Şimdi Ara

modifiyemalzemecisi YENİLENDi!!! Fanlarınızı Modlayalım... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
10.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsngencer

hocam gelicek hafta fanlarımı gondermek istiyorum.kac gun icinde 2 3 tane fanı 16 led ısık icinde bitire bilirsiniz?fitatınıda pm ile gondere bilirmisiniz ?
    bir diger soruda bir fanı yandan resmini koya bilirmisiniz?kablo olayı ne durumda gormek isterim.
    bir diger sorumda led ısıklara elektirik cin baska bir koblomu baglıyorsunuz yoksa 3 pin e adepte edebiliyormusnuz?

tam da benim sormak istediğim soruları sormuşsun Hasan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

hocam gelicek hafta fanlarımı gondermek istiyorum.kac gun icinde 2 3 tane fanı 16 led ısık icinde bitire bilirsiniz?fitatınıda pm ile gondere bilirmisiniz ?
    bir diger soruda bir fanı yandan resmini koya bilirmisiniz?kablo olayı ne durumda gormek isterim.
    bir diger sorumda led ısıklara elektirik cin baska bir koblomu baglıyorsunuz yoksa 3 pin e adepte edebiliyormusnuz?

pm ile cevaplandı... ilgin için teşekkür ederim...

İstediğiniz ayrıntıyı içeren foto eklendi...

Ayrı bir güç olayına gerek yok... Fanı 3 pin ile bağlıyorsunuz ledler otomatikmen yanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 11 Haziran 2010; 12:49:40 >
  • uv led ve uv boyalı 12 cm fan fiyatlarını pm atarmısınz.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtBzkrt

uv led ve uv boyalı 12 cm fan fiyatlarını pm atarmısınz.
    teşekkürler.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, 1-2 gün içerisinde istediğiniz fiyatları satış sayfasına da yazacağım, ama şimdi sizin için pm yolladım...
  • kardeşimiz yakında formdan herkeze en az 1 adet fan verecek gibi çalışmaları onu gösteriyor hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

kardeşimiz yakında formdan herkeze en az 1 adet fan verecek gibi çalışmaları onu gösteriyor hayırlı satışlar

işini güzel yaparsa kendini sevdirirse neden olmasın

başarılı olcağına inanıyorum ben ışığı gördüm kardeşimizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

kardeşimiz yakında formdan herkeze en az 1 adet fan verecek gibi çalışmaları onu gösteriyor hayırlı satışlar

işini güzel yaparsa kendini sevdirirse neden olmasın

başarılı olcağına inanıyorum ben ışığı gördüm kardeşimizde.

TIRAZLI ve Demircibu hocam çok teşekkür ediyorum ikinize de destekleriniz için...

Çok yakında çok daha değişik projelere imza atacağım inşallah (TIRAZLI abimin katkılarıyla, kendisine çok minnettarım...)

demircibu hocam, fanı beğenmene çok sevindim, inan sağlamlık testinden de geçiriyorum ben onları yaptıktan sonra, şöyle ki : yaptığım lehimlerin vs sağlam olduğunu deneme amaçlı küçük bir yükseklikten fanı yere atıyorum bakıyorum sağlam mı hala ledler çalışıyor mu diye :D :D :D (biraz delice olabilir)
    ...

• atma fanları öyle fanlar senin leğimler kadar sağlam olmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando57

atma fanları öyle fanlar senin leğimler kadar sağlam olmayabilir

Abi o kadar da abartmıyorum ya :D :D :D
  • güzel çalışmalar bende evde yapıyorum canım sıkıldıkça. ama elimde sadece yeşil led var :)
    en son çalışmam lcd monitor arkasına yaptıgım çalışmaydı. camel kutusuna toplam 9 led ister 6 lı ister lü yanıcak şekilde bağlamıştım ama çok güzel oluyo :)
  • quote:

8 LEDLİ FAN : 8 TL

12 LEDLİ FAN : 9 TL

16 LEDLİ FAN : 11 TL

Bu fiyatlar 120 mm siyah ARX DC marka fan 3 PİNLİ (Molex Değil) (bknz. fotodakiler), uv olmayan ledler için yani; Kırmızı - Yeşil - Mavi - Beyaz - Sarı - Turuncu &&&&&& PEMBE DE GELDİ !!!!!!!!! geçerlidir...

Ayriyeten fanlar sizden, modlaması benden olduğu zaman;

8 led : 4 TL, 12 Led : 5 TL, 16 Led : 6 TL

UV LED TAKTIRMAK İSTEYEN İÇİN FİYAT: 4 LED : 3 TL , 8 LED : 6 TL, 12 LED : 8 TL, 16 LED : 10 TL

Kendi imkanlarıyla üreten arkadaşlarımıza yardımcı olmamız gerekiyor.
    Yaptığı işin fiyatları da gayet uygun.

Yolun açık ve de hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

8 LEDLİ FAN : 8 TL

12 LEDLİ FAN : 9 TL

16 LEDLİ FAN : 11 TL

Bu fiyatlar 120 mm siyah ARX DC marka fan 3 PİNLİ (Molex Değil) (bknz. fotodakiler), uv olmayan ledler için yani; Kırmızı - Yeşil - Mavi - Beyaz - Sarı - Turuncu &&&&&& PEMBE DE GELDİ !!!!!!!!! geçerlidir...

Ayriyeten fanlar sizden, modlaması benden olduğu zaman;

8 led : 4 TL, 12 Led : 5 TL, 16 Led : 6 TL

UV LED TAKTIRMAK İSTEYEN İÇİN FİYAT: 4 LED : 3 TL , 8 LED : 6 TL, 12 LED : 8 TL, 16 LED : 10 TL

Kendi imkanlarıyla üreten arkadaşlarımıza yardımcı olmamız gerekiyor.
    Yaptığı işin fiyatları da gayet uygun.

Yolun açık ve de hayırlı olsun.

Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için, burada amacım tamamen hizmet etmek fiyatlarımdan da belli olduğu gibi, ticaret olarak baksaydım zaten fiyatlar çok daha farklı olurdu...

• Bu saatde aklıma geldi işe bak bi topik acsammi yardım....

Üstad sanırım led toptancısısın . Sana yaratıcı bi fikir vermek istedim . Daha önce denedinmi bilmiyorum ama benim kendim yapıp kullandığım bi sistem var .mercekli Ledleri ufak wattlı bir yükselticiye baglayp bas vurdukca parklallıği artan bir olayı fark ettim yada buldum diyelim. Yani ledler doğru akımda çalışıyor ve ses frekansıde ledlere 30hz den 18khz e kadar ac dalgalı değişken akım sağladığı için ledlerin çalışma firekansı ve insan gözünün ışıkdaki firekansi algılama olayı yüzünden görünen ışık sadece 30hz ile 1 khz yani şarkıda bas vurdukca ortam diskoya dönüyor ritim tutması da bi o kadar canlandıriyor ortamı.umarım anlatabilmişimdir . Ben 16 adet srali mercekli mor led ile kullanıyorum bendeki woofer basa koydukça ledler coşuyor :D Wooferin devresi ayrı tabi . Acaba örnekleri yapıp koysak tutarmı dersin. Elektronik mezunuym. Amfi devresini felan tasarlayabilirim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Leopard -- 19 Haziran 2010; 2:45:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Bu saatde aklıma geldi işe bak bi topik acsammi yardım....

Üstad sanırım led toptancısısın . Sana yaratıcı bi fikir vermek istedim . Daha önce denedinmi bilmiyorum ama benim kendim yapıp kullandığım bi sistem var .mercekli Ledleri ufak wattlı bir yükselticiye baglayp bas vurdukca parklallıği artan bir olayı fark ettim yada buldum diyelim. Yani ledler doğru akımda çalışıyor ve ses frekansıde ledlere 30hz den 18khz e kadar ac dalgalı değişken akım sağladığı için ledlerin çalışma firekansı ve insan gözünün ışıkdaki firekansi algılama olayı yüzünden görünen ışık sadece 30hz ile 1 khz yani şarkıda bas vurdukca ortam diskoya dönüyor ritim tutması da bi o kadar canlandıriyor ortamı.umarım anlatabilmişimdir . Ben 16 adet srali mercekli mor led ile kullanıyorum bendeki woofer basa koydukça ledler coşuyor :D Wooferin devresi ayrı tabi . Acaba örnekleri yapıp koysak tutarmı dersin. Elektronik mezunuym. Amfi devresini felan tasarlayabilirim yani.

Merhaba, öncelikle ilgin için teşekkür ederim, yaptığın şey güzel bir olay fakat herkesin subwoofer ı olacağını zannetmiyorum, ama bu yazıyı görüp de özellikle o şekilde devre isteyen olursa belki de işbirliği yaparız neden olmasın :D.

Ledli fan devresini ben hazırlarım sen de subwoofer a duyarlı hale getirirsin neden olmasın...

• quote:

Bu saatde aklıma geldi işe bak bi topik acsammi yardım....

yaptığın sistemin videosunu koyabilirmisin aşağıdaki konudaki videolarlar bir ilgisi varmı
    http://forum.donanimhaber.com/m_39374956/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40318005

• hayırlı işler gerçekten fiyatlar güzel.
  • Akşam video çekip koymaya çalışırım
  • quote:

Akşam video çekip koymaya çalışırım

Yalnız benim satış sayfam dışında olursa sevinirim, burası satış sayfası lütfen değişik değişik mesajlar için kullanmayalım...
  • tabi. farklıyere topigi actım bile. İsterseniz bu yazdıklarımı siliym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Leopard -- 19 Haziran 2010; 22:16:42 >
  • quote:

tabi. farklıyere topigi actım bile. İsterseniz bu yazdıklarımı siliym

Yok önemli değil yanlış anlamayın beni lütfen...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.