Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi??? Sayfa: <<   < önceki  19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
texmo

14 Aralık 2006; 18:44:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bendede a6vm var dvd yazıcı tssm işte..su ana kadar sorun yok....ekran da iyi maasallah..

cyclops_

16 Aralık 2006; 11:28:03 

quote:

Orjinalden alıntı: cordcor

Bende de şu anda asus a6jc var.. buradaki yorumları okuyarak 26.09.2006 tarihinde aldım ve çok memnunum..sorunlarını paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.. ama banada asustr yolu gozukcek herhalde:(

gecen gun laptopta kulaklıkla muzik dinlerken kulaklıgı çıkarıp sesi dısarı vermek istedim... fakat ses gelmedi o gun bu gun kasadan ses gelmniyo.. fakat kulaklığı takınca ses geliyo.. driveri kaldırıp tekrar yukledim. aklıma ne geldiyse yaptım fakat sorun değişmedi.. en son format denicem ama bu aralar sınavlar var sınavlardan sora... olmazsa asustr yardımcı olur herhalde...

Buna benzer bi sorun yaşayan arkadaş var mı.varsa yardımcı olabilir mi?

selam..

bu konuya bayadır bakmıodum.. ekran sorunum gitti halloldu ya. kendi derdimiz hallolunca.. eksik bıraktık buraya uğrama işini..

ilginç bişimiş problrm.. aklıma şu geldi ama... bilmiorum.. ayarlarda sadece dijital çıkış seçili ise sesi keser dicem fakar kulaklıa da ses gitmesdi o zaman... gönderdin mi makinanı asusa.. nooldu şuan??

Zoologist, Ph.D. "the truth is out there"
2oo6 scenic II 1.6 privilege KulüPRenaulT

486 DX4-100. 70 Mb HDD. 5.25 FDD. 512 kb Cirrus logic graphic card (VESA). 8 MB EDO RAM. Windows 3.1 OS. 14" monitor. New upgrades: SoundBlaster Pro sound card, 2X Creative CD-ROM driver, 3.5 FDD + ASUS A6VC.
cetincolak

19 Aralık 2006; 17:36:26 

Arkadaşlar merhaba 7 aydır Asus A6VM kullanıyorum. Şunu söyleyebilrim ki oyun oynarken bir sıkıntı yaşamazsınız. Piyasadaki eşdeğer fiyatta birçok makineden daha verim alırsınız tek sıkıntım var bu cihazla o da dvd rom sürücü arkadaşlar. Kanımca cihazın en zayıf halkası bu.

Arkadaşlar benim DVD sürücüm kafasına göre okuyor. Bazı DVD leri bildiğiniz okumuyor. Yokmuş gibi davranıyor. Özellikle DVD Camera kullanan arkadaşlar bilir mini DVD lerde sorun vahim. Şu ana kadar sadece Samsung marka mini DVD leri çalıştırabildim. DVD yazma da sorun. çok yavaş yazıyor. İnanılmaz sinir bozucu bir şey. Sorunu Asus teknik servisiyle paylaştım. İnternetten Amerika ile yazıştım. İlgilendiler bios update dosyaları gönderdiler ama nafile arkadaşlar. Önümüz hafta teknik servisle görüşeceğim ama sanırım ki DVD Rom değişmeden sorun çözülmeyecek.

Arkadaşlar konu hakkında bir önerisi olan varsa lütfen yardım etsin.

Saygılarımla

cyclops_

19 Aralık 2006; 19:25:46 

tsscorp genelde dvd sürücüler.. problem çıkabilio evet.. bende şimdilik bi sorun yok.. serviste gerekli müdahaleyi yapıp genelde değiştiriyolar dvdsürücüyü...

Zoologist, Ph.D. "the truth is out there"
2oo6 scenic II 1.6 privilege KulüPRenaulT

486 DX4-100. 70 Mb HDD. 5.25 FDD. 512 kb Cirrus logic graphic card (VESA). 8 MB EDO RAM. Windows 3.1 OS. 14" monitor. New upgrades: SoundBlaster Pro sound card, 2X Creative CD-ROM driver, 3.5 FDD + ASUS A6VC.
enginway

26 Aralık 2006; 12:19:08 

Aynen kardeş.bende de A6VM var ve bende dvd sürücüde zorluk yaşıorum.özellikle çok kaliteli olmaayan dvdleri okuMUO. ayrıca dvd rom un kapağında boşluk var.dokununca hareket edio..sanırım bubub değişmesi gerek

akkin

20 Ocak 2007; 23:02:01 

Slm arkadaşlar, bende uzun zamandır formu takip etmiyordum,Bende bu formu takip ederek 1 yıl önce A6Vc aldım. Bende dvd sorunu hic olmadı, ekran sorunumda yok, Bilgisayarı taşırken ve kullanırken cok dikkat etmeme ragmen HDD birden gitti, Aras Kargo ile Istanbul Asusa gönderdim, 3 gün icerisinde yeni HDD takılmış olarak geldi hic bir ücrette talep etmediler.Ilgilenen Arkadaşlara teşekkür ediyorum.Ben 512 daha rem ekledim ve şu ana kadar oynadığım oyunlarda bir sorun yaşamadım.Yeni cıkan NFS carbonu da sorunsuz oynuyorum. Yanlız en yüksek ayarlara aldığımda görüntünün kaymasında yavaşlama oluyor.Ben bu bilgisayarı almamdan dolayı cok memnunum, arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.2 arkadaşım daha aldı onlarda memnun.Benim klavye tuşlarımda da yaglı bir görüntü var, hafif nemli bir bezle siliyorum ve cogu gidiyor, ama biraz yaglı görüntü kalıyor. Arkadaşlar bir de dvd konusunda dikkatinizi cekmek istediğim bir husus var güneşte yada baskı altında kalarak hafif eğilmiş dvd yada cd leri okumuyor hatta okuyucunuza zarar bile verebilir, Bunları takmadan önce düz bir masa üzerinde egriliğini kontrol edip öyle takın.Egriyse de takmayın, böyle durumlarda ben masa üstü bilgisayarına atıp oradan ag baglantılarımdan kopyalıyorum. Her işin bir kolayı var.

sev dedi gözlerin
deppocu

21 Ocak 2007; 3:40:33 

arkadaşlar a6vm ye vista kurup kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilirmi. Özellikle sürücülerde sorun varmı ve msn sorunu varmı konularını merak etmekteyimde. Teşekkürler
excelebur

21 Ocak 2007; 16:45:17 

slm arkadaşlar uzun süredir laptp almak için bekliyordum hani şu çok konuşulan vista varya işte onun için dur bakalm biraz bekle dedim vakit geldi sayılır piyasada şu an için sadece demo su yer alan vista 9 gün sonra yani 30 ocakta nihayet resmi olarak piyasaya sürülüyo.uzun araştırmalrım neticesinde gerekli bilgileri edindim..ve vistanın çalışması için gerekli olan konfigürasyonu 3 aşagı 5 yukarı kafamda çizdim.hani bilirsiniz laptoplarda upgrade özelliği yok denilebilecek seviyede (ram değişimini saymazsak)...
işte bu durumu göz önüne aldım ve madem alıyorum 1 kere olmalı dedim..şu an hala araştırma aşamasındayım ve uygun olan bir note book arıyorum.
bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlardan yanıtlar bekliyorum...

kendim mühendislik birimi okuyorum..çizim programlarına hakim olmalıyım autocad 3dmax solid v.b çizmeliyim...tahmin edeceniz üzre sahip olacam pc,ekran kartı bakımından çok ii performans sağlamalı.paylaşımsız 256-512 olmalı bunun altı beni açmaz.turbocache ile 128 i 512 i yapanlarıda pek tercih etmiyorum.yani direk harici 256 veya 512 ekran kartına sahip olmalı..bana lütfen masaüstü önermeyin ben onun çözümünü buldum zaten..

diğer önemli tarflarını da yazayım bana öneride bulunacak arkadaşların yazısını bekliyorum..

core 2 duo 1.83 veya daha üstü..
ekran kartı yukarıda yazdığım gibi
1gb DDR2
15.4 '' ekran
üzerinde tv kartı olsun
gerisi çok önemli değil

birde şu ürün hoşuma gitti kullanan falan varsa yada eksi bi yönünü gören yazarsa sevinirim.....

ASUS F3JP

Ürün Özellikleri :
Donanım Özellikleri
Chip Seti Intel 945PM Chipset
İşlemci / Hızı Core 2 Duo T7200 2.0 Ghz 4MB 667MHz
Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
Ekran Boyutu 15.4"
Ekran Kartı ATI Mobility Radeon X1600 256MB
Sistem Belleği 1024MB 667Mhz
Bellek Yuvası 2
Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB
Ses Kartı Tümleşik
Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
Klavye TR/Q
Kablosuz İletişim Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN
Bluetooth Özelliği Var
Infrared Yok
Pcmcia Var
USB (Adet) 4
FireWire Var
Seri Port Yok
Paralel Port Yok
S-Video (TV-Out) Var
Fax Modem Var
10/100 Ethernet Var
Pil Ömrü (Saat) 4
Boyutlar 354 x 284 x 35.2
Ağırlık 2.85 kg
Paket İçeriği Notebook+Çanta+Mouse
Yazılım Özellikleri
İşletim Sistemi MS Xp Media Center Edition
Diğer
Garanti Süresi (Ay) 24

fyatı 2800 civarı banada bu uyuyor maks. 3000 ytl verebiliyorum....

IdontKnoWw

25 Ocak 2007; 3:16:47 

a6vm e vista kurdum ,.. ve kaldırdım çünki kart okuyucu kamera bluetoot un driver larını barındırmıyo performans açısından xp ye göre daha hızlı ve stabil ama fan hiç durmuyo ve genelde max hızla dönüyo ..driver sorunları halledilince kullanılabilecek bir sistem..

Asus A600m sonoma 2.0ghz 2*1024 kingston dd2 533 160 gb samsung 5400 rpm gforce go 7300 256mb
akkin

26 Ocak 2007; 21:44:13 

klavyenin yaglı görüntüsünden şikayetci arkadaşlar, klavyenin üzerine strec naylon cekerek bunu önleyebilirsiniz, ayrıca sıvılara karşı da koruma saglıyor, Bileklerin dokunduğu yerlere ise dijifix cekin kesin koruma saglıyor, ama zevkinize kalmış..

sev dedi gözlerin
fgenc

29 Ocak 2007; 2:11:30 

Ben mu makineyi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Görüşlerim şöyle:

1. Bilgisayarı çok yavaşlattığı ve arada kilitlediği için tüm multi medya tuşlarını iptal ettim.
2. Yine aynı nedenden dolayı, Asus update gibi programları, yeni e-mail geldi gibi ışıkları iptal ettim.
3. CPU fanının çalışması çok garip. CPU ısınınca belli bir dereceye düşürmek için çalışmıyorda, siz her enter a basıp CPU ya iş çıkartınca çalışıyor, sonra duruyor. Yani sürekli çalışıyor ve duruyor, geceleri çalışırken insan enter a basmak istemiyor:)
4. En önemlisi dış kasa hiç kaliteli değil, bileğimi koyduğum yerler karardı, tuşlar parlaklaştı, space tuşunun durumu zaten malum; hızlı bir şekilde yazarken sağ elinizin baş parmagıyla hafifçe dokunmayı hayal etmeyin, göbeğine basmanız lazım.
5.Ekran kısmını gövdeye tutan menteşelerin kapakları kırıldı.

Daha