Şimdi Ara

Yenilenen Skoda Fabia satışa sunulmuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.skoda.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.skoda.com.tr/new/basinbultenleri.asp?islem=Detay&ID=76

YENİLENEN SKODA FABIA TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULDU!..

BU FABIA ÇOK FARKLI!..

Şıklığın ve teknolojinin yollardaki temsilcisi Skoda Fabia, yenilenen yüzüyle Türkiye’de satışa sunuldu. Donanımı, dizaynı ve üstün performansı ile fark yaratan Fabia, şık stilinin yanında akıllı çözümleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Üstün özelliklerinin yanında alüminyum alaşım jant, sis farı, mercekli far ve elektrikli arka cam’dan oluşan ve yanlızca 1500 TL ödenerek sahip olunabilecek opsiyonel dinamik donanım paketi de Fabia’yı segmentinde bir adım öne çıkarıyor. Yenilenen Fabia 24.990.-.TL’den başlayan fiyatIarıyla satışa sunuluyor...

Türkiye’de Skoda markasının B segmentindeki referans modeli Fabia, yenilenen yüzüyle yollardaki üstünlüğünü pekiştirmeye devam ediyor. Segmentinde, sunduğu geniş iç mekan ve limitleri zorlayan bagaj hacmi ve diğer özellikleriyle fark yaratan Fabia yenilenen görüntüsü ile showroomlardaki yerini aldı. Fabia’nın 1.2/70 HP motoru 24.990 TL ve 1.4/85 HP motor ise 26.790 TL özel tavsiye edilen tanıtım fiyatıyla dikkatleri üzerinde topluyor.
    Ürettiği modeller ile otomotiv dünyasına farklı bir soluk getiren Skoda, teknolojisinin verdiği üstünlüklerinin yanında, yenilenen Fabia ile estetik görünüme verdiği önemi de bir kez daha ortaya koyuyor. Yeni radyatör ızgarası ve aracın ön kısmının yatay çizgisini ön plana çıkarmak için büyük çapta genişletilen 3D şekilli farklar yenilenen Fabia’da hemen dikkat çekiyor. Fabia, önceki modellere göre genişletilen ve yenilenen ön kısmı ile, yolda daha da dinamik bir görüntüye kavuşurken, kendinden emin duruşuyla da güven veriyor.

Kabindeki değişiklikler de Fabia’ya farklı bir hava katıyor. Yeni malzemeler kullanılarak görsel açıdan zenginleştirilen kabinde, krom hava girişi yerleri, vites kolu çevresi ve el freni kolu Fabia’nın kalitesini gösteriyor. Yenilenen döşeme seçenekleri ve çift renk ön panel özelliği ile sunduğu konforu daha da zevkli hale getiren Fabia segmentinde önemli bir referans olarak öne çıkıyor.

Ambiente donanım seviyesi ile satışa sunulacak olan Fabia’da, ön hava yastıkları, ABS, klimatik klima, elektrikli ön camlar, elektrikli ısıtmalı yan aynalar, yol bilgisayarı, Radyo Swing CD/MP3 çalar ile aux-in bağlantı özelliği ve ön cama entegre ikinci anten gibi birçok donanım standart olarak sunuluyor. Bu donanımlarla yetinmeyenler için 1500 TL ödenerek sahip olunabilecek alaşım jant, sis farı, mercekli far ve elektrikli arka cam’dan oluşan opsiyonel dinamik donanım paketi aracından daha çok estetik ve dinamizm bekleyenlerin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

Üzerinde geliştirmeler yapılarak yakıt tüketimi, sessizliği ve CO2 salınımı iyileştirilen 1,2 70 HP ve 1.4 85 HP gücündeki motor seçenekleriyle satışa sunulan Fabia, bu motor gamına Haziran ayının ortasından itibaren dahil olacak 105 hp gücündeki 1,2 TSI motorla segemente yeni bir soluk katacak. Tüm bu özellikleriyle 24.990 TL tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla Yüce Auto’nun tüm Türkiye’ye yayılan Showroomlarındaki yerini alıyor.

Sağlamlığı ve kalitesiyle kendisini ispatlamış olan Skoda Fabia artık üstün donanımı ve cazip fiyatıylada dikkat çekiyor.

• Çok bişeymiş gibi arka cam otomatik olması için 1500tl lik ek paketten alıcakmışız..
    Hay allahım yarabbim
    Yapma şunu skoda nolur yapma yaaa...
  • Fiyat listesi açıklanmış:

www.skoda.com.tr
    http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=13

03 Haziran 2010 tarihi itibari ile geçerli olan tavsiye
    edilen anahtar teslim fiyat listesidir.

FABIA HB
    MODEL MOTOR ÖZEL TANITIM FİYATI (TL)
    Ambiente 1.2 70 HP 24.990
    Ambiente Dinamik 1.2 70 HP 26.490
    Ambiente 1.4 85 HP 26.790
    Ambiente Dinamik 1.4 85 HP 28.290
    Ambiente 1.2 105 HP TSI 29.990

OPSİYONEL DONANIMLAR
    DONANIM ADI FİYAT (TL)
    Metalik Renk 740
    Elektrikli Arka Camlar 435
    Çift Renk (Tavan) Farkı 1.250

• www.skoda.com.tr
    http://www.skoda.com.tr/new/kampanyalar.asp?islem=Detay&ID=14

YENİLENEN SKODA FABIA TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULDU

Şıklığın ve teknolojinin yollardaki temsilcisi Skoda Fabia, yenilenen yüzüyle Türkiye’de satışa sunuldu. Donanımı, dizaynı ve üstün performansı ile fark yaratan Fabia, şık stilinin yanında akıllı çözümleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Üstün özelliklerinin yanında alüminyum alaşım jant, sis farı, mercekli far ve elektrikli arka cam’dan oluşan ve yanlızca 1500 TL ödenerek sahip olunabilecek opsiyonel dinamik donanım paketi de Fabia’yı segmentinde bir adım öne çıkarıyor. Yenilenen Fabia 24.990.-.TL’den başlayan fiyatIarıyla satışa sunuluyor.

• Dsg sanziman ve dizel motor yeniligi yok ne anladim bu isten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kujo

Dsg sanziman ve dizel motor yeniligi yok ne anladim bu isten

aslında var ama herhalde 2011 model yılı ile ağustos ayından itibaren gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 5 Haziran 2010; 10:36:32 >
  • 1.2 TSI için dsg farkı 2.500-2.750 tl yi geçmezse, çok satabilir ambiente donanım ile..
  • yeni fabia nın dizel motoru yurtdışında 1.6 motor olarak çıktı ama Turkiye fiyatları 35000 tl yi geçiyor bu yüzden şu anda Türkiye distribütörü getirmiyor ,fiyat uygun olunca getirilecek
  • www.skoda.com.tr

• evet fabia 1.6 tdı fiyat listelerini bize de 14 ağustos ta gönderdiler.yurt dışı ile fiyatta anlaşma sağlandığını 14 ağustosta öğrendik.1.2 tsı dsg tiptronic ve 1.6 tdı araçlar ekim ayında Türkiye ye gelecek.şu anda fiyat listesine konulmasının nedeni sipariş alınması ve fiyat bilgisi içindir.
  • ben pek birşey anlayamadım yenilenen fabia da eskiye göre neler var acaba bilen biri aydınlatabilir mi beni *
    birde eskiden elegance donanım vardı şimdi ambiente ye indirmişler donanımı ve araçlar bomboş geliyor nerdeyse
  • şu an için elegance fiyatları yüksek olduğundan Türkiye distribütörü getirmiyor.uygun fiyata anlaşma yapılan donanım paketleri yani ambiente ve ambiente dinamik paketler Türkiye ye geliyor.fiyatta düşme olabilirse ileride elegance paketide gelebilir.
  • fabia ambiente nin ek donanım listesi (opsiyonel donanım listesi) ve anahtar teslime eklenecek fiyatları;

Parça Kodu FABIA AMBIENTE A.T.S. (TL)
    PHZ Elektrikli arka camlar (Dinamik Paket için standart donanım) 450
    PJ1 15" Antares tipi alaşım jantlar (Dinamik Paket için standart donanım) 1.350
    PK7 Mercekli ön farlar (Dinamik Paket için standart donanım) 180
    PW1 Ön sis farları (Dinamik Paket için standart donanım) 540
    PDB İç gözlem sensörlü alarm sistemi 570
    PE2 Yan havayastıkları 620
    PE3 Perde ve yan havayastıkları 1.320
    PFC ESP + ASR (1,2 TSI DSG'de standart) 1.000
    PHB Klimatronik klima 690
    PKE 3. Arka kafalık 80
    PJ3 Atria tipi 16" alaşım jantlar 1.750
    PJ6 Elba tipi 16" alaşım jantlar 1.750
    PJ8 Comet tipi 16" alaşım jantlar 1.750
    PJ3 Atria tipi 16" alaşım jantlar (Dinamik Paket için fiyat farkı) 390
    PJ6 Elba tipi 16" alaşım jantlar (Dinamik Paket için fiyat farkı) 390
    PJ8 Comet tipi 16" alaşım jantlar (Dinamik Paket için fiyat farkı) 390
    PW0 Isıtmalı ön koltuklar 510
    PWA Köşe dönüş özellikli ön sis farları 780
    PWA Köşe dönüş özellikli ön sis farları (Dinamik Paket için fiyat farkı) 240
    7X1 Arka park sensörü 680
    8T2 Hız sabitleyici 320
    PH6 Koyu renk arka camlar 170

Not: 16" Alaşım Jantlar 15" boyutunda stepne ile temin edilmektedir.

• zaten bu yazımı yazdıktan sonra epey bir araştırma yaptım fabia ile ilgili aslında 2008 1.4 dizel leri çok düşük fiyatlara gidiyor
    birde benim merak ettiğim 1.6 elegance olan modeller bunlara lpg takılıyor mu yani uyum durumu nasıl kafamda şu an bu iki araç var dizel ambient donanım ve benzinli elegance donanım

şu anda 1.4 tdci bir fiesta kullanıyorum bu araç ekim in ilk haftası gidiyor bana bu araç kadar veya daha az yakan birşey lazım
  • fabia 1.6 105 hp benzinli motor lpg dönüşümüne uygundur.
  • bu skoda web sitesinde motorların teknik özelliklerini neden vermiyor.Mesela 1.2 motor 8v mi yoksa 16v mi.Ayrıca yakıt tüketimi nedir.
    Aklıma gelmişken bu fiyata satılan Seat ibiza modelinde rahatsız edici kokpit genellikle gösterge tablosu civarından ses şikayeti vardı.Bakalım yeni fabialarda neler çıkacak.ikiz kardeş nede olsa
    Ama volkswagen skodaya öz evlat seat'a üvey evlat gibi davranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

bu skoda web sitesinde motorların teknik özelliklerini neden vermiyor.Mesela 1.2 motor 8v mi yoksa 16v mi.Ayrıca yakıt tüketimi nedir.
    Aklıma gelmişken bu fiyata satılan Seat ibiza modelinde rahatsız edici kokpit genellikle gösterge tablosu civarından ses şikayeti vardı.Bakalım yeni fabialarda neler çıkacak.ikiz kardeş nede olsa
    Ama volkswagen skodaya öz evlat seat'a üvey evlat gibi davranıyor.

siteye pek önerm verilmiyor herhalde

onun yerine uluslararası sitedeki kataloglardan faydalanabilirsiniz, tabii ingilizce:

sizce neden skoda öz evlat, seat üvey evlat?

• tıkla burada jerşey yazıyor
  • yeni fabia 1.2 70 HP araçlar 12V dir. yakıt tüketim değerleri 100 km de şehirlerarası 4,5 lt ortalama 5,5 lt şehir içi 7,3 lt dir
  • yeni iki seçenek fiyat listelerine eklenmiş

www.skoda.com.tr

Elegance 1.2 105 HP TSI 32.490 TL
    Combi Scout 1.4 85 HP 32.490 TL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.