Şimdi Ara

Ailenize yakalandığınız an yada anlar ¿ (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.462
Cevap
382
Favori
138.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gibisken

    Tek seferde 45 sayfa okudum yarisina guldum nerdeyse


    Taa kucukken osikiyi bilmzken bizim dayimlar misafirlige geldi . dayi ogluyla ilk defa bakcaz actik kornoyu bakiyoruz iğreniyoruz resmen malafati agza falan alnca kuscak dereceye gelmstk kapattik. Dayimlar gitikten sonra anneme anlattim tabi akil yok anne biz iste kornoya baktik dedim ordaki abla bagiriyordu dedim cok uzuldm dedim bidaha bakmayacagm demisitim annemde saskin bir ifadeyle bakma demisti. Tabi simdi farkli her aklima gelince yerin dibine girerim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı evde birden fazla bilgisayar olduğunu farz edin.A bilgisayarının girdiği siteleri B bilgisayarından görebiliyorsunuz.Yanlışmı biliyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

    Hocam aynı evde birden fazla bilgisayar olduğunu farz edin.A bilgisayarının girdiği siteleri B bilgisayarından görebiliyorsunuz.Yanlışmı biliyorum ?

    Göremessin pcnin tarayıcısında kayıtlı oluyor siteler diğer pc göremez emin olmak için deneme yapabilirsin bizde öyle.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jessepinkman15

    Bi anımı daha anlatayım 12-13 yaşlarındayım amcamlara gitmiştik o gün. amcamın oğlu var benle aynı yaşta aramız çok iyi hertürlü şeyi konuşuruz o gün ev kalabalıktı amcamın oğluyla aynı odada kalıyoduk odada televizyonda vardı televizyonda erotik kanallarda vardı kararlaştırdık evde herkes uyuyunca oturup izliycez neyse saat 1 felan oldu açtık izlemeye başladık 10 15 dakika izledik biz baya azdık çıkardık çavuşları televizyondaki kadının ağzına yüzüne vuruyoz sonra aniden yengem geldi gördü bizi o halde pislikler deyip gitti




    yorum kalabalığı yapmamak için buradan yazayım bende


    Bir gün tuvaletteyim malum işi görüyorum söylemesi ayıp,rahmetli dedem çatır çutur kapıya vurmaya başladı.Prostatı vardı,çişi gelmiş kapının ardında kuduruyo.Bir gün öncesinde ise televizyon kumandasını elimden aldığı için çok sinirlenmiştim dedeme "p.ç" diye bağırıp tabanları yağlamıştım.O yüzden kinli yani.Neyse kapıyı yumruklamaya devam ediyo "çık kopoğlu kopek çık" diye bağırıyo bende tam o sırada devam ediyodum yolun sonuna yaklaşırken dedeme bende bağırmaya başladım bu sıra da babam geldi kapıyı kilitlemiştim ama bizim evde her kapının iki anahtarı vardı ne olur ne olmaz diye babam yaptırmıştı.Babam kapıyı bi açtı,çüküm elimde ben babama bakıyom babam bi bana bakıyo bi çüküme bakıyo dedem de arkadan bakıp gülüyodu 10-15 sn kimse bişey demeden böyle devam etti sonra babam homurdanarak şerefs"z deyip çıktı çok utanmıştım



    bir de arabayı kaçırmıştım garajda duruyodu araba geri geri çıkarken dalgınlıkla farketmeden ön sağ çamurluğu paslı demirlere sürttürdüm geniş yüzeyliydi demirler

    babam farketseydi eğer kafamla orayı sürte sürte pasta cıla yaptırırdı bende kimse nasıl olsa fark edemez diye (çocuk aklı işte :)) gidip evden sulu boya alıp sulu boyayla boyamıştım oraları

    bir süre idare etti taa ki yağmur yağana kadar çok kızmıştı ama dövmedi ona seviniyorum hala


    yaşım 6-7 sanırım bi kız vardı komşumuz o gün tüm teyzeler felan dışarda piknik yapıyolardı bahçede (oturduğumuz semt biraz bozuktu,anlatacaklarımdan sonra o yaşta o kız onu nerden biliyo diyebilirsiniz ama biliyordu yani)

    kız tuttu beni bodruma götürdü benden 1 ya da 2 yaş büyüktü sanırım

    indirdi kendi donunu sonra benden benimkini indirmemi istedi bende indirdim

    sonra değdirdi affedersiniz

    kız bana çükün çok sıcak dedi hatırladığım kadarıyla

    ben de kıza senin de çükün çok sıcak demiştim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-403204792 -- 31 Ocak 2015; 3:06:18 >
  • Sabah uyandım saate bakmak için elimi yastıyastığın altına attım ama telefon yoktu.Neyse kalktım mutfağa gittim kahvaltı hazırdı kahvaltı yaparken annem babam çok kötü bakıyolardı bende hiç takmadım yemeği bitirince mutfakta babam hiç umursamasa da teknolojiden konuşurken "Gel bi şu ne" diye yanına çağırdı telefonda xsıçan açıktı ama görülmüyodu çünkü mutfaktan net çekmiyodu ben telefonu aldım ve hemen kapadım tüm sekmeleri sonra bana burda zorno siteleri vardı diyip zszszs benzeri bi.ses çıkardı bende virüs o dedim bi daha zszszs benzeri ses çıkarıncı gülmemek için kendimi zor tutuyodum kıpkırmızı olmuş olmalıyım ki babam utanma lan sen erkeksin dedi.Bende aldım telefonu. Artık hiç utanmıyom istediğim gibi banyoya girip istediğim zaman zorno izliyom.

    Mobil olmasam daha detaylı anlatırdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genso -- 31 Ocak 2015; 2:58:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mişmiş kafa 65

    konuyu hortlatalım..
    iki hikaye var.
    birincisi benim başıma geldi.ergenliğe yeni girdiğim dönemdi.evdeydim annem temizlik yapıyordu. zaman geçmiyordu.annem buzdolabını temizliyodu.bende asılmaya başladım.o zevkten ayak seslerinide duymadım tam boşalacaktım annem odaya girdi.gazete alaakmış.sonra beni gördü.çavuş elimde kaldım.bana bağırdı.sonra sapık piç deyip odadan çıktı.bende şeyimde sivilce vardı ona bakıyom diyom.1 hafta aramız bozuktu.büyüdüm eşşek kadar oldum hala beni tek bırakmıyorlar..
    ikincisi yarıldığım olaydır.bayrama memlekete gitmiştik.halam ve amcam gilde gelmişti.30 gün orucun sonrasında hala oğlu azmıştı.bu konularda aramız baya iyidi.bu içerde bilgisayarı açıp çavuşa asılıyodu.bi baktım babamla halam içeri girmiş halam oğluna bakıyo.hala oğlunun sırtı kapıya dönük.hemen içeri girdim.tabi halaoğlununun haberi yok sesten dolayı.kadın orda ahah diyo.hala oğlu küfürlerle asılıyo tüm ailede onu izliyo.sonra halaoğlumla aramda geçen diyalog.halaoğlu yeter.yiverim lan belanı beni rahat bırak.ramazan bitmiş kim tutar beni ahah .halaoğlu dur. çıklan odadan yavşak sonra babamın hala oğluna bağırmasıyla sandalyeden düştü çavuşelinde kaldı.ben gülme krizine girdim.sonra halaoğlu babama dayı kaşınıyordu demesinmi gülmekten kendime gelemedim.
    sizde yazın konuyu devam ettirelim.




    2. ye koptum ya la
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya goz atayim dedim yeni post varmk diye akkima geldi.

    7 Veya 8 . Sinif pazartesi gunu bi arkadasla tenefusteyiz dedim.buna dun ne 30 cektim bee falan dedim zil caldi sinifa dogru gidiyoruz bu hizlandi girdi iceri full kiz.iceri ismimi soyledi xxx dun 30 cekmis diye bagiriyor kizlar dan gulen var saskin bakan var sonra aradan bayan ogretmen cikmazmi boyu kisa bide icerde soru cozuyolarmis ogretmen de hafif gulmseme var ben bi kactim okuldan eve kadar kostum 2 gun okula gelmedim . Kesnlikle gercektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

    Ben aileme degilde jandarmaya is ustundeyken yakalandigimizi anlatayim .... Biraz uzun olacak bastan soyleyim !!

    Bundan 6 sene oce... Bizim bir arkadas vardi nami deger Baran. Neyse bu arkadas almisti bir ford escord model araba o zmanlar cok yakiniz kankayiz tabi bunla. Herneyse bu zirto zaten arabayi almadan once bana "arabayi alirsam seni k*ya goturecem" deyip durudu. Bildigi bir bayan vardi onun guzel kizlari varmis elinde iste falan anlat anlat bitiremezdi.

    Neyse birgun aksam benim canim biraz macera istedi. O sirada sans iste Baran geldi calistigim yere. Dedim boyle boyle birseyler planliyorum uyarmi? Dedi olmazmi tamam. Neyse ben isten ciktim bu araba ile bekliyor. Girdim arabaya birde baktim on koltukta bunun is yerinden tanidigi arkasadasi oturuyor. Dedim hayirdir noluyor biz icrate cikmiyacakmiydik ? dedi cikacaz buda gelecek. Dedim budami icrate katilacak ? Yok dedi .. Dedik neyse zaten bende motor 300'u vurmus aksama kadar icrate gitcez diye diye gun gecirmekten.

    Yoldayiz benim Mustafa diye bir arkadas vardi onla karsilastik yolda. Dedi naber nereye? dedim benim bir mesele var onu halledip gelecez... OOoo dedi bensizmi? Oda bindi bende geleyim. Simdi dedim sen yapacanmi birseyler? dedi yok ... Alhaa sabah hesapta iki kisi gitcektik olduk 3 kisi ama bu ucunden sadece ben icrate girecem. Neyse yolda artik aradik kizlari kizlar yer soylediler alacaz falan. Soyledikleri yere yaklastik aradik kizi dedi tam bilmem neyin onundeyiz !! Dedik onunde misiniz? Kac kisisiniz? Kiz dedi 2 kisiyiz :D dedik biz sadece 1 kisi istiyoruz iki degil. Kiz dedi buda gelecek yeni katildi isi ogrenecek... Alhaaaaa lan aldik kizlari araba tiklim tiklim.

    Kizin biri sol kapi tarafina oturdu bizim mustafa onun yanina ortada, onun yanina diger kiz bense sag kapi tarafina, Baran'la arkadasi ondeler .... ehehehe manzara bu

    Neyse yolda kizlarla tanisma falan mevzularindan sonra kizlarin hangisini ibikleyecem mevzusuna geldi. Ben yanimdakinden cok mustafanin yaninda oturan kizi begendim ama gel gorki yanimdaki bu benim dedi :D ehehe Mustafa dedi zaten bir o icratte bulunacak biz yokuz. Neyse dedim yer bulalim olmazsa ikinize dalarim dedim. Simdi bizim mustafa uygun bir yer bulacak iste suraya cekelim suraya gidelim falan. Mustafa denen zirzop dedi ben bir yer biliyorum baran sur oaraya dagin tepenin yamaci issiz bir yer kimse gormez.

    Neyse bu zeki arkadas tarif etti biz gittik. Baran arabayi durdurdu arazinin ortasinda zifiri karanlikta. Neyse dedim siz inin bizi yalniz birakin bunlara. tam o sira karsi tepede bir isik gorduk. Gelen bir arac ti bu ama arac birden yonunu bizim tarafa kirdi geliyor. Dedim lan su igdeliklerin oraya cek baran vatandastir bizi takmaz ceker gider. Cektik igdeligin kenarina bunlar disarda ben icerde iste icratteyim.

    Simdi aradan belki sadece 10 dk. gecti gecmedi kapi birden acildi benim arkamda kalan kapi. ben zannettim bizimkilerden biri ****lik yapiyor bagirarak kapatlan kapiyi diye dondum birde ustune mk diyede kufru bastima ama kafami cevirdigimde gordugum manzarayi hayatim boyunca unutmam. :D

    Devamı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cekerken yakalanmistim cok utandim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taaa kaç sene önce sınıfta birdirbir oynuyorduk şişman bir arkadaşla. Ben bunun üstünden atladım sıra ona geldi sonra. Tam üstüme koşarken birden "HSKTR" diye bağırdım tam bağırdığım anda sinif kapisinda sosyalci bana bakiyor. :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11_12 yasındayım komsunun kızı vardı benden kucuktu ama aynı isteseydik surekli birbirimize surtunurduk annesi almaya calısırdı yanımdan gitmezdi. En son nasıl dayak attıysa annesi artık bana hic yaklaşmadı bende uzak kaldım buyudukce abi kardes olduk. Ulan neymişsiz be tam i*neymisiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARONTATİLDE -- 19 Şubat 2015; 15:06:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 2 yıl önce telefonda internetten zorno izlediydim annem kurcalamış telefonu bulmuş geçmişten işte sorguya çekti zaten pekte anlamaz teknolojiden telefonda şu özellik var senin yazdıgını tamamlıyor ben PORtre çizimi yazacağdım Por yazdım bu çıktı sonra kapatınca burda kalmış hay aksi dedim inandımı bilmem.
  • 3. sınıf mıyız 4. sınıf mıyız neyiz. İnternetten şu biracı garıcık tipi oyunlar oynuyoruz. Olta atıp hatun tutma falan envai çeşit acayip hafif erotik içerikli oyunlar. Arkadaşım vardı yanımda beraber bakıyoruz ama çavuşluk bi durum falan yok. Arkadaşım dedi kanka kapıyı kitleyelim sizinkiler gelmesin. Aynen dedim kapıyı kitledim biz oynamaya devam ettik bu oyunları. Kitlendiği zaman da tangır tungur sesler çıkarıyor kapı. Arkadaş gitti evden beni sorguya çektiler tabi neden kapıyı kitledin falan.

    Küçüğüz daha hinlik şeytanlık da yok. Geçmişi falan hiçbir şeyi silmediydik. Abim geçmişten oynadığımız her oyunu buldu 1 hafta bilgisayarı yasaklamıştı. Ama yinede annemle babama durumu anlatmadı. Girmemesi gereken yerlere girmiş ben cezasını verdim diyip geçiştirmişti. Çok utanmıştım ama arkadaşım aynı cezayı niye almadı diye çok sövmüştüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GhostInTheShell

    3. sınıf mıyız 4. sınıf mıyız neyiz. İnternetten şu biracı garıcık tipi oyunlar oynuyoruz. Olta atıp hatun tutma falan envai çeşit acayip hafif erotik içerikli oyunlar. Arkadaşım vardı yanımda beraber bakıyoruz ama çavuşluk bi durum falan yok. Arkadaşım dedi kanka kapıyı kitleyelim sizinkiler gelmesin. Aynen dedim kapıyı kitledim biz oynamaya devam ettik bu oyunları. Kitlendiği zaman da tangır tungur sesler çıkarıyor kapı. Arkadaş gitti evden beni sorguya çektiler tabi neden kapıyı kitledin falan.

    Küçüğüz daha hinlik şeytanlık da yok. Geçmişi falan hiçbir şeyi silmediydik. Abim geçmişten oynadığımız her oyunu buldu 1 hafta bilgisayarı yasaklamıştı. Ama yinede annemle babama durumu anlatmadı. Girmemesi gereken yerlere girmiş ben cezasını verdim diyip geçiştirmişti. Çok utanmıştım ama arkadaşım aynı cezayı niye almadı diye çok sövmüştüm

    Son cümleye güldüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu çok iyiymiş ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up efsaneler unutulmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

    Up efsaneler unutulmaz

    Efsaneleri kim unutur be kardeşim hayrına up
  • Senin de çükün çok sıcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.