Şimdi Ara

Computex 2010: Acer yeni eKitap okuyucusu LumiRead L600'ü tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Bağımsız araştırma kuruluşlarının sonuçlarına göre, 2010'un ilk çeyreğinde dizüstü bilgisayar pazarının en büyük oyuncusu olmayı başaran Acer, tablet bilgisayarlar ve elektronik kitap okuyucuları için son hazırlıklarını yapıyor. Anavatanı Tayvan'da düzenlenen Computex 2010 fuarında, LumiRead L600 isimli elektronik kitap okuyucusunu sergileyen firma, Amazon Kindle başta olmak üzere piyasadaki elektronik kitap okuyucularına meydan okumayı hedefliyor.


    Acer LumiRead L600, Freescale tarafından geliştirilen, ARM tabanlı i.MX357 platformunu kullanıyor. 532MHz hızında çalışan işlemcinin güç verdiği eKitap okuyucusu, 128MB kapasiteli DDR 133MHz sistem belleğine ve 2GB eMMC flash bellek kapasitesine sahip. 6-inç büyüklüğünde ve 800 x 600 piksel çözünürlüğünde elektrofoteric ekran kullanan LumiReader L600, WiF, 3G, barkot tarayıcısı gibi özelliklere de sahip.


    118 x 209.5 x 10.3mm boyutlarında ve 285 gram (3G'siz model 250 gram) ağırlığında olan cihazda, Linux tabanlı işletim sistemine yer verildiğini görüyoruz. Elektronik kitap okuyucusu gibi özel ürün segmentlerinde tek başına cihaz ile başarılı elde edilemeyeceğini belirten Acer, çeşitli yazılım servisleri ve kitap abonelikleri gibi ekstra hizmetler için çalışma içerisinde olduğunu, önde gelen hizmet sağlayıcıları ile olası iş ortaklıklarını görüştüğünü de özellikle belirtiyor.


    Yılın ikinci yarısında satışa sunulması beklenen LumiReader L600’ün nihai satış fiyatı ise henüz açıklanmadı.









  • Biz normal kitap okumuyoruz ki

    e kitap okuyalım
  • yok abi ben kitabımı alırım okurum ne PC'de ne PSP'de ne e-bookreader da okuyamıyorum kitap. 3-5 bin e-kitap var PC'de okuyamıyorum. Kitapda kalmadı burda ülkeye dönüm klasik kitap alır okurum sizin olsun okuyucularınız.
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 3 Temmuz 2010; 17:23:26 >
  • E-reader'ların fiyatları şu anda oldukça yüksek seyrediyor. Ekranlarına renk desteği gelmediği ve e-kitap sayısı artmadığı sürece şimdilik bu cihazlar onca verilip alınmaya değecekmiş gibi gözükmüyorlar.
  • bence bu gibi cihazlar çocuklara kitap okumayı sevdirebilir.. bunun için çalışmak lazım.. çocuğunuz varsa ve kitap okumayı sevmiyorsa birde bunu denemekte fayda olacaktır...
  • surekli mobil yasayanlar ve tabiki kitap okuyan insanlar icin gayet guzel urunler bunlar.
    kitap okumayan insanlarin dogal olarak ilgisini cekmeyecek ve cazip gelmeyecektir.
    sony nin urunlerini halen kullaniyorum.
    normal bir kitabin yerini hicbir zaman tutmaz tabiki ama amac zaten heryerde her zaman okuyabilmek olunca mecburen bazi seylerden fedakarlik oluyor.
  • Tablet pc'ler çıktı artık pek rağbet görmez bunlar gibi geliyor bana.
  • bir e-book okuyucuda klavyenin ne işi var anlayamadım?
    dokunmatik yapsa boyutlarıda çok güzel olacakmış.
  • fiyatı kim bilir ne kadardır!!

    öğrenci insanız, türkiyede bu ürünün fiyatı uçar :I

    dokunmatik akran nerede, kötü oldu bu :(:(

    sony PRS-600 | Reader Touch Edition™ ' :):):)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.