Şimdi Ara

Computex 2010: EVGA, Türkiye pazarına girmeyi planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Comuputex 2010 fuarında, EVGA'nın Avrupa'dan sorumlu yöneticisi Miodrag Relic ile tanışma ve sohbet etme fırsatı yakaladık. Arka arkaya duyurduğu yüksek performanslı anakartlarıyla ürün gamını hızlı bir şekilde genişleten firma, önümüzdeki bir yıl içerisinde agresif bir büyüme ile farklı pazarlara girmeyi hedefliyor. Ekran kartı üretiminde Nvidia'nın, Amerika'daki en büyük iş ortağı olan ve Hwbot sitesindeki istatistiklere göre, özellikle hız aşırtmacılar için hazırladığı anakartları hızla yaygınlaşan firma, operasyonlarına hız vermeye ve yeni pazarlara girmeye hazırlanıyoır.


    Avrupa'daki pazarlar için yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını belirten Miodrag Relic, hedefleri arasında Türkiye pazarının olduğunu da dikkat çekti. Hazırlık çalışmaları devam ettiği için detaylar hakkında çok fazla bilgi vermeyen Relic, bulunduğu konum itibariyle Türkiye'nin, birkaç farklı ülke için yönetim merkezi olabileceğini de söyledi. EVGA markasının, kullanıcılarda yarattığı performans ve kalite izleniminin en önemli güvenceleri olduğunu belirten Relic, sunacakları yeni modellerde de önceliklerinin bu çizgiyi korumak olacağını ve en iyisini isteyen kullanıcılar için bugüne kadar yaptıklarına devam edip daha fazlasını sunmayı planladıklarını ifade etti.




  • KDV dahil Evga fiyatlarını tahmin ediyorum şimdiden. Ama çok iyi bi gelişme.
  • çok iyi gelişme bencede..gelirler ise adam gibi elemanlar getirsin teknik konuda bilgisi olan yurtdışındaki garanti muamelesini burda da göstersinler..burda teknik servisler berbat
  • geç kaldı bence ama kulağıma gelmişti gireceği hadi hayırlısı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DEATH71

    çok iyi gelişme bencede..gelirler ise adam gibi elemanlar getirsin teknik konuda bilgisi olan yurtdışındaki garanti muamelesini burda da göstersinler..burda teknik servisler berbat


    Katılıyorum. Garanti süresi, bilgili bir teknik ekip seçim nedeni olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih` -- 6 Haziran 2010; 10:57:26 >
  • quote:

    Türkiye'nin, birkaç farklı ülke için yönetim merkezi olabileceğini de söyledi.


    İşte burda distribütör firma ve teknik servisinin rolü o kadar büyük olacakki merkez yönetim olmayı sonuna kadar hak edip markanın adına leke vurmaması lazım. En kötü ihtimal ithalatcı ve teknik servisliğini kötü yapsa bile alacak şirket yurt dışından getirtme sorunu yaşamadan ülkemizden aldığımız Evga ürünlerini burdaki teknik serviste problem yaşasakda yurt dışındaki yöneticiler ile konuşup gerekeni yaptırma olasılığımız olduğunu unutmayalım. Ne düşünürsek düşünelim zaman içinde göreceğiz süreç nasıl işleyecek neler göreceğiz. Şu habere sevinmemek elde değil.
  • bu arada sapphire evgayı satın aldı söylentileri dolaşıyor ama ne kadarı doğru bilemem
  • @eric13

    http://www.brightsideofnews.com/news/2010/6/3/evga-ceo-there-is-no-truth-to-sapphire-rumors.aspx

    EVGA Ceo "Last time I spoke to Sapphire was six years ago in Las Vegas... we stood in a taxi line in front of the hotel"
  • Hadi bakalım gelişmeler olumlu sonuçlanır da kartları yakından tanıma, kullanma şansını yakalayabilriiz umarım
  • EVGA'nın ülkemiz pazarına girmesi uzun zamandır talep edilen bir gelişmeydi. Ancak meşhur garanti şartları ve müşteri memnuniyetlerini bırakıp da sadece fiyatlarıyla giriş yapacaklarsa hiç gelmeseler de olur.
  • @eric13
    saphire mi evgayı aldı yoksa EVGA mı Saphire i?? bence tam tersidir yanlış okumuşsundur:)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NECROCYBER

    @eric13
    saphire mi evgayı aldı yoksa EVGA mı Saphire i?? bence tam tersidir yanlış okumuşsundur:)))
    Belki türkiyedeki servislerinde hak satın alıp servis ağlarını ortak kullanmak için bişi olabilir ancak evga vb iyi şirketlerin ülkemize gelmesi bence çok iyi ancak geç kalmış olaylar diye düşünüyorum ve fiyat politkalarıda önemli burada
  • iyi bir teknik servis ve garanti hizmetleri verebilecek firmayla pazara girdikten sonra neden olmasın
  • Link verdik yazdik

    CEO su cikip demis en son 7 sene once gorustum bir sapphire yetkilisiyle , otelin onunda taksi beklerken demis. Asli astari yok bu haberin demis.
  • @eric13, Sapphire'in, EVGA'yı satın almasından ziyade, EVGA anakart takımının Sapphire'e geçtiği yönünde bir takım söylentiler vardı zira Sapphire'in bir şekilde anakart pazarında yükselmek istediği biliniyor. Ancak EVGA yöneticisinin söylediği kadarıyla, sadece iki mühendis EVGA'dan Sapphire'e geçmiş durumda.
  • piyasaya yeni giren fermi fiyatı + evga fiyatı = gtx 480 2 milyar filan olur heralde

    quote:

    Orijinalden alıntı: sahafiec

    buraya gelmesi çok iyi bir haber fakat bunu hayatlarının fırsatı olarak görecek olan distributörleri düşününce fiyatları tahmin etmek zor olmayacak...hayırlısı.


    senin bu bölüme mesaj atman engellenmişse nasıl atabiliyorsun sürekli anlamadım?

    benim de haber altı yorumlarına cevap yazmam yasaklandı ve yazamıyorum, yöntemi söyle ben de yazayım
  • bencede gelsin

    cok guzel olur

    fiyatlarida U.S fiyatlarina yakin olursa tamamdir
  • Bu EVGA işi iyi biliyo anakarttan anlamayan biri bile sadece şeklini görüp almak ister. soğutucular, renkle çok güzel duruyo. özellikleri ve kalitesi tartışılmaz zaten :)
  • asusdan ucuz gelirse bunu yapıcam

  • yurtdışındaki hizmet anlayışı ve fiyatlarla gelicekse mükemmel olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.