Şimdi Ara

DIGITUR'ünü İptal Eden Mutlu Aileler Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
39.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abi ben kaç seneden beri digiturk üyesiyim ve yan odaya bir digı türk almak istedim ama elembi ücretini ödemek istemiyorum anlaşamadık
  • 3 senelik Dt üyesiydim ama geçen hafta Lnb,çanak,uydu alıcı ve kartı bayiye götürüp teslim etti.Yalnız cep telefonumu 20 kez aramışlardır.tahminen ligler başlamadan ararlar ve uygun bir teklif yaparlar.Şuan itibariyle ama bende iptal edenlere katıldım.
  • Ben de 2.5 aylık mücadele sonucu iptal ettirebildim.. Bayinin içinde neredeyse horoz kesecektim.. Ama bayide yeni D.T almak isteyenler vardı.. kestirmediler..
  • Digiturk forumlarına bakılırsa iptal edenlerin sayısı oldukça fazla. Bu yıllarca uyguladıkları sömürme politikası ve saçma sapan fiyat polikasının sonucu. Etme bulma dünyası dememişler boşuna.

    Ne zaman digiturk kisiye özel değilde genel bir liste fiyatı üzerinden, eski üye yeni üye demeden, kamu çalışanı özel sektör demeden aynı hizmeti verdiği herkese tek fiyat uygular o zaman tekrar düşünürüm.

    Bir arkadaş çok güzel ifade etmiş. Onlar bize mecbur biz onlara değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kudretturk

    Digiturk forumlarına bakılırsa iptal edenlerin sayısı oldukça fazla. Bu yıllarca uyguladıkları sömürme politikası ve saçma sapan fiyat polikasının sonucu. Etme bulma dünyası dememişler boşuna.

    Ne zaman digiturk kisiye özel değilde genel bir liste fiyatı üzerinden, eski üye yeni üye demeden, kamu çalışanı özel sektör demeden aynı hizmeti verdiği herkese tek fiyat uygular o zaman tekrar düşünürüm.

    Bir arkadaş çok güzel ifade etmiş. Onlar bize mecbur biz onlara değil.


    Eski üyeye tolerans her yerde vardır, senin sürekli gittiğin bir yerde ( cafe,resturant yada mağazada ) ben ilk gitiğimde aynı itibarı görmem. Benden eski üyelerin benden az ödemesi beni rahatsiz etmez ama, digi tam tersini yapıyor eski üye daha fazla yeni üye daha az ödüyor ki bu beni, anladığım kadarıyla sadece beni değil bir çok kişiyi rahatsız ediyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    Digitürkü mavi gözleri için almıyoruz,sadece ve sadece Ligtv deki Süperlig yayınlarını izlemek için alıyoruz.Başka bir yayın kurluşu yayınlamadıktan sonra Ligtv yi bırakmakta zor malesef.

    Ellerinde ki tek koz bu...Zaten Lig tv olmasa bu kadar abone bulabilirmi? Hayır...
    Yani seve seve devam...
  • teledünya hd yayın a abone oldum digiturk u de iptal ettirmiştim digiturk ten 10 kat daha iyi ve digiturk te eko spor ve sinema paketi kullandım 3 yıl lig tv var birde dandik filmler arka arkaya birde . Teledunya hd bugn baglandı ciciturk te ayda 100 lira olan pakette bile simdi yeni aldıgım hd teledunya paketinde olan kanallar yok trt hd eurosport hd naional hd discovry eurosport 2 hd ve daha bir çok kanal hd yayında mtv dream tv turkce tv5 monde el cezire nba tv number one tv rtl pro7 rus discovry national wild dspor cnn bbc world bbc prime bbc fashion ve daha bir çok kanal açık ben bu digiturk e 3 senedir uyeydim 3 temmuzda bitti bu kadar kanalı seyretmemişim fx tnt gibi kanallarda açık bu ciciturk 18 gun oldu iptal ettireli hala sizde kalabilir 2 ay diyorlar bana alıcı ve kartı almıyorlar paketledim yarın goturup servise bırakıcam yoksa bunların arıyacagı filan yok bu arada sadece lig tv li ekospor paketi için başvurdum benden yniden uyelik servis aktivasyon ucreti istediler birde 12 ay taahhut vericektim aylık devam eden uyeligimi kapattım cihaz ı da almadılar ama yarın kesin gidip goturucem




  • bende bu ay sonu itibariyle inş digiturk ten kurtuluyor hd smartla aranıza katılıyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lionking42

    bende bu ay sonu itibariyle inş digiturk ten kurtuluyor hd smartla aranıza katılıyorum :D



    Bende aynen senin gibi yaptım 9 yıllık dg ve 2 yıllık dg plus üyeliğini 15 dakikalık telefon görüşmesinden sonra iptal ettim, ertesi, gün dsmart hd maxi paket bağlattım. Digiden aradığım birtek kayıt yapma özelliği var kanal olarak hiç digiyi aratmıyor...gerzek dg herkese ayrı ayrı fiyat politikası çekiyor, 9 yıllık üye idim bana yeni üye olanlara verilen fırsatları vermediler, bende kapatın allah belanızı versin dedim...hem plus'a para vericem hemde hd kanallar için benden ayrı para alıcaklar....çok pardoın ama sktrsnler....




  • digitürk ün olmayan müsteri memnuyeti anlayışından kutulduğum için mutluyum.
    henüz dsmart müşteri hizmetleri ile muhattap olmadım ama içimd bir huzur var :)
    10 tane kalite hd kanal var ispanya ligini hd kalitesinde izleyecek olmak bile güzel bir duygu.
    şu an için tek handikap animal planet hd ve discovery hd nin türkçe altyazısı/seslendirme sinin olmaması.
    dünya kupası da çok keyifliydi. 2012 avrupa şampiyonası da trt hd de olacak.
    umarım dsmart hd olayına daha da fazla ağırlık verir.
  • Bugün yapılan süper oyun !!!! radyodan bir yarışmaya katıldım gün sonunda arandım 300 kişi içinden şanslı 10 kişiden birisiniz size özel paket yaptık , 120 kanal, çanak-kurulum aktivasyon ve cihaz ücretsiz 24 ay 14.99 diye . Eve elemanlar gelince tekrar telefon açıp sordurdum bu hangi paket diye bana böyle bir paket yok radyomuza özel yapılmıştır dediler( bunu söyleyen bana yönlendirilen servisin elemanı idi büyük ihtimalle9) bende kabul ettim (bu arada ısrarla kanalları adını söylemediler) sonra digiturk'un sitesine girince giriş paketi + 2 tl'ye bu pakete sahip olabileceğimi gördüm !!!!! Şimdi bu maili digiturk'un gereken bölümlerine atacağım şark kurnazlığı ile ayda 15 tl kara geçtiklerini düşünen bu bayi bakalım digiturk'e ne kadar zarar vermiş ? Ben digiplus ve süper paket kullanıcısıyım en kötü ihtimalle ayda 90 tl kazanacaklardı benden. Şimdi ise digiplus'un ve süper paketin iptalini veriyorum . Yapılan bu kurnazlık sonucu 90 -15 = 75tl her ay , toplamda 900 tl kaybeden digiturk oldu bakalım yukarı bölümler bu olayı nasıl değerlendirecek.




  • Buradaki herkes mutlu mu ?Hiç pişman olan var mı acaba?Gerçekten merak ettim?
  • hiç pişman değilim lig tv den başka bişey için alınmaz mış cicitürk lig tv sini de izlemicem artık
  • Yaklaşık 5 yıldır DT üyesiydim. DT üyesi olmamın en büyük nedeni LigTV'di. Ama son fiyat politikalarından, HD yayın alabilmek için istedikleri fahiş fiyatlardan, nabza göre şerbet vermelerinden dolayı bu yaz başında üyeliğimi iptal ederek D-Smart HD'ye geçtim. Çok memnunum. Hem DT'den çok daha fazla kanal izleyebiliyorum, hem de daha az para veriyorum. LigTV'yi'de sadece sezon içerisinde SuperPlay ile izlerim artık.
  • digiturk e 1 ayda verdigim parayı simdi 4 ay da veriyorum ve hem uydunet ten internet e giriyorum hem kablo tv den tv hemde hd uydu alıcıdan 300 den fazl kanal izliyorum digiturk teki tum kanallar + 150 tane fazla kanal 10 adet hd kanal var sinema kanalları hariç açık turksat teledunya hd
  • bu konudan çok güzzel facebook grubu olur ((=.
    10 numara
  • Bizde Kapattırdık Zaten En Son Fiyasko Olarak

    MTV & Nickelodeon'ın Kaldırıldıgını Bilirsiniz ? Ne Akla Hizmet Bu Kanalları Kapatacagınıza Gidin Kral TV'yi Falan Kapatın Dandik Kanallar
  • bende digitürk ü ocaktan berli kullanıyorum. paket bitmeden önce sorun yoktu, tabi 2 aylık bi paket kampanyası vardı herkes ondan yararlanıyordu. bu sözleşme bitsede d-smarta geçsem diyorum .
  • Bende Digiturk'ü taahhüt dolar dolmaz kapatacağım, 7 yıllık üyeyim.

    Şimdi Dsmart var,mutluyum :)

    Çamur izliyormuşuz hakikaten...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 23 Temmuz 2010; 23:36:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rize çayı

    bende digitürk ü ocaktan berli kullanıyorum. paket bitmeden önce sorun yoktu, tabi 2 aylık bi paket kampanyası vardı herkes ondan yararlanıyordu. bu sözleşme bitsede d-smarta geçsem diyorum .



    aynen katılıyorum bende kapattırdım bir suru kanal ı kapadılar ben teledunya hd baglattım digiturk te kilerden daha fazla kanal var hepsi açık




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.