Şimdi Ara

Lütfen okur musunuz?Çok sinirliyim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumun İnsignia bölümüne ilk defa bir şey yazıyorum.İnsignia sahibi de değilim...
    Bugün başımdan geçen bir olay üzerine konuyu açma ihtiyacı hissettim,belki benimle aynı yolu kullanan birileri daha rastlamıştır bahsedeceğim araca,hatta inşallah buradan biridir diye dua ediyorum!

Saat 15:30-16-00 saatleri arasında mecideyeköyden avcılar istikametine doğru giderken,uzaklardan çok hızlı gelen bir insignia önü tıkanınca beni sıkıştırdı,abs devreye girdi lastiklerimden sesler geldi ve sadece birkaç santim ile büyük bir kazaya karışmaktan kurtuldum.Büyük ihtimalle 1.6 180 hp lik versiyondandı çünkü hızlanmaları gerçekten çok iyiydi.Çok sinirlendim şu an yazarken çok mantıksız gelse de o an gözüm döndü!aracı takip etmeye başladım 1.4 corsa sahibiyim aracım siyah plakam 34 EJ 1955.takip ettiğim insignia ise 34 GK plaka teknik gri bir araçtı.o saatlerde o güzargahta bulunan herkesten kendi yaptığım yanlış adına özür dilerim.o .... önde gideni yüzünden canımdan olacağım düşüncesi ile çıldırdım.maalesef o insignia nın plaka rakamlarını edinemedim ama bir umut burada gören varsa diye soruyorum sadece.halıcıoğlu köprüsünden mertere kadar kovalayabildim.şansıma trafik sıkışıktı da kovalayabildim yoksa yetişme imkanım da yoktu.bir yerde tam arkasındaydım kornaya asılarak geliyordum(kovaladığımın farkındaydı) 4lüleri yakıp emniyet şeridinden kaçmaya başladı,peşinden bende gittim fakat yetişemedim.ömür plazanın oraya geldiğimde yoldan ayrıldım zaten!o ise avcılar istikametinde devam ediyorum.

yaptıklarım için o yolda olan herkesten tekrar özür dilerim
    umarım bir gören olmuştur diye ümid ediyorum sadece

aklı başında olana lafım yok ama şöyle yüksek güce sahip olan araçları ucuza alıp trafikte terör estirenlerin allah belasını versin!

• Geçmiş olsun kardeş...Keşke halkımız biraz daha olgun ve duyarlı olabilse...Araç isterse 180 değil 500 hp olsun T.C. KARAYOLLARINDA RALLİ YAPMA HAKKINIZ YOKTUR! Yazık değilmi milletin canını, ailesini, mal varlığını tehtit ediyorlar...
  • Geçmiş olsun arkadaşım.
    bende sana katılıyorum ve bunun gibi insanların o... çocukları olduğunu söylüyorum.
    hepsinin Allah belasını versin, bahsettiğin kişi buradan olsa da benim deme cesaretini gösteremez, kaldı ki ben buradan biri olduğunu düşünmüyorum böyle krolar burada barınamaz.
  • Geçmiş olsun. Baya sinirlendirmiş sizi...

Trafik içinde bazen oluyor böyle kötü anılar.
  • Geçen cumartesi günü Antalyalılar bilir Dedeman Shell istasyonun orada

Crysler ile 106 yarısıyormuş Kırmızı ışıkta Duran daha Sıfır mazdaya Crsyler arkadan vurmuş Crsyler ı kullananda Ehliyet fln da yokmuş dedikerine göre 120 130 la fln mazdaya arkadan vurmus mazdada çok buyuk hasar varmıs

İşin en acı tarafı mazda daha sıfır araba daha poşetleri yırtılmamış araba ne suçu var adam kırmızı ışıkta duruyor gelıyorsun arkadan vuruyorsun hemde 120 km ile fln

olayı biraz daha detaylı anlatayım 106 önde gıdıyormus kenara bi çekilmiş crysler direk mazdaya yolda fren izi bile yok 120 km ile SIFIR MAZDAYA

Söylenecek söz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmurat07 -- 7 Haziran 2010; 14:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

Geçmiş olsun kardeşim çok haklısın fakat ucuz araba dediğin 56 bin tl.

hatta cosmo ve donanımlıysa 61-62.000 den başlıyor ve üzerinde ilave de ilave :)
    bu arada geçmiş olsun.. neticede tek bir kullanıcı bizim gibi diğer insignia sahiplerini bağlamamalı..
  • kimsenin günahını almayayım ama bakırköyde hergün gördüğüm bir insignia vardı teknik gri turbo gk plaka numara grubu 0802 olabilir iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 15 Haziran 2010; 19:16:47 >
  • [Deleted by Admins]
  • Bizim memleket böyleleriyle dolu maalesef.Kural yok kontrol yok.Canlarımız Allaha emanet.
  • Hocam o araba bizimdi bir aralar.Yani bahsettiğiniz araba...Sattık sonra ama.Gerçekten şaşırdım doğrusu.
  • yazık ya çok yazık, insanları kendi efendi kimliklerinden çıkartıp hata yapmaya zorlayacak kadar sinirlendirebilen insanlar hala var şu memekette...
  • hegün trafikte benzer şeyler hepimizin başında gelir, takip etme kısmı bana hayli tuhaf geldi. herkes takip etse işimiz var
  • İnsan bazen kaza korkusunu o kadar yoğun hissediyor ki arabayla takip etmek ne demek, ben çok acı bir fren yaptıktan sonra arabadan fırlayıp koşarak takip ettiğimi hatırlarım...
  • bende bugün 91 3.20i e36 bmw baktım kapı fitilini kaldırdım bide baktım araç devrilmiş direk belli puntolardan adam zaten bide bişeyi yok diyor ben der demez sen başka arabaya bak dedi bindi gitti bende gülmekten yarıldım zaten :D baktığım adamda adam olsa otçunun teki

plaka 06 dd 6958 kimsenin canı yanmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaydoogduu

bende bugün 91 3.20i e36 bmw baktım kapı fitilini kaldırdım bide baktım araç devrilmiş direk belli puntolardan adam zaten bide bişeyi yok diyor ben der demez sen başka arabaya bak dedi bindi gitti bende gülmekten yarıldım zaten :D baktığım adamda adam olsa otçunun teki

plaka 06 dd 6958 kimsenin canı yanmasın

Hocam adam tabiki öyle git başka arabalara bak der, sen ne diye bakıyon fitillerin altına filan??? Arabası satılık ama senin gibilere değil, şööyle 2metre uzaktan bakıp 'mmm, güzelmiş, bayıldım' diyecek adamlara satılık demekki...
  • Geçmiş olsun
    bırakın trafiği insanların yolda yürürken bile birbirine saygısı kalmadı.
    herkes asık suratlı herkes birbirinin önüne atlıyor.
    tamamen hayvan gibi davranıp başkalarını umursamayan bir çoğunluk var trafikte.
    bide angus ithal ediyolar
    ne gerek var
    uğraşma
    çık trafiğe topla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

Geçmiş olsun kardeşim çok haklısın fakat ucuz araba dediğin 56 bin tl.

hatta cosmo ve donanımlıysa 61-62.000 den başlıyor ve üzerinde ilave de ilave :)
    bu arada geçmiş olsun.. neticede tek bir kullanıcı bizim gibi diğer insignia sahiplerini bağlamamalı..

56 bin e en boşunu alabiliyorsun :) 80bin ede insignia var 130binede var :) bu arada ankara - eskişehir yolunu kullananlar bilir genelde beyaz renkli insigniar ve bmw ler gövde gösterisi yapıyor... o araçlar yanınızdan geçerken hiç telaşa kapılıp frene falan basmayacaksınız :) çünkü o araç zaten çok büyük birşey olmadıkça 220 ilede yanınızdan geçse vurmaz :) araçda güvenlik üst seviye. kullandıgım için söylüyorum... yanlış anlasılmasın yaptıklarını taktir etmiyorum insigniamda yok sadece birkaç kez kullandım... ve yok böyle güvenlik :)

• il sınırları ıcınde yaya,araç,hayvan,ucak,gemi aklınıza ne gelirse can ve mal tasıyan aracların arasında surrat yapan ve insanların canını hıce sayan bu tur kısı ve ksısılere cooookk ağır kufur ediyorum bu gun benımde basıma geldı istanbul cerrahpasa tıpfakultesı önunde sınırden elım ayagım tıtredı hertarafım uyustu ama allahıma cok sukur yakaladık ve arkadaşlarla hırpaladık. yanındakı kıza dua etsın...
  • Gecmis olsun, en kotusude aslinda bu tarz adamlarin pesine dusmek, Bazen bu surusler cok tehlikeli olabilir. Babamda 5+1 minibus var, bu tarz adamlarin aynalarini almaya bayiliyorum. Hic de durmam isterse gelir. Kaza bela vermeden Istanbul trafiginde arac kullanmak nasil olur ins hepimize
  • bende de var 1.6 180hp, ama arabaya güvenip herkesi zora sokucak kişiler varsa doğruysa çok yazık.
    git zevkini otobanda al istediğin araca kafa tut, ver ellerine
    Rekor:Max hız 256km
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.