Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.177
Cevap
10
Favori
150.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • anneme e-reyondan 1 adet mavisini aldım. telefonun dizaynını hep beğenmişimdir. meego işletim sistemi de pratik ve kullanışlı göründü.

    ben bu telefonu hep iphone 4 'ün dengi olarak düşünüyordum, yakın zamanlarda yakın fiyatlardan piyasaya girmişlerdi. Ancak maalesef ekran kalitesinde (düşük ppi) ve dokunmatik
    hissiyatında hayal kırıklığına uğradım. seçenekler ekrandayken, ekranı aşağı indirmek isteyince bazen seçeneği seçiyor mesela.

    eko sistem zayıflığını devre dışı bırakırsak, N9 dizaynı, meegosu ve fark yaratması ile eşsiz olsa da, kanımca bir ip 4 akıcılığında değil.

    Bir de sorum olacak; app simgeleri bir satırda 4 yerine , 3 veya 5 tane olarak ayarlanabiliyor mu? ekstra bir işlem yapmadan (ayarlardan veya store dan app indirerek)
  • lanet telefona bir whatsapp yükleyemedim ya bıktım gerçekten. hangi sürümü yüklesem telefona mesaj gelmiyor, ne yaptıysam olmadı............

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hurdacı

    lanet telefona bir whatsapp yükleyemedim ya bıktım gerçekten. hangi sürümü yüklesem telefona mesaj gelmiyor, ne yaptıysam olmadı............

    buradan kod almayı denediniz mi? https://coderus.openrepos.net/whitesoft/whatsapp_sms
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nu.D.38

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hurdacı

    lanet telefona bir whatsapp yükleyemedim ya bıktım gerçekten. hangi sürümü yüklesem telefona mesaj gelmiyor, ne yaptıysam olmadı............

    buradan kod almayı denediniz mi? https://coderus.openrepos.net/whitesoft/whatsapp_sms

    çok saolun bu sefer işe yaradı, öncesinde denediğimde olmuyordu. teşekkürler.




  • n9 kullanicilari warehouse indirmeyi unutmasin openrepos.net adresinden. Nokia store destegini kesecegini soyledikten sonra gelistiriciler sagolsun kendi magazalarini olusturdular Yeni cikan uygulamalar ve uygulama guncellemeleri buradan oluyor artik. Henuz beta asamasinda oldugu icin bazen yavaslayabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak tefek eksikleri olsa da sailfish os da kullanilabilir durumda n9 icin. Ingilizce rehber surada :http://wiki.maemo.org/Sailfish

    Bakalim dh'den ilk deneyen kim olacak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sailfish kurulumu için Türkçe anlatım:http://www.bkaankose.net/?p=1174
  • sa n9 da goruntulu konusma var mı bu konusma sadece nokıa arasında mı samsunglada olabılıyormu
  • celo03 C kullanıcısına yanıt
    N9 da şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok.Google talk üzerinde görüntülü görüşme desteği var sadece.
  • selamlar,

    3 aylık n9'a dün warehouse yükledim, bi kaç şey indirdim sorun çıkmadı. Daha sonra theme changer (arka fonu siyah yerine farklılaştırmaya yarıyor) isimli uygulamayı yükledim .Bunu yüklememle telefon ecnebilerin; "reboot loop" diye adlandırdıkları, otomatik açılıp kapanmaya başladı. 4,5 aç kapa sonucu, sistemde sorun çıktı mesajı geliyor. Teli PC'ye bağlayarak Nokia software update ve Nokia suite programları ile yazılımı yeniden yükleyerek sorunu aşmaya çalıştım. Ancak her 2 programda telefonu göremedi. Yabancı forumlarda bu işin flash (format) ile çözülebileceğini gördüm ancak ilmim buna yetmediği için zaten garantide olan telefonu ankara'daki (Maltepe) Nokia care'e verdim.

    Bunları niye anlatıyorum, benim gibi ortalama kullanıcı iseniz warehouse programıyla (repo deniyor sanırım) bir şeyler indirirken dikkatli olun.
  • ordos O kullanıcısına yanıt
    sorun doğrudan warehouse'la alakalı değil. theme changer ile bir uygulamanın/modifikasyonun çakışmasına sebep olmuşsunuz. bu da reboot loop'a sebep olur.
  • selamlar. Telefonumun kamerası yanıt vermiyor hatası vermeye başladı. Sizce flashlamalımıyım. Nette bi kaç yöntem denedim ama işe yaramadı ne yazik ki.
  • asdass kullanıcısına yanıt
    terminale girip şu komutu dener misiniz?

    killall camera-ui

    komuttan sonraki ilk denemede hala hata veriyorsa tekrar terminale dönüp komutu bir kaç kez "no process killed" diyene kadar uygulamaya devam edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prime. -- 2 Nisan 2014; 21:33:01 >
  • Prime. kullanıcısına yanıt
    Şu an denedim no process killed yazısınıda gördüm ama hala yanıt vermiyor malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdass

    Şu an denedim no process killed yazısınıda gördüm ama hala yanıt vermiyor malesef.

    o zaman flash'ı deneyeceksiniz malesef. bu n9'larda görülen genelde yazılımdan kaynaklanan bir sorun. kameranın gerçekten bozulduğuna çok az şahit oldum ben.
  • peki nokia software updateri kullansam flash icin sorun cikarmi.siz ne onerirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    HB'da da n9'un pembe rengi sanırım indirime girmiş.
    HB Linki

    Eşime bir telefon bakıyordum, hiç aklımda yokken n9'un tasarımı falan fiyatının da makul seviyede olmasından dikkatimi çekti.

    Telefonu incelemek için geriye doğru bir kaç sayfa gittim ama yine de bir iki sorunun cevabının bulamadım.

    Telefondan beklentimiz,

    Bayan için şık bir tasarım, --> pembe rengi muhtemelen eşimin hoşuna gidecektir
    Çok büyük boyutlu olmaması tercih edilir, --> normal boyutlu olduğunu düşünüyorum ama bugün bir telefoncuya gidip bakarım
    Fotoğraf çekip Whatsapp, e-posta aracılığıyla paylaşım önemli, -->Filebox diye bir program kurup, resmi veya resmi olmayan deb uzantılı uygulamalar kurulabildiğini okudum. Belki apple'daki appstore veya google store kadar kolay olmasa da sanırım normal seviyede bir kullanıcı yapar heralde değil mi?
    Bir de bir kaç oyun ve uygulama (Facebook, 101, okey, kahve falı vb..) --> evet özellikle bu uygulamalar önemli ama daha fazlasına gerek yok belki flashlight falan ki o da varmış sanırım. Bunları da destekliyorsa bizim için uygun bir telefon olur

    Onun dışında telefonun kullanımının keyifli olduğunu okudum akıcı menüler, canlı ekran vs.. Ama güncelleme, bilgisayara bağlama gibi işlemler gerektirirse telefonu eleyebilirim. Bayan için, Max 500 TL civarında farklı bir telefon önerisi de alabilirim.

    Saygılar...




  • sub_v S kullanıcısına yanıt
    o fiyatlara bir android cihazı alın. n9da resmi whatsapp yok varolan whatsapp uygulamaları da performans açısından iyi değil cihazı yoruyor.

    resmi facebook uygulaması yok varolanlar da çalışmıyor.

    bu telefonun uygulama desteği yok ve yazılımı da yarım kaldı. özellikle bayanlar için kullanmak zahmetli olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime. kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam uyarılarından sonra vazgeçtim.

    Yeni nesil Android'li bir başka telefona bakacağım. Kendim çok isteyip son anda almaktan vazgeçtiğim HTC'lere bakıyorum şimdi.
  • Prime. kullanıcısına yanıt
    açıkcası hayal kırıklığına uğradım Sailfish umudu yok mu? N11.de şuan 549 TL pepsi kola kapak vs ile 530 tl civarına kadar iner üstelik kargosuz
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.