Şimdi Ara

Driver 5 - Teaser Trailer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ubisoft'un yapımına devam ettiği Driver'ın ilk tanıtım videosu karşınızda

• Bira da oyuniçi görüntü olsaymış keşke. Serinin en iyi oyunu Driver 3'dü bence(e nede olsa İstanbul'da geçiyordu :D)
  • Off off off ilk Driver oyununda ki ehliyet alma mekanı.Serinin en iyisiydi.İnşallah son çıkan oyunlar gibi bir oyun yapmazlar.
  • driver 3 berbattı oynamaya tahammül edemedim.ama Ubisoft dan beklentilerim var .güzel bişey olabilir
  • off bee aynı gerçek gibiydi. :)))
    ama yakındır oyunlar artık böyle olacak, ee nede olsa jerry bruckheimer ön gördü, o dediyse bir bildiği vardır.
  • pardon ama benim yazdığım yorumlar neden SİLİNİYOR..!
  • PSone Da Az Oynamazdık Driver 2 Sini Ne Günlerdi Neyse Dr,ver Güzel Oyun Ama Paralines 3 Falan Beni Sarmadı Açıkçası İhşallah Bundan Birşeyler Olur !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuan gaza geldim yola çıkıyotum (z28)
  • Vay Be Bunu İlk Oyunu Driver 2 The Wheelman İs Back PSone İle Tanışmıştım 1998 Yılında PSone Sahibi Olmuştum
    Sağolsun Abim Bu Oyunu Almıştı. PSone Da Kaç Tane Var Böyle Yakından Görüntülü Arabadan Çıkıp Dolaşmalı Kaç Tane Araba Çalıp Gezmeli Bana Driver 2 Çok Gerçekçi Gelmişti. 2 Den Sonra Driver 3 Paralinesmiydi :) Neyse Onlar Bana Çok Süper Gelmemişti O Kadar Güzel Değillerdi Ama 5 On Numara Olacak Hissediyorum :)
  • Süper yaa hele vites attırmasına bayıldım.Sanarım pilot kamerasıda olcak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.