"goxel_35" kardes biişi daha sorcamm Bu HDD 4200rpm nin farkı hissedilir derece mi??? Yani 4200 le 5400 arasında ucurum olmamalı ama yine de sorim dedim.. Hatta bi araştırma bile yapmıştım, farklar sadece milisaniye bazındaydı, yine buraya da koydum zaten ama sen ne diyosun kullanan biri olarak...
"Mr.Anderson" daha önce 5400 RPM HDD kullanmadım, masaüstü pc deki 7200 RPM. Bence fark edecektir ama dediğin gibi çok hissedilmez herhal. 5400 RPM ( ya da daha hızlı olanları) HDD üzerindeki sektörlere daha hızlı ulaşmanı sağlayacaktır bunu da unutmamak gerekir.
hersey tamamda su ekran kartını bi acıga cıkarsak sonucta sistem kuvvtli ve umarım ekran kartıda oyunları oynatır duzgunce sabırsızlanıyorum arkadaslar kusra bakmayın yani fx5200den ii performans gosteriodur umarım hemen alcamda iste arkadasların yorumunu bekliyorum...kesinlikle bu bi baskı veya herangi bisi diildir sadece sabırsızlık anlarsınız.. alan herkes gule gule kullansın
"falco203" Başar bilgisayar eski itfaiyenin (şimdi bir kültür merkezi gibi birşey oldu ya) hizasından aşağı doğru iniyorsun. Şurgun, Başarı sonra da bir lokanta tarzı bir yer gelecek. İşte ondan sonra Başar PC yi göreceksin. Ana yolda zaten. Tabelasında Pro2000 yazıyor görürsün zaten.
Yalnız ellerinde olduğunu sanmıyorum. Sen yine de bir git ama aklındaki sorulara da cevap bulursun daha ayrıntılı bilgi alırsın hem.
"falco203" Başar bilgisayar eski itfaiyenin (şimdi bir kültür merkezi gibi birşey oldu ya) hizasından aşağı doğru iniyorsun. Şurgun, Başarı sonra da bir lokanta tarzı bir yer gelecek. İşte ondan sonra Başar PC yi göreceksin. Ana yolda zaten. Tabelasında Pro2000 yazıyor görürsün zaten.
Yalnız ellerinde olduğunu sanmıyorum. Sen yine de bir git ama aklındaki sorulara da cevap bulursun daha ayrıntılı bilgi alırsın hem.
benim bildiğim en yavaş parça hdd olduğu için rpm çok çok önemli desktop ta 5400 ile 7200 arasındaki farkı kullanırken direk anlıyabiliyorsunuz zaten testlerdede bariz
ama notbookta bilemem adamlar teknolojiyi geliştirmiş olabilir notbooklarda bildiğim yüksek rpm fazla elektrik tüketimi ve ısı yarattığı için maliyetli oluyo
Ben bilgisayarın özellikleri için bilgi almak amacıyla İzmir şubesini aramıştım. İlgilendiler açıkçası. Garanti ve servis konusunda bilgim yok ama Boğaziçi'nin köklü bir firma olması herhangi bir durumda sorun yaşamayacağım izlenimi veriyor.
inşallah tez zamanda şu ekran kartı hakkında da bilgi verip içimizi rahatlatırsın elemelerde casper cps2000 ile asus a6v arasında kaldık
casper de 128 mb intel 900 paylaşımlı e.kartı var şekil olarak güzelde e.kartı bana yetmiyor asus 64 mb lık e.kartı hakkında açıklamalar yaparsan bizide rahatltırsın daha dogru düşüne biliriz satıclar satmak için her türlü palavrayı atıyo dogruları anca burdakiler söyler