Şimdi Ara

(Ödeme Kolaylıklı) Bedava Fiyat Kral PSU 600 W + LCD Ekranlı+ FULL Modüler + %84 + KUTULU + FATURALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [simage]http://www.sanalmarketim.com/_prod/_doc/l/ff0bedaeb4_rc-pe600cf_b2[1].jpg[/simage]

Acil nakite ihtiyacim oldugu icin bu son indirimdir arkadaslar full modüler + full kutu + gercek 600 w + kaliteli elektronik elemanlar Japon Kapasitörler + ARKA PANELDE GERCEK HARCANAN GÜCÜ GÖSTEREN LCD EKRAN + %84 üstü gibi yüksek verimlilik + hollanda yapımı işcilik RECOM dünya psu dev markasi altinda.

not : ürün cok az kullanimda kalmis olup sifirdan farksizdir faninda toz bile yoktur ve faturasi vardir !

ürünün incelemesi ve resimleri burdadir :http://mickaeln2006.free.fr/index.php?option=com_content&task=view&id=473&Itemid=112

SON FİYAT PAZARLIKSIZ KARGO DAHİL 120 YTL !

Havele ödemesi PTT Havale yoluyla yapilacaktir ( Postahane Havalesi max 3 lira gibi bir ödenek tutmaktadir )

Havale gözüktügü an ürün kargoya verilecektir GECİKMEDEN !

takasta olur ama sadece yeni alinmis uzun süre kullanilmamis yada sıfır (yurtdisi olabilir ) corsair h50 sıvı sogutma sistemi ile olur !

bir takas secenegi daha dileyen arkadaslar bana sıfır Sunbeam Tuniq Tower 120 Extreme ürünü alarakta karsiliyabilirler ücretini

http://www.hepsiburada.com/sunbeam-tuniq-tower-120-extreme-amdintel-lga755-corei5-corei7-cpu-sogutucu/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd972116

117 ytl burdaki ürünü dilerseniz bana siparis ederek ödemesini yaparakta anlasabiliriz buda bir baska kolaylik olsun sizlere !
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uber09 -- 14 Haziran 2010; 20:04:06 >

• Recom 580w Kullandım gayet kaliteli bir üründü.bu üründe bu fiyata çok iyi.psu almadan önce olsaydı bunu alabilirdim.
  • arkadaşım fiyatı düz 100 tl yaparsan yada fark etmez 120 tl de olur ama 100 tl olması daha iyi olumlu olcaktır benim sistemim şu rahat kaldırır demi amd phenom ıı x4 945 işlemci atı hd asus 5770 1gb gdd5 4 gb g-skil ddr3 1600 mhz ram 500 gb harddisk
  • arkadasim acil nakite ihtiyacim olmasa bu fiyata hayatta vermezdim ürün cok kaliteli agirligindan anliyacaksiniz zaten evet bahsettigin sisteminide rahatlikla kaldirir vede psu nun arkasindaki lcd ekranda sistemin ne kadar watt enerji harciyo görebilirsin. daha diyecek bisey bulamiyorum ürüne bu fiyata bedava zaten !

görüsmek üzere
  • ister nakit alabilir yada belirttigim h50 ile takas edebilir yada bana o sogutucuyu siparis edebilirsiniz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uber09 -- 10 Haziran 2010; 10:59:07 >
  • çok uygun fiyata veriyorsunuz psunun aynısı bendede var bir iki kablosu eksik sizin verdiğiniz fiyata vermem çok kaliteli olduğu her halinden belli
  • cıkıslarını yazabıulırmısınız yada cıkıslarını gosteren bı foto koyabılırmısınız 12v cıkısları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buyrun

+3.3V +5V +12V1 +12V2 +12V3 -12V +5VSB
    28A 30A 14A 23A 15A 0.5A 2.5A
    180W 440W 6W 12.5W

oldukca verimli ve güclü bir güc kaynagidir 600 serisine göre !
  • gtx 295 kaldırırmı dersın?
  • Genel Kullanimda Fazlasıyla Yeterli Olucaktir !
  • ist içiysen alabılırım 0538 771 58 13 delimaxwel_123hot eklersen yada ararsan konusabılırız ist içiysen.
  • bunun hala bu fıyata satılmaması sasırtıcı ya.sonunda kendı supplymı satıp ben alcam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopa344

ist içiysen alabılırım 0538 771 58 13 delimaxwel_123hot eklersen yada ararsan konusabılırız ist içiysen.

Arkadasim aydında oturmaktayim eger ciddi aliciysaniz kargo ücreti bana aittir eger ürünü aldiginiz halde ücretsiz kargolama ile kapiniza kadar ürün gelicektir !

Görüsmek Üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

bunun hala bu fıyata satılmaması sasırtıcı ya.sonunda kendı supplymı satıp ben alcam:)

selcuk kardesim zaten acil nakite ihtiyacim oldugu icin bu fiyattan cikardim satisa satisi gerceklestirip sogutucuyu alicagim linkteki ben arkadaslara kolaylik olsun diye isterseniz bana sogutucuyu alin 117 lira gibi bi ücretle ister taksitle bana siparis ettirin diye kolaylik sundum üstüne üstelik - egerki zaten sogutucuyu temin edersem bu fiyattan satisi kaldiricam

bu arada istersen sana verelim ürünü

Görüsmek Üzere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.