap 2 en usttekı DEĞİL En ALTTAKİ ( gorevı ben yaparqen ordaydı )
benım char ßu. Server:Beramus Nıck:hack war nıck wermem Clan:N1GhTmAr3 Level:61 class:Kasar Hood National Point:76 k En Sevdıgım skıll ıse:spike Gıysıler:sheLL chıtın +7 Silah:+9 Mirage Dagger ( almak ıcın zamanında butun ıtemlerımı satmıstım en son 35 Offer oldu we aldım 2 +9 md ) Takılar:2 kekury +9 dex fuLL Para: 128 m ( krizdeyiz)
4. kez yapıypm ben bu görevi nesi zor annamadm arkadaşlar werilen her koordinatta yoqsa anahtar o server ın 1 2 3 üne bakın bu kadar ben hep sabahın höründe yapıyom o görevleri boş oluyo herher
BEYLERR BU GÖREV 50 DEN DİREK 51E ATLATIYO (BENDE YAPTIM) SİZCE BU GÖREV ÇOK BASİT DEĞİL Mİ? BENCE ŞÖYLE OLMALIYDI: Bİ YARATIK ÖLDÜRÜCEKTİN ARENAYA GİDİP ORDA İLK ANAHATAR, SORA BAŞKA YARATIK FELAN FİLLAN SİZ NE DERSİNİZ
ya ahmetqirik bnm avalandıgım falan yok mıllet charını tanıtmıyomu ? onu 1 sole bana ondan sonra bole ters ters cvp wer a.q bu arada ben 63 oldum bıle o yuzden arenaya beklerız seni...1 spije we nakavot zuhahahaha