Şimdi Ara

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
6
Favori
74.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CoxeD

Herkese merhabalar,

Bugün vatandan 320TG-383G32nks aldım 1050TL 5 taksit... Bende artık bir timelinex kullanıcısıyım :)

Uzun zamandır bu PC'ye bakıyordum özellikleri güzeldi, vatan'da da bu fiyata görünce düşünmeden aldım...

Çok güzel bir cihaz sessiz ve aluminyum olması mükemmel... Forumda cihazı sticker ile kaplayanları gördüm açıkçası bu güzel kasaya yazık etmişiniz..

Alıralmaz ürünü formatladım ve üzerine Windows 7 Enterprise x64 kurdum... Tabi recovery partition yedeğini aldım... Driver kurulumlarını yeni tamamladım sayılır...

Beni üzen kısım ürünün içinde Bluetooth modülü çıkmaması.. Neyse en azından takacak yer var eBayden modül sipariş ettim gelince takacam $20'a maloldu bana..
    http://cgi.ebay.com/2-1-Bluetooth-Module-Acer-AS3820T-AS3820TG-3820T-/120677452828?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c18efcc1c

Ürünün ram ve hdd'yi upgrade etmeyi düşünüyorum... Ram için 1GB'ı çıkarıp 4GB taksam nasıl olur dual channel ramlerin aynı kapasitede olması gerekiyor mu? 4GB yerine 2 GB'mı alsam yoksa...

Ayrıca Caselogic çanta almayı düşünüyorum forumda baya övgüler var...

Ayrıca şansıma 7. LCD'imdede Piksel Hatası yok

hayırlı olsun gule gule kullanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: pluseagle

bu son derece hızlı ve sağlam cihazı kullanan herkese merhaba
    3820tg 13,3 " kullanıcısıyım bende i5 460m ve 6 gb 1333 mhz ddr3 kullanıcısıyım, rami 3gb dan 6 gb a çıkınca laptobun kullanım süresi 6 saatten 5,5 saate düştü.
    benim sormak istediğim şimdi ben bu canavara 120 gb ssd almak istiyorum, var mıdır sorun yaşamadan kullanan test eden ? bekleme sırasında uyumsuz olduğu söylentileri var kapandığına dair... sorun çıkarmayan bir model tavsiye edecek olan...

OCZ kullanmadım ama Corsair Force serisi kullandım herhangi bir uyum sorunu olmadı gayet güzel

force serisinin hangisini kullanıyorsunuz?birde performansra gercekten gozle gorulur bir artıs oluyormu ssdyi takınca?corsair force 120gb dusunuyorum bende ama cok kararsız kaldım fiyatlarda beni malesef caydırıyor..

• Bu arada Acer müşteri hizmetlerinden konu ile ilgili cevap aldım :) hepimize müjde USB Bluetooth kullanabiliyormuşuz... Cidden nasıl isanları çalıştırıyorlarda böyle saçma sapan cevaplar atıyorlar...

iyi ki eBayden siparişi geçmişim

quote:

Acer İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz elektronik posta mesajı için teşekkür ederiz.

Belirtmiş olduğunuz bluetooth modülü tarafımıza gönderilmemekte ve satışı yapılmamaktadır. Herhagibir elektronik mağazadan USB girişli aygıt satın alarak kullanabilirsiniz.

Ayrıca kullandığınız çantaları yazarmısınız malum küçük bir çanta alacam...

Ben birde eBayden 3 dolara kılıf aldım gelince onunda resimlerini paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoxeD -- 27 Nisan 2011; 9:49:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gkg88tr

quote:

xxxxx

hayırlı olsun gule gule kullanın..

Teşekkürler
  • Laptop almak üzereyim Acer Aspire 4820TG düşünüyorum flash photoshop ve visual basic ağırlıklı olarak kullanacağım 14 inc ekran var 8 saat pil ömrü olduğu yazıyor tabiki kullanmakla bu süre değişir ama aktif kullanıldığında 5 saat dayanabilir mi ?

Orijinalden alıntı: fizy45

Laptop almak üzereyim Acer Aspire 4820TG düşünüyorum flash photoshop ve visual basic ağırlıklı olarak kullanacağım 14 inc ekran var 8 saat pil ömrü olduğu yazıyor tabiki kullanmakla bu süre değişir ama aktif kullanıldığında 5 saat dayanabilir mi ?

hocam üzerinde 35watt işlemci barındıran bir pc 66wattlık pille %100 işlemci kullanımında 1.5 saat anca çalışır
    14" ekran genelde 13.3" ekrandan fazla elektrik tüketir...

Bu acerlar bence piyasada en iyi pil ömrüne sahip laptoplar ama neticesinde mucizede yaratmıyorlar...

İdle konumda tahminimce 5-6 saat pil ömrü sunarlar ama aktif kullanımda 4 saati geçmezler gibi... Henüz tam test yapamasamda bu durum böyledir...

Eğer pil ömrüne bu denli ihtiyacınvarsa 99watlık 9 hücreli pilleri var acerin biraz daha kalın ama 1.5 kat ömrü var... olmadı 6'lıktan bir pil daha alırsın kullanırsın...

Laptop alırken önce ekrana sonra klavyeye bak, ardından pil ve donanım düşün

• Bu arada benim ekrankartı fanından sürtünmeye benzer bir ses geliyor... acera mail attım acaba değiştirmek mi gerek alalı 4 gün oldu laptop'u
  • Kullanıma göre alttaki yazı 2.5 saat 5.5 saat arası değişiyor, yolculukta falan 2şer saatlik 2 film izledim biri hd ready idi ki hdd deki filmlere internetten tek tek baktım otobüsün dandik internetinden, arada nete falan da takıldım. Geçen bu uçuk rakamı gördüm :) Ekran full kısık, wifi kapalı mı açık mı hatırlamıyorum. Derste wordden bir şeyler yaparken gördüm bunu...http://i1105.hizliresim.com/2011/5/1/1243.jpg İmkansız tabi bu o ara alet bi saçmaladı muhtemelen, ama 5.5 saat normal, gerçekçi bir değer.

Ekran pildeyken arada pırpır yapıyor :) Daha önce muhabbeti dönmüştü sanırım ve de güncellemeyle halloluyor denilmişti, hiç güncellemedim aleti, nasıl yapılır bu güncelleme 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinden_ersin -- 1 Mayıs 2011; 1:35:08 >

• quote:

Bu arada Acer müşteri hizmetlerinden konu ile ilgili cevap aldım :) hepimize müjde USB Bluetooth kullanabiliyormuşuz... Cidden nasıl isanları çalıştırıyorlarda böyle saçma sapan cevaplar atıyorlar...

iyi ki eBayden siparişi geçmişim

quote:

Acer İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz elektronik posta mesajı için teşekkür ederiz.

Belirtmiş olduğunuz bluetooth modülü tarafımıza gönderilmemekte ve satışı yapılmamaktadır. Herhagibir elektronik mağazadan USB girişli aygıt satın alarak kullanabilirsiniz.

Ayrıca kullandığınız çantaları yazarmısınız malum küçük bir çanta alacam...

Ben birde eBayden 3 dolara kılıf aldım gelince onunda resimlerini paylaşırım

haha o da bişeymi 2010 aralık ayında 5820tg'nin i3 takılı olan modellerinde ısınmada dolayı hız düşüsu söz konusuydu.burada baya bir yazmışlardı tüm kullanıcılar.bir gün bir tanesi acerı aramışkonusurken soylemiş ısıdan dolayı işlemcinin hızı düşüyor diye adam ısınan şeyin tabiki hızı düşer beyfendi siz cok ısınsanız yavaşlamazlar mısınız ? ' diye bir şey soylemiş. buyur burdan yak.müdür köyden akrabalarını toplamış getirmiş galiba
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)

• Ekran kartının otomatik geçişini engelleyecek bir program uygulama yokmudur arkadaşlar.

Daha önceki sayfalarda verilen bir program ile "AMD External Events Utility" devre dışı bırakarak geçiş engelleniyor fakat bu seferde çift fan devreye giriyor ve şarjım çok hızlı bitiyor.

Yok mu bunu engelleyecek bir program

Yukarıda ekrankartı fanından sürtünme gibi bir ses geldiğini yazmıştım... Ürünü Bostancı Vatana götürdüm ve aynı gün içinde ürünü geri aldılar.. Arızalı olduğunu kabul ettiler fakat ellerinde başka 3820GT yoktu isterseniz Topkapı Vatana gidin orada ürün var hem o şubede piksel hatalarına karşı değişim garantiside var dediler bende kalktım gittim...

Ellerinde 3 adet vardı.. ilk açtıkları ürünün ekrana görtü gelmedi... 2yi açtılar ondada piksel hatası çıktı en son 3. düzgün gözüküyordu piksel hatası falan yoktu... çok inceleme şansım olmadı ama ürün düzgün sanırım. Bluetooth modülümde geldi bugün vaktim olursa motajı yapacağım resimleride çekerim...

Yalnız Acer'da bu denli kötü bir kalite kontrol olması beni üzdü açıkçası...

Fakat ürün çok güzel arızalı ürünümle süper sc2 oynadım yüksek ayarlarla 40fps altına inmedi

• quote:

Arkadaşlar bu laptop beni çok uğraştırdı...

Yukarıda ekrankartı fanından sürtünme gibi bir ses geldiğini yazmıştım... Ürünü Bostancı Vatana götürdüm ve aynı gün içinde ürünü geri aldılar.. Arızalı olduğunu kabul ettiler fakat ellerinde başka 3820GT yoktu isterseniz Topkapı Vatana gidin orada ürün var hem o şubede piksel hatalarına karşı değişim garantiside var dediler bende kalktım gittim...

Ellerinde 3 adet vardı.. ilk açtıkları ürünün ekrana görtü gelmedi... 2yi açtılar ondada piksel hatası çıktı en son 3. düzgün gözüküyordu piksel hatası falan yoktu... çok inceleme şansım olmadı ama ürün düzgün sanırım. Bluetooth modülümde geldi bugün vaktim olursa motajı yapacağım resimleride çekerim...

Fakat ürün çok güzel arızalı ürünümle süper sc2 oynadım yüksek ayarlarla 40fps altına inmedi

Tamamen şanssızlık olsa gerek ben hala bir sorunla karşılaşmadım.Sorununuzun düzeldiğine sevindim.Resimleri bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACMaintenance -- 3 Mayıs 2011; 0:31:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ACMaintenance

quote:

Arkadaşlar bu laptop beni çok uğraştırdı...

Tamamen şanssızlık olsa gerek ben hala bir sorunla karşılaşmadım.Sorununuzun düzeldiğine sevindim.Resimleri bekliyoruz

Dün windows 7 enterprise kurdum, ekrankartı driverı ile başta bi sorun yaşasam da sonra hallettim hatta amd'nin en son driverını kurdum (catalyst 11.4) ve ekran kartları arası geçişde sorunsuz...

Ürün mükemmel hiçbir sıkıntı yok, umarım çıkarmazda

Bluetooth'un resimli montajını yaptım yapmasına ama laptop görmedi... kablosunu gevşek takmış olabilirim bugün gene açıp bakacağım işten sonra çok vaktim olmuyor malesef... bugünde olmazsa modül arızalı diyeceğim...

Bluetoothu olanlar nasıl açıp kapıyorlar fn + f3 tuşu ile mi? Acaba anakart devreye mi almadı... Fiziksel bir tuşuda yok halbuki...

• evet fn+f3 ile
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

evet fn+f3 ile

Malesef eBayden gelen modül çalışmıyor

Geri göndermem gerekecek yenisiydi derken 4-5 hafta geçer

• Ürünün linkini verebilirmisiniz birde resimleri eklermisiniz. Garanti gitmiyormu bu bluetoothu takınca?

Orijinalden alıntı: ACMaintenance

Ürünün linkini verebilirmisiniz birde resimleri eklermisiniz. Garanti gitmiyormu bu bluetoothu takınca?

ürün linkini yukarıdaki mesajlarda vermiştim. Şuan satıcı ile irtibat halindeyim değişim veya garanti konusunda.... perşembe akşam resimleri koyarım sanırım...

Garanti konusu enteresan acera sorsan gidier diyecek ama nedeni yok... Ben elektronik mühendisiyim eminimki o acer teknik servisindeki insanlaradan kat ve kat daha çok bilgim vardır bu konularda... laptopun kasasını açmak neden garantisini götürsün ki?

Ha ileride ürün arıza çıkarırsa söker bluetooth'u veririm garantiye, ayrıca elektronik ürünlerin (MEKANIK OLMAYAN) %99'u ilk bir ayda arıza çıkarmadıktan sonra 4-5 yıl çıkarmaz...

Hepinizin laptopları 1 yıl sonunda tozlanma dolayısı ile hava üfleyemiyor olacak soğutucu ızgaralarından... napacaksınız? Acer servisine 100$ falan verip temizletecekmisniz yoksa kendiniz mi açacaksınız

• 2yıl garantisi var bilgisayarın tozunu almak için para mı istiyorlar ?
  • acerın teknik servisi (destech bilişim) dünyanın en yavaş çalışan servisi hem işten anlamıyorlar hemde hizmet kalitesi sıfır.

Orijinalden alıntı: jasonn123

2yıl garantisi var bilgisayarın tozunu almak için para mı istiyorlar ?

Asus servisi istemişti acer'da ister kullanıcı hatası temiz tutsaydınız der adam
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.