Arkadaşlar bende A6VC var. Acaba A6VM nin Vista driverleri ile A6VC aynımı? Aralarında fark var mı? A6VM'yi incelemediğim içn soruyorum. Çünkü ASUS'un sitesinde a6vc visbta driverleri yok, a6vm nin mevcut. Ekran kartı vs. fark lı mı? Daha önceden vistayı bende kurdum, bisoncam çalışmıyor, msn yi kilitliyor.
Arkadaşlar çok acil yardım ihtiyacım var, bende a6VC var ve fakat bilgisayara format atmıştım ve Kameranın dirverı yok ve laptopu satıcam, satmdan kameranın da driverını yüklemem lazım, lütfen link verebilir misiniz? (XP için)...
Link için teşekkürler ama burada webcamin driverı yok malesef. Aslında dahili webcamin markasını da biliyorum, Bison ama yok hiçbir yerde driverını bulamadım A6VC'nin Webcam driveri lütfen...
Arkadaşlar çok acil yardım ihtiyacım var, bende a6VC var ve fakat bilgisayara format atmıştım ve Kameranın dirverı yok ve laptopu satıcam, satmdan kameranın da driverını yüklemem lazım, lütfen link verebilir misiniz? (XP için)...
selam arkadaşalr ben benim asus u 2 gb ram yaptım 512 orjinal içinden çıkan rami satıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa piyasa değerinin altına vereceğim.
Aynı durum ben de de var. Bakalım bu linkten bir sonuç bulabilirsem teşekkürü bir borç bilirim. Hoş cihaz şu anda Asus Türkiye de servis te. Garanti kapsamında iken olması şans tabi, aniden dondu kaldi ve su anda HDD okuyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Başka PC ye takıp HDD den bilgilerimi aldım. Anakart bozuk olması ihtimali ile hastaneye kaldırdık. Bugun yarın sonucu bekliyoruz. Benzer arızası olan var mı başka?
quote:
Orjinalden alıntı: aodere
quote:
Arkadaşım benim de aynı sorunum vardı. Airties 'i aradım şifrelemeyi değiştirmemi söylediler, ondan kopma yaşanıyordur dedi. WPA değil WEP şifreleme kullanmaya başladım sorunum çözüldü.
Selam, bu grafiği 2. kademeye alma olayı nedir tam olarak?
quote:
Orjinalden alıntı: sbleem41
mrhba arkadaşlar. asus a6v(bendee 1GB ram var) ile underground 2 oynayan arkadaş var mı. bende grafiği 2 kademeye alınca makina bi süre kitliyo sonra açılıyo sonra tekrar kitliyo tekrar açılıyo ama yine kısa süreli bi açılma. ama 1. kademede sanki basit windows oyunu oynar gibi seri. sorun ne olabilirki bazı arkadaşlar most wantedi 4 kademede oynadığını sölemiş benim nedir eksiğim. ben daha most wantedi deneyemedim. sizce bi sorun var mı dır. cihazı aldığım 10 gün oldu. ne yapmalıyım. makina ile ilgili diğer ayrıntılar ise çok sık fan devreye giriyo gibi geldi. benzer bi durumla karşılaşan var mı acaba.
Ne taktın? 2 adet 1 Gb 533 mhz DDRII değil mi? Marka ve fiyat nedir?
Ben işyerimdeki Hp 6120 ye gidip 1 gn ram aldım ama eski teknoloji daha pahalı olur kuralı gereği, 108+KDV USD yi verince üzüldüm biraz açıkçası. Derhal almalı Asus için ram leri. ama 1 gb almak yetecektir bir çok kişiye kesin, toplam 1.5 olur.
quote:
Orjinalden alıntı: akon
selam arkadaşalr ben benim asus u 2 gb ram yaptım 512 orjinal içinden çıkan rami satıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa piyasa değerinin altına vereceğim.
Bu arada, şu anda Asus Türkiye'den aldığım bilgiye göre, yapılan tamirat şudur: ANAKART DEGISTI NS3G6C2615-00841 MEMORY DEGISTI ASNF1G640940280 TEST OK...
Wireless taki hattan düşme konusunu da test ederek, yarın teslim edeceklerini bildirdiler. Herşey çok tatminkar ilerliyor şu ana kadar. Teşekkürler Asus !
quote:
Orjinalden alıntı: twingonote
Aynı durum ben de de var. Bakalım bu linkten bir sonuç bulabilirsem teşekkürü bir borç bilirim. Hoş cihaz şu anda Asus Türkiye de servis te. Garanti kapsamında iken olması şans tabi, aniden dondu kaldi ve su anda HDD okuyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Başka PC ye takıp HDD den bilgilerimi aldım. Anakart bozuk olması ihtimali ile hastaneye kaldırdık. Bugun yarın sonucu bekliyoruz. Benzer arızası olan var mı başka?
quote:
Orjinalden alıntı: aodere
quote:
Arkadaşım benim de aynı sorunum vardı. Airties 'i aradım şifrelemeyi değiştirmemi söylediler, ondan kopma yaşanıyordur dedi. WPA değil WEP şifreleme kullanmaya başladım sorunum çözüldü.
arkadaşlar kamerada bi program vardı birisi karşısına gelince fotolarını çekiyodu bu program benden silinmiş neydi bunun adı acaba nerden yükleyebilirim
arkadaşlar kamerada bi program vardı birisi karşısına gelince fotolarını çekiyodu bu program benden silinmiş neydi bunun adı acaba nerden yükleyebilirim
Asus Video Security Proğramın ismi. Aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz.
ya bu video securty i çalıştıramıyorum neden acaba anlayamadım yükledim ama ilk açılışta köpek resmi çıkıyo sonra hiç bişey kalmıyo ortalıkda asusun ekran koruyucusunu kullanmaya çalıştıgımda da cam açılmıyo daha önce cam da ne varsa onu gösteriyodu şimdi bi yazı çıkıyo microphone and cam diye bişeyler yazıyo anlamadım gitti cam normal çalışıy ses normal ama bu programı çalıştıramadım bi