Şimdi Ara

İ-mate jam Almanca yı - ingilizce ye ccevirme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Almanyadan alınmış i-mate jam ler için Eng ce rom yükleyerek almanca olan pda+gsm ürününüzü İngilizceye cevirebilirsiniz sorunsuz bi şekilde (kendi ürünümü cevirdim sorunsuz calısıyor)

Ayrıca eski rom yüklü olan kullanıcılarda bu romu yükleyebilirler en son cıkan engce romdur
    ekranı yan kullanılması gibi tüm özellikler vardır.
    ROM: 1.12.00 WWE
    RADIO: 1.12.00
    PROTOCOL: 1337.42
    ROM Date : 05/28/05
    EXT ROM: 1.12.119 WWE
    Simdi bu işlemi nasıl yapıcagımızı adım adım anlatıcam...

1- İlk olarak bu linkden en son güncel Engce imate jam rom unu indiriyoruz bilgisayarımıza

ftp://ftp.xda-developers.com/Magician/Shipped_ROMS/WWE_11200_128_11210.zip
    Eger şifre sorarsa username: XDA password: XDA

2-İkinci olarak bu indirdigimiz zip dosyasının içindeki dosyaları (ms_.nbf nk.nbf MaUpgradeUT ... gibi) c:/imate klasörü olusturarak onun içine atıyoruz.

3-c:/imate klasörü içindeki MaUpgradeUT dosyasını bu linkden
    ftp://ftp.xda-developers.com/Magician/Tools/MaUpgradeUt_noID.exe
    indircegimiz MaUpgradeUT_noID dosyasıyla
    yerdeğiştiriyoruz.

4-Simdi elimizde Eng Windowsu yüklemek için gereken tüm setup dosyaları imate klasörünün icinde mevcuttur.Simdi yükleme işinize geçicez.

5-İ-mate jam usb den pc ye baglamadan önce (yüklemeye baslamadan önce)

Microsoft ActiveSync programı eger pc nizde yüklü degilse linkinden cekip yüklüyoruz(bu program pocket pc yi bilgisayarın usb ye takdıgımız zaman tanıması için gereklidir) yükledikten sonra onu

acıp baglantı ayarlarına girip tüm

tikleri kaldırıyoruz.Ve programdan cıkıyoruz.(COK ÖNEMLİ)
     İ-mate jam Almanca yı - ingilizce  ye ccevirme...

6-Simdi imate jam i pc ye usbden baglıyoruz (imate jam icin özell bi driverla pc ye tanıtmanıza gerek yoktur Microsoft ActiveSync
    yüklü olması yeterlidir)

7-Ürünü bagladıktan sonra imate jami yüklemeye baslamadan önce bootlader modunu acıyoruz
    bu mod u acmak icin sol kenardaki camera tusuna yandaki power tusuna ve kalemle alttaki reset tusuna beraber basıyoruz ekran kapanıp usb moduna geciyor (yani bootloader mod)

7-pc ye baglı olan imate jami bootloader modunu actıktan sonra c:/imate klasörüne girip MaUpgradeUT_noID dosyasına iki kere tıklıyoruz ve kurulum baslıyor

8-Yaklasık 20dk yla 40 dk arası alır kurulum NExt NExt diyerek baslatın.

9-3 bölüm halinde 3 stage olarak yükleme tamamlancak ensonunda yükleme bitince alttaki resimdeki gibi ekran cıkıcak

bu ekran cıktıktan sonra imate ürününüzü usbden cıkarıp power + kalemle reset tusuna basarak yeni
    en son güncel ENG ce rom yüklü cihazınız kullanıma hazır gelicek

KEndi ürünüme yaptım su an kullnaıyorum hiçbi problem yok . Güle güle kullanın

*Bu dökümanın hazırlanışı tamamen bana aittir copy paste degildir Yabancı forumlardan edindigim bilgilerle hazırlanmıştır.*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonjustice -- 10 Eylül 2005, 2:07:06 >

• döküman için teşekkürler
  • ılgı ve emegın ıcın cok tesekur dostum....
  • Simdi gerekli düzeltmeleri yaptım bi problem olursa yardımcı olmaya calısırım

Bide Rom yüklerken imate jam inizin pilinin tamamen dolu olmasına dikkat edin.

Forumdaki arklarıma yardımcı olmak benim icin zevk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonjustice -- 10 Eylül 2005, 2:03:38 >
  • rocker_21 arkımız icin up!

Bu topic üst konu olarak alınırsa daha iyi olur...
  • reset tuşu nerde arkadaşlar bunlar usb moduna geçmek için
  • üst konu yapın modlar bu konuyu lütfen! daha eklenecek bilgilerde olacaktır
  • Reset tuşu imate jam im kulaklık girişinin yanında bulunan ufak delikdir kalemini kullanarak resetleyebilirsiniz
  • jasonjustice
    arkadaşım çok teşekkür ederim..
    sen süpersin bu kadar kolay oldugunu bilmiyordum.
    aynen dedigin gibi yaptım benim mda compact almanca , işlemden sonra ingilizce ı mate jam oldu.

tekrar çok teşekkürler....
  • Saol dostum güle güle kullan yeni rom larıda aynı sekilde yükleyebilirsiniz

taktik aynı yeni rom cıkarsa linkini veririm.
  • arkadaslar pocket pc 2003 lere Microsoft Windows Mobile 5.0 yukleye bilirmiyiz bazı arkadaslar yuklemiş eger yukleniyosa bende yuklemek istiyorum ama romları buldu emuladan indirdim yukleme baslıyo sonra duruyor yardımcı olurmusunuz arkadaslar...
  • arkadaşlar i-mate k-jam getirtiyorum.
    Bu cihazı türkceleştirebilir miyim?
    işletim sistemi Microsoft Pocket PC 2005.
    Ne dersiniz olur mu?
  • Selam Dostum
    Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Yalnız romu indirmek için verdiğin ftp adreslerinden hiçbiri çalışmıyor. Veya ben yalnış açıyor. Tıklayınca açılmıyor. Yardımcı olursan ve açabilirsem bende almancayı ingilizce yapmış olurum. Şimdiden teşekkürler...
  • Dostum linkler calısıyor simdi denedim, DAP Download Accelerator Plus programını yükle ve bu programla cekmeyi dene olucakdır sifre sorarsa username: xda password: xda
  • Linklere tıkladığımda can not find server diye bir mesaj çıkıyor. yani giremiyorum bile. neden acaba?
  • Sonunda DAP ile indirdim. Ama henüz yüklemedim. Bir arkadaşım yüklersem eğer İMEİ numarasını kayıt ettiremezsin dedi. Sizce bu mümkünkü arkadaşlar?
  • Bhazar dostum imate jami mi ilk aldıgım zaman *#06# yaptıgımda "cıkan imei no suyla imate jamimi almancadan engce cevirdigim zaman cıkan imei no su aynı öyle bişey yok millet sallıyo kafasına göre
    ben sana garanti veriyorum...

su an *#06# bastıgım zaman cıkan imei no su kutusunda yazan imei no suyla aynı.
  • bence wm 5.0 demek istedin,
    Şu an türkçeleştiren proğram wm5 te çalışmıyoo, kendim denedim

quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci38

arkadaşlar i-mate k-jam getirtiyorum.
    Bu cihazı türkceleştirebilir miyim?
    işletim sistemi Microsoft Pocket PC 2005.
    Ne dersiniz olur mu?
  • Türkçeleştirme konusunda KVK'yla yazıştım. Bana şöyle bir cevap geldi. Sizlerle paylaşmak istedim.

''Değerli müşterimiz,

Bu cihazın Türkçeleştirme Programını Kasım ayında edinebileceksiniz. Ancak yurt dışından alına i-mate cihazları ile KVK nın Türkçeleştirme Programı arasında uyumsuzluk olabilir. Bu yüzden tavsiye etmemekteyiz.
    Saygılarımızla,
    KVK''

Gerçektende uyumsuzluk olabilir mi?
  • Teşekkür ederim dostum. Şu an ingilizce bir XDA minim var. Kurtuldum almancadan. Almancamda iyiydi. Ama ingilizce kullanmak daha iyi. İlerde Türkçesinide yükleriz. Adet yerini bulsun.... Saygılar....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.