Nokia dışında Symbian işletim sistemini kullanan ender smartphonelardan biri; dünyada onu herkes Glossy Symbian lakabıyla tanıyor zira en küçük symbianOS telefon ünvanına sahip.
Tam bir kişisel yardımcı! Symbian OS v7.0s, Series 60 UI arayüzünün her zerresinden yararlanabilmeniz için donanımsal tüm klit özellikler düşünülmüş.. flaşlı vga kamera, ırda port(kızılötesi), bt, USB port, 2 gb mini sd kart desteği ve aklınıza gelebilecek herşey..
Önceden yüklü ve kullanıma hazır tam kadro uygulamaları ile X700, nerede olursanız olun, verimli ve uyumlu çalışma imkanı sunar. Microsoft Office uygulamalarını (Word, Excel ve Powerpoint) alabilir, gönderebilir, görüntüleyebilir, yönetebilir ve düzenleyebilirsiniz.
Panasonic X700 de dikkat edilmesi gereken ayrıntılar kağıt üzerinde yazılan teknik özelliklerinden ziyade gündelik hayatta ele alındığınızda, masa üzerine koyduğunuzda alınan olumlu eleştiriler.. telefon gerçekten çok sağlam, ele oturan, şık bir kasaya sahip.. tasarımı kimsenin karşı çıkamayacağı kadar güzel..
Fiyatının şu günlerde ''şok fiyat'' ibaresi altında 400 - 450 ytl seviyesine düştüğü (ilk çıktığında 750 ytl ) ve tüm symbian s60 uygulamalarını destekleyen panasonic x700, fiyat performans oranı yüksek kaçırılmaması gereken bi ürün..
dostlar bakın kötüde olsa bir resim koyuyorum ekranda anlattığım sorunla ilgili.az çok belli oluyor bulanıkta olsa resim dediğim şey. bakın orda üstte 3 tane gibi görünen çubuk rehberde veya menüde gezerken hareket eden renkli çubuk. umarım anlatabilmişimdir.sizce neden boyle oluyor? acaba servise götürmelimi??
symbian olduğu için çoğu şey aynıdır, olmadı panasonic.com.tr bize ulaşın kısmından yardım iste yada telefon yanında verilen kitapçığa başvur.. sen ilk olarak yinede tüm formatları arka arkaya at.. kaybedeceğin pek bişe yok.. bu arada bize telefonun resimlerini değil telefonla çekilmiş resimlerini göster. çok mrk ediyorum foto kalitesini ??!
Arkadaşım bende bu telefonla ilgili yorum isteyen bir topik açıp cevap alamamıştım daha önce :) Şimdi sana sorayım bir kaç soru telefonun melodi sesi nasıl yüksekmi? birde mp3 dinleme kulaklık ve dış ortam kalite ve yüksekliği yeterlimidir? Yardımcı olursan bende almak istiyorum bu telefondan.
arkadaşlar bu x700 telefonu hakkında kaç tane topik açıldıysa hep söndü gitti cevaplanmadan. Kullanan arkadaşlar olumlu / olumsuz yönleini yazarsa sevinirim.
Arkadaşım bende bu telefonla ilgili yorum isteyen bir topik açıp cevap alamamıştım daha önce :) Şimdi sana sorayım bir kaç soru telefonun melodi sesi nasıl yüksekmi? birde mp3 dinleme kulaklık ve dış ortam kalite ve yüksekliği yeterlimidir? Yardımcı olursan bende almak istiyorum bu telefondan.
bende biladere alıcam ama araştırdığım kadarıyla kutudan kulaklık çıkmıyor mp3 çalmıyor program yüklemen lazım.sadece kartı var data kablosuda yok. sanırım fiyatı bu yüzden düşük tuttular. telefonculara soruyorsun tavsiye etmiyorlar niye diyorsun işte öyle diyorlar.belkide telefonu ellerine bile almamışlardır. adam akıllı kullanan biri çıkıpta heryönüyle anlatırsa iyi olur.
bu telefon hakkında yorum yapmadan önce telefonu teknosalarda gidip bi elinize alın. eminim büyüleneceksiniz. tuşların rahatlığı havalı görünüöü, sağlam kasası ben daha bişe demiyorum, çok züper telefon daha 3 saat önce elimdeydi. antenide çok kalite plastikten adi bişe değil.. ben ucuza bulamadım teknosalarda 499 ytl bölü peşin fiyata 12 taksit ama tahminimca peşin dışardan 400 ytl ye alınır ?
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum.panasonic x700 aldım.iki haftadır kullanıyorum. neyini istiyosanız sorun.dört dörtlük bi alet.kamerası,alışması,menüleri vs.herşeyi cok iyi.tek eksiklik mp3 yok.onuda program yüklemek lazım herhalde.bunu araştırıyorum şimdi**** te hallolursa üstüne tel yok bence.nokialarda iiii.ama panasoniin karizması hepsini bicer bence.görüntüsüde cok dehşet.bendekinde başka en ufak bi sorun bile yok
bi mp3 programı bulur veya duyarsanız bana bildirin.yükledikten sonra pil durumuna bakmak lazım.şimdi bayagı iiiii pili.ama mp3 calınca ne olucak bilmiyom
****.com gibi birçok sitenin dosyalar bölümünde çeşit çeşit medya oynatıcı yada sadece mp3, aac vb müzik dosyalarını oynatan programlar var.. seç beğen yükle
bende biladere alıcam ama araştırdığım kadarıyla kutudan kulaklık çıkmıyor mp3 çalmıyor program yüklemen lazım.sadece kartı var data kablosuda yok. sanırım fiyatı bu yüzden düşük tuttular. telefonculara soruyorsun tavsiye etmiyorlar niye diyorsun işte öyle diyorlar.belkide telefonu ellerine bile almamışlardır. adam akıllı kullanan biri çıkıpta heryönüyle anlatırsa iyi olur.
ben de yeni x700 aldım.aslında telefoncuya gittim.amacım elimdeki sx1 i satıp yerine nokia almaktı.adam bana senin dediğinin tam tersini söyledi.
herkes nokia diye şartlanıyor ama sana ben bu telefonu öneririm dedi..ben de beğendim ve aldım.gerçekten symbian kullanan en ufak telefon.aynı zamanda en şık.menüleri bütün symbian tellleri ile aynı.
üzerinde microsoft word,excel gibi kaliteli programlar yüklü..ekran kalitesi muhteşem.zaten panasonic kendi üretiyormuş.kamerası da vga kamera olmasına rağmen gayet kaliteli çekiyor.
bluetooth ve irda var.her şey var.bir tek mp3 çalacak bir program yüklemeyerek hata etmişler.onun dışında her şey güzel..
arkadaşlar mp3çalan bir program bulursanız lütfen bana da link verir misiniz?
ben de yeni x700 aldım.aslında telefoncuya gittim.amacım elimdeki sx1 i satıp yerine nokia almaktı.adam bana senin dediğinin tam tersini söyledi.
herkes nokia diye şartlanıyor ama sana ben bu telefonu öneririm dedi..ben de beğendim ve aldım.gerçekten symbian kullanan en ufak telefon.aynı zamanda en şık.menüleri bütün symbian tellleri ile aynı.
üzerinde microsoft word,excel gibi kaliteli programlar yüklü..ekran kalitesi muhteşem.zaten panasonic kendi üretiyormuş.kamerası da vga kamera olmasına rağmen gayet kaliteli çekiyor.
bluetooth ve irda var.her şey var.bir tek mp3 çalacak bir program yüklemeyerek hata etmişler.onun dışında her şey güzel..
Hayırlı olsun ben de bu gün alıcaktım ama pazartesiye kaldı. Ne kadara aldığını söyleyebilirmisin? Bi de İst te nerde daha ucuz alırım ve ne kadara
quote:
Orjinalden alıntı: nofrost
quote:
Orjinalden alıntı: mclarensx1
quote:
Orjinalden alıntı: cenkeri
ama bir sorunum var. o ultra mp3 denilen programı buldum ve yükledim.bi de spmark 04 adlı test programını yükledim.application managerden yükledğimi görüyorum. ama şimdi bunları ben nasıl çalıştıracağımı bulamadım.masaüstüne yani telefonun menusünde hiç kısayolları yok.nasıl çalıştırıcam ben bunları?
arkadaslar fıyat acısından oldukca ıyı bır rakama indi bu tlfn mpx220 almayı dusunuyrm bu aralar onunda kamerası fazla ıyı degıl x700 eger yakınsa fazla para vermenın bır anlamı yok bol bol resımlerınız beklıyorum bide mp3'lerı stereo mu calar bu alet acep???