beytepe kardeş herşeyden önce sen süpersin.bu kadar çalışkan türkler oldukça ülkemiz gelişecek,kalkınacak
şimdi önerime geleyim.burada arkadaşlar bu programlardan hangilerinin süre kısıtlamalı,ücretli falan olduğunu bildiklerini yazarlarsa sana da kolaylık olur.sonra yanına not düşersin diye düşündüm.tabi zahmet olacak yine de sen bilirsin.
Ukalalık olarak anlamayın lütfen ama sorun hangisinin ücretli olup olmama bilgisi değil. Ben çoğunun kaç gün kullanıldığına varana dek biliyorum ama bu bilgilerin eklenmesi mesele. Program sayısı epey arrtı. Daha önceden bir çok arkadaş söyledi bu öneriyi. Tabii ki yapılması çok iyi olur ama inanın çok güç. Ben bölüm bölüm bir şey yapamıyorum yaptım mı bitirmem gerekiyor. Arkadaşlara da söyledim bunu mutlaka yapacağım ama ne zaman olur bilmiyorum. Bir de itirafta bulunayım şu an listede 2 kategori eklenmiş değil. Son düzenleme de kaldırdım bir daha da ekleyemedim düzeni bozacağı için. Öneri için teşekkür ederim aklımda bu çalışma mutlaka yapacağım.
quote:
Orjinalden alıntı: tevekkül
beytepe kardeş herşeyden önce sen süpersin.bu kadar çalışkan türkler oldukça ülkemiz gelişecek,kalkınacak
şimdi önerime geleyim.burada arkadaşlar bu programlardan hangilerinin süre kısıtlamalı,ücretli falan olduğunu bildiklerini yazarlarsa sana da kolaylık olur.sonra yanına not düşersin diye düşündüm.tabi zahmet olacak yine de sen bilirsin.
iSafer Winsock Firewall Bir güvenlik duvarı önerisi. Bu program eskiden ücretli idi, sonradan ücretsiz ve açık kaynak kodlu hale getirildi. Sürekli de geliştirilmekte. Kurulum dosyası 1.3MB ve programın harcadığı ram miktarı belki de en az olan programdır. Özellikle düşük konfigürasyonlu bilgisayarlar için çok uygun olabilir.
Miranda IM v0.4.0.3 MSN, ICQ, Yahoo messenger... gibi mesajlaşma programlarını tek pencerede kullanmayı sağlayan 993KB lık kurulum dosyasına sahip açık kaynak kodlu ücretsiz bir program. Basit arayüzlü ama ayarları tam tersi oldukça iyi, Ram harcaması çok düşük ve benzer özellikteki Trillian'dan çok daha kullanışlı. Tavsiye ederim. Linki:
Miranda IM v0.4.0.3 MSN, ICQ, Yahoo messenger... gibi mesajlaşma programlarını tek pencerede kullanmayı sağlayan 993KB lık kurulum dosyasına sahip açık kaynak kodlu ücretsiz bir program. Basit arayüzlü ama ayarları tam tersi oldukça iyi, Ram harcaması çok düşük ve benzer özellikteki Trillian'dan çok daha kullanışlı. Tavsiye ederim. Linki:
ya arkadaslar biliyorum böyle bi konuda danısmak yalnıs ama bu recovery my files manyak bi program ve elimdeki serverın data larını kurtarmak istiyorum calıstırdım ama dataları kaydedemiyorum programıda active edemedim lütfen bu konuda bana yardın,mcı olurd,sanız cok sevinirim önemli bi konu olmasaydı böyle bi probla dönmezdim size datalar cok önemli yardımlarınız bekliyorum
Arkadaşlar bugünlerde ilgilenemedim liste ile bugün inşaallah bir sorun çıkmazsa listeyi baştan denetleyip, güncelleyeceğim. Kaldırdığım kategorileri de tekrar koymayı düşünüyorum.
Arkadaşlar bir arkadaşımız soru sormuştu sonradan silmiş. Benim forumda bir çok konum var onları da takip etmek durumundayım. Zaten güncel yazılım linkleri epey zaman alıyor. Sorulan soruya o anda yanıt veremeyebilirim ama mutlaka uygun anda yanıt veririm. Yani soru yazıp yanıtlama da ya da ilgilenmedi diye düşünmeyin. Bu sıralar epey yoğun durumdayım ayrıca...
Orjinalden alıntı: ertuncvarol
Hocam paylaşım için çok teşekkürler çok faydalı gerçekten....
Açıklama:Bu sıralar oldukça yoğun çalışmalarım olduğundan liste ile ilgilenemiyorum, tek tek düzeltme yapılması pek iyi olmadığından, genellikle toplu düzeltme/güncelleme mantığını izliyorum. Özel ileti ile kırık link bildirimi yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Anlayışla karşılacağınızı umarak bir iki gün müsade istiyorum. Şu yoğunluğum azaldığında çok daha güzel bir liste ile karşılaşacağınıza emin olabilirsiniz. Bu arada sanmayın ki yazılımlar güncel değil, &95'i güncel durumda.
Memories on tv yerine alternatif bir program arıyorum.Foto ları vcd(müzikli) yapmak için. Memories ontv fotoların kalitesini bayaa bozuyor.Resim kalitesini düşürmeden vcd ye çeviren bir program var mıbana tavsiye edebileceğiniz
Asus Maximus Formula # İntel Core 2 Quad Q6600 (G0) # OCZ 2*1 1066 MHZ Reaper # HIS HD3870 ATI Radeon IceQ3 Turbo 512 MB GDDR4 # 250 GB Seagate Sata II # Asus DVD-RW Sata # High Power 560 W PSU # Feel Hurr. MIO733 FL550 ATX Kasa Siyah # Creative 4+1 # A4 Tech X7 Laser Mouse
Programların hemen hemen hepsini kendi sitelerinden ya da güvenli download sitelerinden veriyorum, güvenli bağlantılar. Tabii tarama yapmak isteyen olursa yapabilir. AutoPatcher'i da eklerim.
quote:
Orjinalden alıntı: greenflash
programları kullanmadan önce virüs/Spyware taraması yapın arkadaşlar..
Ayrıca çalışma güzel olmuş, Windows Update'e bir alternatif olan AutoPatcher'i da listeye ekleyebilirsin istersen.
İmzamdaki linkte detaylı bir anlatım zaten mevcut oraya yönlendirme yapabilirsin tabi istersen
Orjinalden alıntı: ASİ*WİSH Çok teşekürler böyle bir konu benim gibi acemilerin çok işine yarıyor.. Ayrıca şu nu ekliyeyim. bir programda trojan var resmi koyuyorum ilgilenirseniz sevinirim..
Ufaltılmış ön izleme resmi
Rica ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: sas66 çok teşekkürler böyle bir forum hazırladığınız için...
guzel olmus keske herkes bole yapsa bazıları gıbı yardım ıstersın konuyla alakalı olmayan seyler yazar (sarkı sozu hayat guzel )kafayı yemek elde degıl cok tesekkur ederım bazı programlar ısıme yaradı.
Galiba emule programının linkinde bi sorun war bi bakarsan!
Rica ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: TELECOM_86
guzel olmus keske herkes bole yapsa bazıları gıbı yardım ıstersın konuyla alakalı olmayan seyler yazar (sarkı sozu hayat guzel )kafayı yemek elde degıl cok tesekkur ederım bazı programlar ısıme yaradı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 9 Mayıs 2006; 21:44:15 >