Şimdi Ara

SATILIK HTC Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;
    Yakın zamanda yurtdışına gideceğim ve kendime HTC Desire alacağım. Kendime Desire alırken bir tane de ekstradan telefon almayı düşünüyorum. Ekstradan aldığım telefonu satarak yol masraflarımı en aza indirgemek düşüncesindeyim.
    Bu sebeple HTC Desire, HTC Touch Pro2, HTC Legend, Sony Ericson Satio, Sony Ericson Xperia X10 vs. gibi Türkiye'de olmayan modellerden almak isteyen veya Türkiye'de çok pahalı olan HTC Hero, HTC HD2 gibi modeller isteyen arkadaşlar olursa alıp getirebilirim.
    Satış konusunda çekinceleri olan arkadaşlar olursa ödemeyi Banka Havalesi, Paypal veya Gittigidiyor tarzı aracı satışıyla yapabilirler.

    Önemli bir husus; telefon yurtdışından geleceği için kayıt yapılması gerekmektedir. Ben kendime alacağım telefonu kayıt ettireceğim için diğer telefonu alan arkadaş kayıt yaptırmalı. Kayıt konusu zor değil. Son bir ay içerisinde yurtdışından gelmiş herhangi bir tanıdığınızın pasaportu ve telefonla beraber kullandığınız hattın işlem merkezine gidip 5 dakikada kayıt yaptırabilirsiniz. (imei klonlama gibi ayıp işlere kalkışmayacağınızı varsayıyorum. )

    Bir başka önemli husus; telefon yurtdışından geleceği için garantisi sadece yurtdışında geçerli olacaktır. Ancak bu konuda içiniz rahat olsun herhangi bir aksilik durumunda telefonu bana ulaştırabilirsiniz. Ben sık sık yurtdışına gidip geldiğim için garantiden yararlanmanızı sağlayacağım.

    Teslimat konusu; İstanbul içi elden teslimat ve elden ödeme olabilir. İstanbul içinde bizzat kendim size ulaşırabilirim. İstanbul dışı heryere kargoyla ulaştırırım. Kargo ücreti problem değil.

    Son olarak telefonun Gittigidiyor'da satılanlar gibi ''sadece 3 gün kullanıldı'', ''bir hafta önce alındı'' olmadığını ilk kullananın siz olacağınızı ve doğubank gibi sadece 1 ay garantili olmadığını 2 yıl garantili olduğunu ve bu garantiden yararlanabileceğinizi belirtmek isterim.
    Ayrıca sık sık yurtdışına gittiğim için sonraki gidiş gelişlerimde aldığım ürünleri de burada isteyen arkadaşlara satacağımı bilmenizi isterim. Böylece ben masraflarımı en aza indirirken sizler de istediğiniz ürünlere kavuşabileceksiniz.

    Kendim HTC ve Sony telefonlarla ilgilendiğim için daha çok onları biliyorum;
    HTC Desire 1150
    HTC HD2 1050
    HTC Legend 1000
    HTC HD Mini 950
    HTC Hero 750
    HTC Touch Pro2 1000
    Sony E. Satio 1000
    Sony E. X10 1100
    Sony E. Aino 800
    Sony E. Vivaz 850
    Sony E. Vivaz Pro 1000

    Paypal ve Gittigidiyor tercih edecek arkadaşlar fiyatlara 50 TL eklemeliler. Zira bu iki sitede komisyon almaktadır.

    Güven konusunda çekingenliği olan arkadaşlarla İstanbulda yüzyüze görüşebilirim. Telefonumu adresimi verebilirim.

    Her türlü sorularınızı buradan veya özel mesajla sorabilirsiniz. Yazdıklarımdan farklı ürün isteyen olursa istediği ürünü belirtirse yardımcı olmaya çalışırım.

    Saygılar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • bildiğim kadarıyla avrupada satılan xperia x10 lar türkçe dil desteği ile geliyor. sonradan yüklenebileceğini biliyorum ama garanti dışı kalmaması adına böyle bişi yapmamayı planladığım için şunu merak ediyorum. avrupadan mı getireceksiniz. yoksa usa dan filan mı..
  • İşletim sistemi Android olduğu için more locale isimli programla Türkçe dil seçeneği aktif hale getirilebiliyor. Zaten Bulgaristandan alacağım için dediğiniz gibi Avrupa için üretilmiş olanlarda aktif halde gelebilir.
    Ayrıca Bulgaristan yakın bir ülke olduğu için garantiden yararlanma konusunda sorun yaşanmaz.
  • x10 için alıcı olursam bana satacağınız fiyat ne olur. bunu şimdiden söyleyebilme şansınız var mı acaba
  • İlk mesajda yazdığım gibi 1100 olur. Ayrıca isterseniz gittiğim zaman, alacağım zamam tekrar haberleşiriz daha kesin bilgileri aktarırım. Böylece fiyat konusunda sonradan anlaşmazlık yaşamayız. Daha fazla da olabilir daha az da olabilir fiyat. Tabi daha az olmasını tercih ederiz sizin lehinize olması için. Sonuçta sizin için alacaksam siz al demeden almam.

    Bir de konu dışı soru soracağım; başka nerelere üyesiniz isminiz hiç yabancı gelmiyor.
  • ben sinan arkadasla tanıstım. görüştüm güvenilir bir DH üyesi ve satıcısı olacaktır. ilk müşterisi de ben olucam sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

    ben sinan arkadasla tanıstım. görüştüm güvenilir bir DH üyesi ve satıcısı olacaktır. ilk müşterisi de ben olucam sanırım



    Teşekkürler üstadım inşallah güzel alışverişlerimiz olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andreii

    İlk mesajda yazdığım gibi 1100 olur. Ayrıca isterseniz gittiğim zaman, alacağım zamam tekrar haberleşiriz daha kesin bilgileri aktarırım. Böylece fiyat konusunda sonradan anlaşmazlık yaşamayız. Daha fazla da olabilir daha az da olabilir fiyat. Tabi daha az olmasını tercih ederiz sizin lehinize olması için. Sonuçta sizin için alacaksam siz al demeden almam.

    Bir de konu dışı soru soracağım; başka nerelere üyesiniz isminiz hiç yabancı gelmiyor.

    Doğubankdaki fiatı nedir?
  • doğubank fiyatıda pazarlıkla aynı fiyata gelecektir. o yüzden pek bi fark kalmıyor.

    yani size getirtmek için bir çekiciliği kalmıyor gibi.

    yanlış düşünmüyorsam tabi...
  • Doğubank fiyatlarını bilmiyorum şu an. Doğubank fiyatlarına baktığım zaman fiyatları ona göre güncellerim. Gerçi Doğubank fiyatlarına değil benim alış fiyatıma bağlı güncelleme yapmam.
    Ancak Doğubank fiyatıyla aynı fiyata gelecek bir telefonu benden almanız için 2 sebep verebilirim;
    1. Doğubank kutulu satmaz. Sadece telefonu ve şarj aletini elinize tutuşturur. Ben size kutusuyla her şeyiyle getireceğim.
    2. Doğubank 30 gün garanti verir sonra sizi tanımaz. Ben Bulgaristandan alıp geleceğim. Herhangi bir aksilik halinde 2 yıllık garantiden yararlanmanızı sağlayacağım.
  • eğer bu garantileri verir ve uygun fiyat sunarsanız ben hemen alıcıyım bilesiniz...

    Tekirdağ/Hayrabolu da çalışıyorum, istanbulBahçelievler de ikamet ediyorum.
  • - Fiyatlarla ilgili dönüşü ne zaman yaparsınız ?
    - Siparişi verince aletin gelmesi ne kadar sürer ?
    - Ücret tahsilini nasıl yapıyorsunuz ? ( aleti teslim sırasındamı ? )
  • Abi sen bana istediğin aleti söyle ben ona göre fiyat vereyim. İlk mesajımda yazdığım fiyatlar genel olarak geçerli. Tabi aşağı yukarı oynama olabilir. Aşağı doğru oynama olmasını tercih ederiz tabi sizin için daha iyi olur.
    Siz bana tamam istiyorum dersiniz ben önümüzdeki hafta gittiğimde alır gelirim. Bir haftayı geçmez yani.
    Ücret tahsili problem değil; Bahçelievlerde oturuyormuşsunuz. Ben aleti getiririm buluşuruz elden teslimat ve ödemeyi yaparız. Tekirdağa isterseniz ücreti banka hesabıma havale edersiniz bende kargo yaparım.
  • pekala, x10 için fiyat rica edeyim.
  • Abi dediğim gibi 1100 olur. Ben sorayım tekrar bu akşam yeniden yazarım.
    Açık konuşayım Bulgaristandaki fiyatı 1000 lira civarı. Ben masraflarım azalsın diye getirmek istiyorum. Yani en iyi ihtimalle 1050'ye verebilirim. Tabi daha uygun fiyata alabilirsem daha uygun fiyata veririm.
  • X10 1050 olur abi. Pazartesi gideceğim Bulgaristana. Gittiğimde de konuşuruz onay verirseniz alır gelirim.
  • selam, bulgaristan'a gittinmi? fiyatlar hakkında bilgi verebilcenmi?
  • artık gerek kalmadı sanırım xD çünkü daha dün TV de x10 un reklamını gördüm xD
  • Evet Bulgaristana geldim. Fiyat 979 Lira ama kalmamış alamadım HTC Desire. Başka bir şehire gidebilirsem alacağım ya da bir daha ki gelişimde alacağım. Belki fiyat düşer diye umut ediyorum
    Gelişmelerden haberdar edeceğim.
  • fiyat harika.

    ama bu pasaport'un 1 aylık dönem içinde kullanılması gerekiyor. yani ben 27 haziran'da Türkiye'de olucam. 27 Temmuz'a kadar kayıt işleminde kullanabilirim. Umarım başka bir şehirde bulabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.