Şimdi Ara

DIGITUR'ünü İptal Eden Mutlu Aileler Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
39.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bu başlık altında herkes kendi kapatma hikayesini ve kapattıktan sonra ev TV eğlencesi için kurduğu yeni sistemi anlatırsa güzel bir referans olabilir diye düşünüyorum. Böylece forumda yeni digiturk üyesi olmak isteyen arkadaşlar varsa bunu okuduktan sonra bir daha düşünmelerini sağlarız hemde digitürke alternatif sistemleri paylaşırız.

    Yaklaşık 8 yıllık dt üyesiydim. 2 küsür yıldan beri de HD izliyorum. DT HD yi ilk kiralayanlardan biriydim. Öncelikle kapatma nedenlerimi açıklayayım.

    Yıllarca ligtv li paketten devam ettim ve her yeni yil yeni bir kampanya yaptık deyip bir üst pakete gecirdiler. En son bir önceki sezon bittikten sonra dt ten yine aramışlar ve telefondaki kişiyle pazarlık sonucu 1 yıllık taahhüt karşılığı herşey dahil 85 TL ye süper paket + hd kirası olarak anlaşmıştık. ilk 3 ayda %50 indirim yapacaklardı. ilk 3 ay 42,5 sonra 2 ay 85 TL odedikten sonra faturam 99 gelmeye başladı. Arayıp itiraz ettigimde ise benim fiyatımın sistemde bu şekilde göründüğünü indirimin söz konusu olmadığını söylediler. itiraz edip ses kaydımın incelenmesini istedim. 2 gün sonra bir bayan beni arayıp ses kaydını incelediklerini ve benim yanlış anlamış olabileceğimi belirtti. HD hariç fiyatın 85 tl olduğunu söyledi. Yeni faturam 99 TL olacaktı! Ses kayıtlarının gönderilmesini istedim ama dışarı çıkaramıyorlarmış. iptal etmek istediğimdeyse taahhütlü olduğum için ceza olarak bütün yapılan indirimleri ödemem gerekiyormuş. yaklaşık 300 TL gibi bir fatura çıkarılınca vazgectim. Şikayet mahkeme vs ise açıkçası uğraşmak istemedim. Ama taahhüt bitince kapatmaya karar vermiştim.

    Birde 3-4 ay önce HD kutum arızalandı ve değişmesi için servis geldi. Değişim işlemini servis ücreti ile yapmışlar. Hem HD kullanıyorum. Hem süper paketim var. Cihaz zaten kiralık, arızalanmasıda benim kabahatim değil. Hemen itiraz ettim. Elimsa Elektronik sistemde bizim "değerli müşteri" olmadığımızı ve bu yüzden servis ücreti almalarının gerektiğini söyledi. Müşteri hizmetleriyle 10 dk lık bir telefon görüşmesi sonucunda "değerli müşteri" olabildik Sağol digitürk!!!

    DT ü kapattırmamın bir diğer sebebi ise anormal fiyat farklılıkları. aynı hizmeti alan bir kişi 35 TL ye izliyor. Bir diğeri 100 TL ödüyor. Eğer arayıp itiraz edersen %20-%50 indirim oluyor. aramazsan kuzu kuzu aynı ücreti ödemeye devam ediyorsun.. Eğer yeni üye olursa %50 indirimli ve 1 ay tüm kanallar açık. Ama eski üyeysen aynen devam...

    8 yıllık üyeliğim sırasında ufak tefek bir sürü sıkıntıyı sineye çektik devam ettik. Ama artık yetti! Müşterisine hiç saygısı olmayan, para kazanmak için her türlü dalavereyi yapan bir firmayla daha fazla devam edemem. Şimdiye kadar sırf maçları izlemek için katlandım buna. DT e vereceğim parayla belki seneye kombine alırım

    Nihayet gün bügündür arkadaşlar talebim doğrultusunda dün DT ten kurtuldum. Ve şimdilik ne yapacağımı bilemediğimden çalışma odamda bulunan HDMI çıkışlı normal uydumu salona geçirdim. Kayıt özelliğide olan bir alıcı olsada zaman ayarlı değil ve tek tuner olduğundan 2. kanalı kaydetme şansım kalmadı. Ama yinede idare eder. Elimde birde WD HD Live player vardı ona 1 tb lik hd film arsivini bağladım. HD film derdimde kalmadı. oğlumun izlediği filmleride bu diske attım. Dinleyeceğim mp3 leride.. DVD playerı da söküp atabilirim artık.

    Bu arada DT'ün sd yayınlarıyla Türksattan aldığım yayın arasında anormal kalite farkı olduğunu belirtmeme gerek var mı bilmiyorum. DT'ün çamur gibi görüntüsünden sonra şu anda normal kanallar sanki HD gibi geliyor

    Sanırım tekrar DT e dönüş yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Ben şikayetsiz olarak Teledünya izliyordum. çok da memnundum. Eğer HD platform isterseniz size de tavisye ederim.

    Yeni taşındığım yerde kablo TV şebekesinin olmamasından dolayı, aboneliğimi iptal etmek zorunda kalıp, digitürk almaya karar verdim. Sanırım DT'ün DSmarta göre bir avantajı var, o da kutuya ekstra para vermek zorunda olmayışım. Yani kutu binevi ödünç. Bu özelliğin dsmart'da da olsaydı ama kesinlikle dsmart tercih ederdim.
  • + 4737373

    Benimde dün iptal oldu aboneliğim. Alternatif çözümü bir kaç güne yazarım. Kurtulduğuma memnunum. İnsanı aptal erine koyanlara izin verirsen bir süre sonra tepene çıkıyorlar böyle.
  • ben 2 yıllık taahhütle aylık 19.90 a abone oldum.bir de HD kutu kiraladım.sanırım 5 ay geçti.İptalinde kaç para ödemem gerekiyor ? 24-5 = 19 ay kalmış.19 x 20 = 380 milyon mu ödeyecem iptali için? yada bırakayım taahhüt bitene kadar dursun...
  • DT dünya kupasını HD olarak vermiyormuş. Kesin mi bilmiyorum ama eğer veremezse bu diginin son rezelati olacak!!

    @cco
    allah kurtarsın arkadaşım.. 24 ay çok uzun taahhüt vermişsin..

    sanıyorum cezayı şu şekilde açıklamıştı mhy. normalde hd kirası 50 tl imiş. yani aylık 30 tl indirimli veriyorlarmış göya kampanya dahilinde. muhtemelen paketinde liste fiyati 50 falandır. bir 30 da oradan indirimin var toplam 60 tl indirim aliyorsun aylık. bunu kullnadıgın ay sayısıyla carparsan taahütünü bozmanın cezasını bulursun

    60x5 = 300..

    ama yinede arayıp müşteri hizmetlerinden öğrensen iyi edersin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cco

    ben 2 yıllık taahhütle aylık 19.90 a abone oldum.bir de HD kutu kiraladım.sanırım 5 ay geçti.İptalinde kaç para ödemem gerekiyor ? 24-5 = 19 ay kalmış.19 x 20 = 380 milyon mu ödeyecem iptali için? yada bırakayım taahhüt bitene kadar dursun...

    müşteri hizmetlerini ara,ama sonuç belli taahhüt bitene kadar bekleyecek gibisin.
  • dün digiden kurtuldum. teledünya abonesiyim 5 kanal hd yayın sd kanallarda hiç fena değil üstelik 9,5 tl. diginin oyunlarından sıkıldım haber vermeden zamlar sen arayınca yanlışlık olmuş ama önümüzdeki aydan itibaren siz değerli müşterimize diye başlayan masallar sıktı. yaşasın özgürlük bir dahamı asla.
  • bende 1 yıl taahhütlü digitürk plus sinema paketi üyesiyim.8 ay geçti ve hiç memnun değilim eylül ayının 2 sinde arayın cezasız iptal edelim dediler.Her ayın 3 ünde faturalandırma yapılıyormuş.4 ay daha sabredip bırakacağım ve kimseye de digitürk tavsiye etmiyorum.İnsanı keriz yerine koymaktan başka bişey yapmıyorlar.Şu devirde dünya kupasını bile HD alitesinde vermekten aciz bir platformdan başka ne beklenir
  • Evet akjında size katılacağım için çok MUTLUYUM...N ekaldı ki şunun şurasında 1-2 ay kaldı gelecem...Bıktım bu Şee....r......rden...Bedava versler almıyacam ..
  • BENDE 2 YILLIK ÜYELİK SONUNDA ZOR BELA KURTULDUM. ADAMLAR CİHAZLARI İLLA TESLİM ALMIYOR. YURT DIŞINA GİDİYORUM SİZ BİLİRSİNİZ CİHAZINIZDA BENİMLE GELİR DEYİNCE HEMEN ALDILAR. SONRA TELEFON AÇIP YALAN OLDUĞUNU SÖYLEMEK ÇOK ZEVKLİYDİ. GİTTİM CİHAZ KİRASI DAHİL 20TL YE D-SMART AİLE PAKETİ ALDIM 24 AY TAHAÜTLÜ. GÖRÜNTÜ CAM BELGESELLER SÜPER. EN AZINDAN TÜRKMAXTA VİZONTELE İZLEMEKTEN GINA GELMİŞTİ. ALDIĞIM AY SİNEMA TV DE NEFES FİLİMİNİ İZLEDİM. EN AZ 6-7 TANE SİNEMA KANALI VAR. HAYIR D-SMARTI ÖVDÜĞÜMDEN DEĞİL BİR LAF VAR AYNI B.K BİRİ SARISI BİRİ YEŞİLİ. AMA D-SMART BİRAZ DAHA KOKUSUZ. D-SMARTIN ESKİ ABONELERİ KIZGIN PARALI SİSTEME GEÇTİLER DİYE AMA. DİGİ ÜYELERİNİN BİLDİĞİ BU AYDAN AYA MODELİNİ D-SMART YENİ OTURTTU.
  • Bende size katılıyorum arkadaşlar. Bir arkadaşımda digitürk izleme olanağım oldu. Söylendiği gibi kaliteli bir platform değil. Görüntüler çamur gibi. Ben şu anda D-Smart HD-Aile paketi izliyorum ve çok memnunun 9 tane HD kanal var bir sürü sinema ve belgesel paketi cabası. Herkesin kendi fikri ama bence şu anda D-Smart Digitürkün önüne geçmiş durumda. En azından insanı kendi uydu alıcılarını almaya mahkum bırakmıyor.
  • bir sorum olacak... üyeliği iptal yerine en beleş / en uygun fiyata çekip taksit taksit üyeliğimin bitmesini beklemekten başka çarem yok.
    giriş paketim var.Adi kanallar yani...Ek olarak HD kutu kirası var bide.HD sadece National Geo.izleyebiliyorum.
    Ben HD kutuyu teslim edecem desem ; o işlemi nasıl gerçekleştiririz ?

    Servisten eve gelip diğer verdikleri kutuyu mu kuracaklar ? (hdyi söküp)

    ya da hdyi ben mi götürüyorum?

    ne olacak? bide buna para ödeyecek miyim:D
  • Digiturk kesinlikle eve gelip kutuyu almıyor. Ayaklarına kadar götüreceksin! Sen misin iptal eden her türlü zorluğu çıkarırız modundalar. Ayrica o ay bitmeden iptal de etmiyorlar. Mactan 5 dk once arayıp satın alabildigin sistemleri, nedense iptal işlemine izin vermiyor!!! Zaten iptal diye bir olayları da yok. Sadece dondurabiliyorsun. Ben kutu elimde yetkili servise gittim. Kutuyu iptal olmadığı için alamayacaklarını söylediler. Telefonla kendisi arayıp iptal ettirdi sonra aldı. Simdi standart uydu izliyorum. Digiturkten sonra SD kanallar bile HD gibi gelmeye başladı.
  • 8 yıl az degil. işte aslinda sadece bu dt'de olan bi olay degil eski üyelerine indirim yapmasi gibi. mesela aynı sorun ttnet'tede var , Turkcelle'de de , adı aklima gelmeyen şirketlerde de var. bunlarda nekadar eskiysek bizlere indirim yapmiyorlar. onlara göre ; bunlar zaten abonemiz şikayetleri yok. indirimede gerek yok diye düşünüyorlar. işin özeti bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cco

    ben 2 yıllık taahhütle aylık 19.90 a abone oldum.bir de HD kutu kiraladım.sanırım 5 ay geçti.İptalinde kaç para ödemem gerekiyor ? 24-5 = 19 ay kalmış.19 x 20 = 380 milyon mu ödeyecem iptali için? yada bırakayım taahhüt bitene kadar dursun...


    hayir öyle değil 5 aykullanmıssın 5x20 = 100 tl ödeyerek iptal edebilirsin
  • Bana attıkları kazık daha başka 2008 ekiminde digiturk kurdurdum 24 ay taahütlü 9.90 dan izliyordum sonra şubatta bir üst pakete geçeyim diye aradım adamlar 2 paketin faturasınıda yansıtacaklarını söyleyince tamam vazgeçtim 3 mart ta ararım deyip kapattım 1 saat sonra müşteri hizmetleri bana ger döndü ve istersem 3 mart itibarı ile paketi otomatik olarak üst pakete geçirebileceklerini söyledi bende kabul ettim bu arada martta üst pakete geçenlere 3 ay boyunca tüm kanalları hediye seçeneğini sundular ben müşteri hizmetlerini aradığımda bu kampanyanın benide kapsadığını 4 mayıs tarihinden itibaren kanalların açılacağını söyledi neyse 4 mayısda kanallar açılmadığı için aradığımda bu kampanyanın beni kapsamadığını talimatı şubatta verdiğimi söylediler bende paket güncelleme tarihinin mart olduğunu ve yasaların bunu kabul edeceğini güzel bir şekilde anlattım ama inatla direttiler bende sinirlendim ve en sonunda tüketici hakem heyetine başvurdum şimde merakla sonucu bekliyorum ama ekim 2010 da taahhüt biter bitmez kapatıp kurtulacağım bu adamlara ne olduysa lig ihalesinden sonra olmaya başladı artık nuh deyip peygamber demiyorlar böyle giderse bunlar seneye batar ne kadar tanıdığım varsa kapattırmaya başladı muhtemelende buradaki yazılanları okuyorlardır bir daha digiturkun yanından ve yöresinden geçmem




  • 4 yıl önce modüllü üye olmuştum. Hemde yıllık ücreti peşin ödeyerek!!! Amaç kredi kartı numarasını kaptırmadan ve taahhüde girmeden izlemek içindi... İki yıl modüllü üyeliğe davam ettikten sonra iki yıl önce iptal ettim.

    Sebebine gelince; maç yayını sırasında birden yayın kesiliyor ve kart güncelleme v.s derken açılması maçın bitimini buluyor. Sırf bu yüzden telefon faturam ikiye katlandı. Problemin ortadan kalkması için modül, kart v.s. gibi değişimlerde fayda etmedi... Sonunda bu istikrarsız şifreli yayın politikasından sıkılıştım.

    Şimdilerde, bir digitürk bayisinden öğrendiğim kadarıyla, DT modüll ve taahhütsüz üye olanları özel takibe alıyormuş! Kartını paylaşıma açıyor mu? açmıyor mu? diye !!! Bu şekilde zel abonelikleri olanların kartlarına sinyal yollayıp, kartın tekrar aktivasyonu için bekletiyormuş. Yani adamlar verdikleri hizmeti bilerek sıkıntılı vermişler...

    Kısaca peşin ödediğim paralar haram olsun.

    Bir daha bu firmadan bedava yayın verse bile almam.

    Üyelere bir nebze katkımız olduysa ne mutlu bana...

    Saygılar, sevgiler.




  • Kurtuldum. Mutluyum.

    Taahhüt sürem başladıktan 15 gün sonra % 50 indirimli kamu kampanyası başlamıştı. Aradım, cayma bedelini de verip kamu kampanyasına giriyorum dedim, sizi arayacağız dediler ama aramadılar. Sonuçta 1 yıl boyunca iki kat para verdim.

    2 ay kala taşındım, bu sefer de bağlantı ücreti istediler, komşum telefonda konuşmuş, bedavaya yapmışlar, ama benden para istediler.
    Yetti dedim. Kurulum yaptırmadım tekrar, 2 ay seyretmedim ve süre sonunda kapattım.

    Şu an bir başka yayın platformu ile gayet mutlu bir ilişkimiz var: Cebimden para çekmeye çalışmıyor, haklı olduğum konular için telefonda uzun süre tartışmak zorunda kalmıyorum ve görüntüsü de daha güzel :)
  • 5 yıllık dt abonesiydik. O zamanlar vestelin ürettiği yeni kutular çıkmıştı ve bizimkine nazaran daha hızlı çalışıyordu. Müşteri temsilcisini arayarak 5 yıldır kullanmakta olduğum cihazın yeni çıkanlarla değiştirilmesini istedim. Bana eski üyelere öncelik verilerek cihazların zaman içinde değişeceği söylendi. Aylarca bekledik ama ne gelen vardı ne de giden. Tekrar arayıp talebimi yineledim ve benzer cevaplar aldım. Neyse biraz daha bekleyelim dedik, yine söyledikleri gibi bir değişim olmadı. Bunu üzerine arayıp üyeliğimi iptal ettirdim. Ay sonuna birkaç gün vardı. Ertesi gün arayıp iptal gerekçesini sorduklarında aylardır bir cihazı değiştiremediklerini anlattım. Müşteri temsilcisi tek gerekçe bu mu dedi, bende evet deyince öyleyse üyeliğinizi tekrar başlatalım bir hafta içerisinde yeni cihazınız gönderilecek dedi. Hiç güvenmesemde müşteri temsilcisinden garanti alarak üyeliği devam ettirdim ve tahmin edeceğiniz üzere cihaz falan değişmedi. Bu sefer en başta yapmam gerekeni yapıp anladıkları dilden konuştum ve kesin olarak iptal ettirdim. Ancak artık yeni bir aya girmiştik ve dt bizden 1 ayın parasını daha keserek bizi ay sonuna kadar beklemeye mahkum etmişti. Neyse haram zıkkım olsun deyip sineye çektik ama dt boş dururmu, ertesi gün ben evde yokken arayıp annemle görüşmüşler ve iptali geçici dondurmaya çevirmişler. Nasıl becermişler diye sorarsanız heralde buna verilecek en güzel cevap "katakulli". Annemin bu konulara yabancı oluşu, dt'nin onun üstüne olmasıyla birleşince ortaya bu sonuç çıkmış. Bunun üzerine son ve bana hiç yakışmayan bir telefon görüşmesi ile 5 yıllık digitürk maceramız sona erdi. Bundan sonra bizi dt'ye bağlayan yegâne kanal olan discovery channel'ın da o sıralar yeni çıkan dsmart'a geçmesi üzerine biz de dsmart aldık. Ancak dsmart henüz yeni çıkmıştı ve çok sorunluydu. Sık sık takılmalar ve donmalar oluyordu. Bu yüzden aldıktan 2 gün sonra onuda hepsiburada'ya iade ettik. O zamandan beri next ye-2000 cx superplus kullanıyoruz. Mutluyuz, mesutuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clearsky -- 8 Haziran 2010; 14:41:39 >




  • DİGİ PLUS HD ÜYESİYİM.
    2AY DONDURMA YAPTIM.
    TELEDÜNYA HD ALDIM.HDMI İLE BAĞLI DİGİ PLUS GİBİ..
    17 TL AYLIK.110 TL KUTU SENİN.12 TAKSİTE BÖLÜYÜRLAR.
    17 TL +9 TL=26 TL
    DÜNYA KUPASI DA VAR.
    BÜTÜN KANALLAR SÜPER GÖRÜNTÜ.DİGİTAL YANİ.
    TRT HD,EUROSPORT HD,BBC HD,NG HD.
    TÜRKCELL SÜPER LİG HARİÇ HERŞEY VAR.FİYAT DA BEDAVA BANA GÖRE
    (DİGİTÜRK'E 110 TL HER AY ÖDEDİĞİMİ DÜŞÜNÜRSEK...)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.