Şimdi Ara

Yeni COD:Black Ops Detayları ve Videoları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Image and video <a href=hosting by TinyPic" width="500" border="0" height="250" />

Infinity Ward ekibinin büyük bir kısmının Activision ile yaşanan sorunlar sonrası firmadan ayrılarak Respawn Entertaintment çatısı altında toplanması bilindiği gibi Treyarch'ın Call of Duty oyunlarından sorumlu asıl firma konumuna yükselmesine sebep olmuştu.

İlk ekran görüntüleri ve videolarıyla Treyarch'ın eski COD oyunlarına nazaran çok daha iyi bir yapımla karşılaşabileceğimizin sinyallerini veren Call of Duty:Black Ops hakkındaki yeni detaylar ve oynanış görüntüleri , Gametrailers'ın Treyarch'dan Mark Lamia ile yaptığı söyleşi ile birlikte açığa çıktı.

Hakkında Mark Lamia ile yapılan söyleşi videolarına aşağıdan göz atabileceğiniz Call of Duty: Black Ops ile ilgili ortaya çıkan yeni detaylar ise şu şekilde sıralanıyor;

- Treyarch Black Ops'u bugüne kadarki yaptıkları en iyi çalışma olarak nitelendiriyor.

- Oyunda Vietnam savaşının da dahil olduğu ve insanlardan gizli olarak yapılan çeşitli operasyonları içeren bir dönemde yaşananlar ele alınıyor.

- Black Ops , Call of Duty:World at War'da kullanılan grafik motorunun geliştirilmiş bir versiyonunu kullanıyor.

-Oyunda yöneteceğimiz birden fazla karakter olduğunu ve bu karakterler üzerinde yoğunlaştıklarını belirtiliyor. Bununla birlikte seride bir ilk olarak ana karakterlerin seslendirmelerinin bulunduğunun da altı çiziliyor.

[Kunye=789-4][/html]

• Benim asıl merak ettigim Captan price olurmu ??
  • Treyach'ın Cod oyunlarında Cpt. Price'a rastlayamıyorduk.. Miller felan olur bunda yine .. Nasıl İnfinty Ward'ın kültleşmiş karakterleri varsa Treyach'tada var..

Benim asıl merak ettiğim şimdi bu ekip Cod'dan sorumlu ya bundan sonra, modern savaşları görebilecekmiyiz dahası yeni cod oyunlarında İfnity Ward'dan kalan yadigarları kullanırlar mı ? Oyun Karakterleri gibi ( Cpt. Price, Ghost gib.. )... Açıkçası ben Price'ın olmadığı Cod'u 1 puan geriden başlatırım.. İnfinty Ward'ın yadigarlarının kullanılmasıda hoşuma giderdi ama umarımki Treyach o kadar karaktersiz değildir.. Yakışmaz çünkü :) ..
  • ''Bununla birlikte seride bir ilk olarak ana karakterlerin seslendirmelerinin bulunduğunun da altı çiziliyor.''

Sonunda.

@freshmind.

Activision InfinityWard'a yaptıracak gene kalanlar ile gidenleri ise treyarch birleşecek Bungie'de yardım edebilir.Gene Soap,Cpt.Price'yi tabii göreceğiz zaten MW2'yi bitiren herkez anlar sonundan.
  • Videonun başında price'ı gördüm gibi geldi :S
  • 2.videodan bahsediyorsan bende ona benzettim...
  • para içlerideki şevki kırmaz umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar E3 fuarında yayınlanan bir BLACK OPS trailerında gözlere birşey çarptı videonun 47. saniyesinde o klasik şapkasıyla CPT PRİCE gözlere çarpıyor, size müjdem odur ki CPT PRİCE BU OYUNDA VAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.