Şimdi Ara

Dans eden kız sola mı yoksa sağa mı dönüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Allah yardımcınız olsun

Büyük ihtimalle verilmiştir, görmeyenler vardır kesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 8 Haziran 2010; 2:04:51 >

• saat yönünde.
  • kendi sağına
  • sağ.
  • kendıne gore sola

cevap yaz mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 8 Haziran 2010; 2:11:16 >
  • bariz sağ
  • sol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız ne tarafa dönüyor?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hem sağa dönüyor hem sola. fakat onun nasıl değiştiğini anlamadım. birazcık ibrete kaçan bi gif olmuş
  • bunu onceden gormustum uzun sure bakınca bi oraya bi buraya oluyo
  • Hem sağa hem sola dönüyor, sabit kalan ayağa bakarsanız (daha aşağıda olan) sağa dönüyor, diğer ayağa bakınca sola. Ben öyle ayırt edebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 8 Haziran 2010; 2:20:20 >
  • sol
  • Beyler kız çıplak
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Hem sağa hem sola dönüyor, sabit kalan ayağa bakarsanız (daha aşağıda olan) sağa dönüyor, diğer ayağa bakınca sola. Ben öyle ayırt edebiliyorum.

hocam bıldıgın sola donuyor buüü

sagsan soldan
  • Açıklaması zor valla ben de allak bullak oldum Mantıklı açıklama yapamıyorum. Bir video daha vardı onu da bulursam paylaşayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 8 Haziran 2010; 2:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anchovy53

Beyler kız çıplak

nefes alıyomuki
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

saat yönünde.
  • kızın odada ışık açık hali varsa daha iyi anlayabiliriz

• Dans etmiyor.
  • İki tarafa da dönüyor, nasıl düşündüğünüze bağlı, iki bacak ortada buluştuğunda istediğim tarafa dönüyormuş gibi görebiliyorum, dikkat etmeniz gereken bacaklar ve ikisinin kesiştiği an.
  • Chaplin'in yüzünü heykelden yapmışlar dönüyordu devamlı, biz onu tersten farklı görüyorduk, farklı insanlar değişik görüyordu. O videoyu bilen var mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.