Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: linux35


    quote:

    Orijinalden alıntı: anelka39


    quote:

    Orijinalden alıntı: linux35

    "Şuan benim bildiğim resmi veya kesin bir kaynak yok."

    Grader bende onu diyorum arkadaşlara, herkes tutturmuş N9 Meego OS'lu gelecek diye.Bu kesin mi diye sorunca "nikine bak soruya bak" diye cevap veriliyor anlam veremiyorum...Birşey demek istemiyorum... Ama Anelka 39'dan Meegolu olacağının kaynağını bekliyorum.Kesinmiş ya o yüzden...


    bilginin kaynağı nokia nın taa kendisi forumda ararştırırsan bulursun nokianın yayınladığı alttan üstte doğru
    ev şeklinde bir çizim var ve bu çizimin çatısı yani tepe noktası N9 yani amiral gemisi çatının altındaki tüm telefonlar symbian şimdi biraz mantık yürütürsek sence N9 hangi os olmalı arkadaşım

    Böyle cevap verirseniz daha iyi...İşte onu soruyorum Nokia Çatının altında (N9) kalanlar Symbian dediyse tamamdır.Fakat o sarı baca MeeGo olmasın?


    o sarı baca olanlar arkadasım forum da bir çok arkadaşın ve reis ile gecebekçisinin dediği gibi 8800 tarzı bussines telefonlarlar olacak özellik olarak orta seviye karizma olarak üst seviye telefonlar olacak s serisi




  • Arkadaşlar,
    bu cihazda MeeGo olmasa, E7 den ne farkı olacak ki.? %30 işlemci ve ram artılarından başka hiçbir farkı olmaz. Bu da demek oluyor ki bu telefon satılmaz.

    Ama MeeGo işletim sistemli ise ve MeeGo tam anlamı ile eli ayağı düzgün bir hale getirildiyse, bu cihaz iş yapar.

    Ayrıca MeeGo lu ilk telefon olacağı için büyük çekingelerim var.. Sonuçta birnevi, n9 alanlar MeeGo TESTer, olacak ve tüm sıkıntıları onlar çekecek.
    buna ben de dahilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anelka39

     ===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <===



    Bu resmi kaynak vererek meego olacağını anlayamayız. Sedece şekle bakarsak N8 ve N9 aynı renkte ve aynı üçgendeler. Burdaki şekil bize sadece N9'un N8den üstte olması nedeniyle daha gelişmiş olacağını söyler ama işletim sisteminin ne olacağını şekil söylemiyor. Hatta şekil symbian 3 veya 4 olabileceği izlenimi veriyor. Bikaç duyumda ise yöneticilerden biri sanırım N8'in N serisi içinteki son symbian olacağı gibi bişey söyleniyordu. Kaynak yine yok tabi. Hep söylenti. Şimdi elinde kaynak olan varsa paylaşabilir mi?




  • @Grader,

    Elbette, model kodu olarak N9 ilk meego'lu kesin olarak olacak demek biraz anlamsız, bu kadar belirsizlik varken. Fakat elimizdeki görseli, ve Temmuz ayında, Nokia Mobil Çözümler Yöneticisi Anssi Vanjoki'nin Temmuz ayında yaptığı açıklamaları dikkate alırsak, vurguladığı 2 önemli nokta vardı;

    1) N serisinde Symbian cihazlar göreceğiz, Ancak Symbian^3 kullanan ilk ve tek Nseries akıllı telefon N8 olacak.
    2) Bu yılın sonunda MeeGo'lu bir telefon mutlaka piyasada olacak.
    3) Ancak yine açıklasında Symbian^4 işletim sistemine sahip bir(veya birden fazla) Nseries telefon olacağına değinmişti, fakat henüz Symbian^4 ile ilgili kayda değer bir gelişme de meydanda yok.

    Ben daha önce açıklamalarının çevirisini yapmıştım, işte bu da konunun linki;http://forum.donanimhaber.com/m_40962396/mpage_1/f_/key_//tm.htm (Ayrıca orijinal metne de oradan ulaşabilirsiniz)

    Ancak tüm bunlara rağmen, bu yıl içinde çıkması planlanan MeeGo cihazın N serisine ait olup olmayacağı (veya E serisi, veya C veya yebni bir seri) net değil. Yine de elimizdeki görselle birlikte bu açıklamaları ele aldığımızda güçlü bir olasılık olarak bunu söylemek mümkün.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverBullet -- 5 Ekim 2010; 14:59:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilverBullet

    2) Bu yılın sonunda MeeGo'lu bir telefon mutlaka piyasada olacak.

    Piyasada olmaktan çok "duyrulmuş olacak" desek daha doğru çünkü amca "We also plan to deliver our first MeeGo device this year" derken deliver kelimesini "ortaya sunmak" olarak kullanmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 5 Ekim 2010; 15:06:42 >
  • Evet, haklısın sanıyorum en basitinden "dağıtım,sevkiyat" olarak düşündüğüm için, (oysa ki shipping deseydi belki benim çevirim daha doğru olabilirdi) o şekilde çevirmişim.

    Ayrıca, yanlış hatırlamıyorsam bir yerlerde, takvimin biraz gerisinde kaldıklarına dair birşeyler de okumuştum ki, ürünün raflarda yerini alması için 2011 Q1 optimal bir tahmin olabilir.
  • MeeGo reference Handset UI hazıra yakın ama Nokia'nın kendi Handset UI'i kasım'daki MeeGo konferansına yetiştirilmeye çalışılıyor çünkü orada adetleri olduğu üzere katılımcılara ilk MeeGo cihazlarının prototiplerini dağıtıp hem feedback hem de development isteyecekler, cihazlar da dediğin gibi 2011-H1'de çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

    quote:

    Orijinalden alıntı: SilverBullet

    2) Bu yılın sonunda MeeGo'lu bir telefon mutlaka piyasada olacak.

    Piyasada olmaktan çok "duyrulmuş olacak" desek daha doğru çünkü amca "We also plan to deliver our first MeeGo device this year" derken deliver kelimesini "ortaya sunmak" olarak kullanmış.

    Kesinlikle.Yoksa aylar önceden duyurduğu N8'i bile daha Türk piyasasına gelemedi.Nasıl olacakta Aralık a kadar hem Meego OS kararlı sürümü yayınlayıp hem telefonu piyasaya sürecekler...Süremezler mi?Aslında sürerlerde N8 deki tarayacıdaki gibi siz şimdilik idare edin valla daha iyisini yapıp indirmeye sunacağız derler...




  • Çok heyecan verici, MeeGo'lu Nokia N9un gelecek ay MeeGo 2010 konferansında tanıtılması bekleniyor.
    http://meego.com/
    15-17 Kasım
  • 15 kasımı beklesekmi iphone 4 almak için sonuçya meego full flash vs desteklicek pcden nete girer gibi girebilecez o özgürlük aklımı karıştırıyor
  • Nokia'nın yakın zamanda yaptığı açıklamada 2011'den önce MeeGo cihazı yok dendi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    Nokia'nın yakın zamanda yaptığı açıklamada 2011'den önce MeeGo cihazı yok dendi.

    tamam belki cikmayabilir ama en azindan 15-17 kasimdaki etkinlikte tanitilir en azindan ne olup ne olmadigini goruruz kismetse...
  • Nokia Z500 Meego tablet Ovi Store üzerinden sızdı

    Kaynak engadget
    http://www.engadget.com/2010/11/01/nokia-z500-meego-tablet-leaked-on-ovi-store/
  • 15-17 kasımda meego konferansı var. bir ihtimal cihaz tanıtılır.

    bayramda ben şehirdışında olucam ondan bir gelişme olursasiz yazarsınız artık :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

    15-17 kasımda meego konferansı var. bir ihtimal cihaz tanıtılır.

    bayramda ben şehirdışında olucam ondan bir gelişme olursasiz yazarsınız artık :)



    reis konferansta fos cıkacak galiba yarın son gün daha tanıtılan bişi yok
  • meego lu olursa ki ilk mesajlarda bi arkadaşın verdiği özelliklerde multiple os supported denilmiş yani symbianlı çıksa bile kuvvetle ihtimal meego da kurulabileceğini düşünüyorum ve tel çok hoşuma gitti ne yapıp edip alıcam bu teli :)
  • Kongreden bir haber çıkmadı malesef.
  • bu sene meego cihazı yok dediydiler zaten :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    bu sene meego cihazı yok dediydiler zaten :/

    o tamam reis zaten fazlada bi beklenti icinde degildik benim anlamadigim 15-17kasimdaki konferans neden yapildi MeeGo ile ilgili yeni sayilabilecek ne sundular bu konuda ne bisey gordum nede okudum teknoloji sitelerinde
  • her zamanki gibi bir nokia rezaleti berbat bir tel
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.