Şimdi Ara

''Eleman Takip Sistemi'' Yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bana gerekli olan sistem kısaca şudur mal verenin pc sine programı kurmak malı pazarlayan elemanı o program üstünden izlemek ( araçsız )semt,cadde,mahalle vs. o an nerde olduğunu görmek bu konular hakkında hiçbir bilgim yok böyle hazır ciazlar vardır fakat bana maliyeti en düşük olanı fakat sorunsuz çalışanı öyle şu özelliği bu özelliği olsun istemiyorum konuyu doğru yeremi açtım onuda bilmiyorum umarım öyledir çünki bilen arkadaşların yönlendirmesine fikirlerine ihtiyacım var (nerde,nasıbulurum,nerden bulurum hangisini almalıyım vs.. pls :)



  • merhabalar;

    yolbil coneccted versiyonu ile bunu windows mobile bir cep telefonu ile bitrlikte anlık yapabilir elemana koordinatlı iş emri gonderebilirsiniz ayrıca yetki dahilinde sahadaki elemanlarda birbirlerinin konumlarını görebilirler..
  • tam olarak anlamadım ama başlığa bakınca sanki Mobil Takip Cihazı pergo işine yarar gibi geldi. personele cep telefonu kılıfı içinde verip istediğin gibi aktif takip yapabilirsin. web den, yolbil den, cep telefonundan, bilgisayarından v.s.
  • evet bu tarz bişey aslında istediğim sizlere çok tşk ederim sayenizde anlayarak araştırmaya başladım yönlendirmenizden
  • merhabalar arkadaşım bilmem sizin işinizi görür mü ama

    NAVİGON 3300,4350,8410 modellerinde seyir defteri özelliği var bu özellik sayesinde aracı gün içerisindeki hareketlerini güzergahlarını,kordinatları,nerde ne yaptığını size exel dosyası olarak verir bu da bir nevi ofline araç takip sistemidir gerekli bilgi içinwww.navigon.com adresinden söylemiş olduğum ürünlerin özelliklerini inceleyebilirsiniz yada 0216 380 03 83 nolu numarayı arayarak bilgi alabilirsin

    saygılar
  • merhaba;

    konuyla ilgili bu site iş görecektir.http://www.hadronx.com/
    demo giriş bilgileri
    kullanıcı adı: demo
    şifre : demo
    android için uygulamalarıhttps://play.google.com/store/search?q=hadronx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.