Arkadaşlar allah rızası için birileri şu telefonun orjinal melodilerini şuraya koysun yada hayrına bana iletsin bu arada hong kongtan pil getirttim bir hafta evvel momax marka orjinal pile göre daha iyi gidiyor ilgilenenler ebay.coma bakabilirler igguneyli@yahoo.com
Arkadaşım aşağıdaki linki deneyin lütfen.... ( X700 orjinal melodileri) (hemenpaylaş'mak istedim. ****)
Pek kimsenin işine yaramayacak olsa da X700 ün orjinal klipleri aşağıdadır... Yeni klip yoktur, yanlışlıkla silenler için tamamen orjinal MMS ve diğer klip...
Arkadaşlar allah rızası için birileri şu telefonun orjinal melodilerini şuraya koysun yada hayrına bana iletsin bu arada hong kongtan pil getirttim bir hafta evvel momax marka orjinal pile göre daha iyi gidiyor ilgilenenler ebay.coma bakabilirler igguneyli@yahoo.com
Arkadaşım aşağıdaki linki deneyin lütfen.... ( X700 orjinal melodileri) (hemenpaylaş'mak istedim. ****)
Pek kimsenin işine yaramayacak olsa da X700 ün orjinal klipleri aşağıdadır... Yeni klip yoktur, yanlışlıkla silenler için tamamen orjinal MMS ve diğer klip...
2 aydır satan yada satıpta uygun fiyat isteyen olmadı tam vazgeçecekken bende webden sıfır almaya karar verdim 23 ünde sipaişi verdim en geç 27 sinde kargoya verilir dediler bekliyorum bakalım
ben eski ve profesyonel 6600 kullanıcısıydım bu topicin 12 sayfasınıda tektek okudum.. umarım telefon gelince bende sıkıntısı olanlara yardımcı olur bu topici elden geldikçe canlı tutarım
bu arada telefonun sıfırı almak isteyenler www.weblebi.com a baksınlar.. fiyat arama motorlarından bile daha ucuza sadece 299 ytl ye üstelikte peşin fiyatına 12 world taksitle alabiliyorsunuz.. akakce ve nekadar.com da bile bu fiyatı bulamazsınız
mrb arkadaşlar bu telefonu tesadüfen bir sitede inceledim ve fiyat - performans açısından çok uygun fakat eski kullanıcı arkadaşlardan telefonun şarjı ve kullanım hakkında bilgi rica edecem. ben nokia 7210 kullanıcısıyım acaba panasonic nasıl ona bakarak yani menü açısından bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. yardımcı olacaklara teşekkür ederim.
benim 2 gun rahat gidiyor sarji, daha once 6600 fln kullandiysan yada symbian li bi telefon menusu ayni zaten, kullanimi kolay rahat bi telefon, alirsan pisman olmazsin
sonra e/system/libs klasörünün içine (plugins) isimli bir klasör oluşturuyorsunuz ve 2. adresteki 2 dosyayı yeni açtığımız klasörün içine atıyorsunuz. telefonu kapatıp açıyorsunuz.
artık e/sounds klasöründeki mp3 ve ogg leri melodi olarak ayarlayabilirsiniz. hayırlı olsun.
Binbaşı Hellsing “Nesin sen?” dedi... Adam “Hiç…” dedi ve birden ortadan kayboldu, Birden Binbaşı Hellsing’in önünde belirip karnına yumruk attı... “Sen hiç vampir diye bir şey duydun mu?”
face1tr sana helal olsun heee 1 yıldır yazmışın tebrik ediyorum Bi an panasonic elemanısın diye düşündüm
ben şunu sorcam hiç symbian programlarında sorun yaşayan oldumu? yani bi programı buna yükleyip çalıştıramayıpta nokianın telefonlarına yükelip çalıştığını gören arkadaş varmıdır?
benim için karizma kapak mapak derğilde sadece symbian önemli
benim tel acikken baskalari aradiginda ulasamamaya basladi, sinyal normal gosteriyor ama bazen beni arayan ulasamiyor, bu telefonda bu tarz sorun basina gelen var mi?
Arkadaşım seleQ gibi dosya yöneticisi bir program yükle.c system mail içnden onu bul...Özelliklerinden read only ise onu of yap..diğerlerinde sadece archive on olsun sonra silebilrsin...
Arkadaşlar telefona hard format atmadan önce Dosya yöneticisi programla silinebilem photobase Quickoffice gibi programların tüm parçalarını hafıza kartına atın.Çalışmaya devam eder.
herkeze selam telefonu salı günü aldım telefon symbianlı oldugundan kullanımı yabancı gelmedi (alışkın olanlar için ) bugunde dogubankdan orjinal kulaklıgını aldım 2.katta dukkanın ismini tam hatırlıyamıyorum.10 ytl kulaklık. pil konusunda şimdilik 2 gun gibi gidiyor mp 3 falan dınlıyınce ne olucak bılmıyorum..telefon tip olarak cok karizma bakan biadaha bakıyor emin olun...şimdilik bu kadar.ben bu telefonu sevdim
herkeze selam telefonu salı günü aldım telefon symbianlı oldugundan kullanımı yabancı gelmedi (alışkın olanlar için ) bugunde dogubankdan orjinal kulaklıgını aldım 2.katta dukkanın ismini tam hatırlıyamıyorum.10 ytl kulaklık. pil konusunda şimdilik 2 gun gibi gidiyor mp 3 falan dınlıyınce ne olucak bılmıyorum..telefon tip olarak cok karizma bakan biadaha bakıyor emin olun...şimdilik bu kadar.ben bu telefonu sevdim
aldığın kulaklık stereo mu? ayrıca dükkanın ismi nedir?
aldığın kulaklık stereo mu? ayrıca dükkanın ismi nedir?
stereo değil ama 4 gün boyunca dolaşmadığım yer kalmadı en iyi ses veren bu kulaklık sonuçta ..dükkanın ismini hatırlamıyorum ama bugün iş çıkışı doğubanka uğrarsam dukkanın ismine bakarım
bu telin pili denildiği kadarda kötü değil ya şarj ettikçe bekleme süresi uzuyor..bugün itibarıyla fiyatı 365,94 YTL / symbiancılar için güzel ve hesaplı bir seçenek bece...
**7370# hard format ama önce Quick office,Photo Base,Print boy setup ları herhangi bir dosya yöneticisi ile hafıza kartına kopyala.yoksa hepsi gider...formatı atnca telefonun hafızası 16 mb olacak...
arkadaşlar merhaba.tüm sayfalara göz attım dikkatimi çeken bikaç noktayı sizlerle paylaşmak istiyorum. 1)telefon gayet şık ve karizmatik.rengi çok hoş. 2)symbian işletim sistemini kullanıyor.Ben hiç symbianlı tel. kullanmadım ancak bu konuda nokianın saygın yeri var diye biliyorum. 3)dayanıklılık ve sağlamlık konusunda en ufak bir tereddütüm yok.ben daha önce panasonic gd92 kullanmıştım oradan aşınayım panasonıce. 4)mini sd kart kullanması iyi düşünülmüş.Ancak ne kadara kadar destekliyor bimiyorum.(aslında bu konuda cahilim sd kartlardan anlamam ) EKSİ YÖNLERİ: 1)telefonun şarj süresi gerçekten çok az 170 saat standby süresi var.Ancak yedek pil taşınarak bunun üstesinden gelinir. 2)telefonun menülerde yavas olduğu söyleniyor.Ancak kullanıcılardan bu yönde bir şikayet okumadım. 3)teknik servi çok kötü.... sonuç olarak panasonicin kalitesi ve kullanışlılığı vaz geçilmez bir unsur.alanlar güle güle kullansın derim.
ha yazmayı unuttum.panasonicin 2 telefonu daha var.vs6 vesa6 onlarada bir bakmanızı öneririm.Ancak fazla bir fikrim yok kullanan ark. yardımcı olursa (özellikler falan) bizde bilgileniriz.