pc güvenliği konusunda bana yardımcı olur musunuz? avast kullanıyorum... az önce zone alarm kurdum... ancak avast zone alrmı uygunsuz yazılım olarak nitelendirdi... ne yapmam lazım? ayrıca trojan nedir ve antitrojan şart mıdır?
pc güvenliği konusunda bana yardımcı olur musunuz? avast kullanıyorum... az önce zone alarm kurdum... ancak avast zone alrmı uygunsuz yazılım olarak nitelendirdi... ne yapmam lazım? ayrıca trojan nedir ve antitrojan şart mıdır?
elimden geldiğince yardımcı olayım öncelikle ben şunu söyleyeyim ben avast ve zone alarm yazılımlarının ikisini de kullandım fakat birlikte kullanmadığım için verdiği uyarının tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum Benim size tavsiyem Zone Alarm Pro + NOD 32 kullanmanız olur. Yok derseniz ben Avast kullanmak istiyorum o zaman Zone Alarm ayarlarında Avast'a izin verin ve mutlaka Avast'ın pro sürümünü kullanın (Home sürümünün virüs veri tabanı pro ya göre kısıtlı) Trojan'a gelince trojan Türkçe'siyle truva atı anlamına gelir ve sisteminize gizlice girerek sistem kaynaklarınızın aşırı derecede kullanılmasına, sisteminizin kasılmasına, kilitlenmesine neden olur ayrıca bilgilerinizi de çalma amacı vardır. Çeşitli Anti-Trojan yazılımları mevcuttur ve bunları kullanmanız aslında sizin yararınızadır fakat kullanmış olduğunuz AntiVirus yazılımının anti-trojan modüşü varsa ek bir yazılıma ihtiyaç yoktur.
Başka sorunuz olursa bildiğim kadarını yine paylaşırım kolay gelsin
Arkadaşlar kistenin tamamını yeniden güncelledim kısa sürede yine bir sürü yeni sürüm çıktı. Eğer eklenmesini istediğiniz program ya da kategori varsa belirtin. Kırık link bildiriminde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim uuyarılarını dikkate aldım. Gerçi hepsini denetledim en baştan ama olsun. Burada crack,serial istemezseniz sevinirim. Çok dikkat ettim ama yine de kırık link ya da güncel olmayn program olabilir, ama sanmıyorum. Hepinize teşekkür ederim.
C:\Program Files\Opera bu klasör içine kopyala lng dosyasını sonra sonra seçeneklerden Türkçe yap
Kardeş Çalışmalarının Devamını Dilerim.Çok Güzel Olmuş.Sana Bir-Kaç Sorum Var.Cevaplarsan Sevinirim. Nod32 Kendi Firması Tarafındanmı Türkçeleştirilmiş? Ve Son Sürümümü? Zaten FuLL Değil Galiba. Anti-Vir Personal Edition 7 sürümü hala ücretsizmi? (FreeWare mi?)
Türkçeleştirme ESET tarafından yapılmadı. NOD32 Türkiye web sitesi tarafından Türkçe ye çevrildi. Son sürümü evet. AntiVir 7Classic sürümü hala ücretsiz.
Saolasın Kardeşim.Teşekkürler. AntiVir PersonalEdition Artık Ücretli. Yani 7 Sürümü (Çok Süper-Mannyakk Kaliteli Olmuş.)Ücretsiz Ama 3 Ay Sonrasında Programı Premium'a Yükseltme İstiycek Ve Kenini Kullandırmıycak.Premiuma Yükseltmede Ücretli Tabiki. O yüzden Ben Anti Virüs Yazılımı İndirecek Olan Ve Ücret Ödemek İstemeyen Kardeşlerime F-Secure Anti-Virüsü İndirmelerini Tavsiye Ediyorum.Çünki Ücretsiz Olarak 6 Ay Kullanılabiliyo Ve Türkçe + Çok da Kaliteli.
Saolasın Kardeşim.Teşekkürler. AntiVir PersonalEdition Artık Ücretli. Yani 7 Sürümü (Çok Süper-Mannyakk Kaliteli Olmuş.)Ücretsiz Ama 3 Ay Sonrasında Programı Premium'a Yükseltme İstiycek Ve Kenini Kullandırmıycak.Premiuma Yükseltmede Ücretli Tabiki. O yüzden Ben Anti Virüs Yazılımı İndirecek Olan Ve Ücret Ödemek İstemeyen Kardeşlerime F-Secure Anti-Virüsü İndirmelerini Tavsiye Ediyorum.Çünki Ücretsiz Olarak 6 Ay Kullanılabiliyo Ve Türkçe + Çok da Kaliteli.
Haddini aşma, neye gülüyorsun. Soru soruyorsun yanıt veriyoruz. AntiVir kendi sitesinde de halen ücretsi olarak sunuluyor ayrıca bak dünyanın en büyük download sitelerinde de free yazıyor lisansında.Burdan bakabilirsin ya da boşver bunları ben yanlış biliyor olayım bu sitelerde yanlış yazmış olsun sen kendini ne sanıyorsunuz da benim emek verdiğim işe gülüyorsun.Bu kadar programı takip etmek kolay değildir arkadaşım saygılı ol verilen emeğe bir daha da haddini aşma.
Bu dünya gibi 1 Milyon dünya olsa Oda ağzına kadar BUĞDAY dolu olsa 1 güvercinde 1000 günde 1 tane yese Bu biter ama SONSUZLUK BİTMEZ Neye Zar attığımızın farkındamıyız?
arkadaslar panda platinum 2006 10.01.00 30gunluk kullanım warda bende acaba bunu nasıl tam sürüm yapıcaz lütfen bilen warsa söylesin we bu programı mutlaka indirsin çünkü bu program lemt's computers tarafından 2005yılının en iyi internet securitysi seçildi hemde 2005 wersiyonuydu o
bu 2006sı lütfen crack weya serial bilenler yardım edinn..
birisi biliyorum derse e-mail adresimi yazcam yardımlarınız için şimdiden
Arkadaşım bazı linklerde sorun var diyeceğine hangilerinde sorun var yazsan da beni bütün listeyle uğraştırmasan olmuyor mu?
Ayrıca bir teşekkürü bile çok görüp bazı linklerde sorun var diyen hiçkimsenin sözlerini kaideye almayacağım. Ben arkadaşlar bana destek olun diyorum senin yaptığına bak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 12 Şubat 2006 13:28:41 >
yaa arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye ve ilk girdiğim gün burada sabahladım...:) baytepe arkadaşıma teşekkürler ediyorum....sadece klavyesine değil ellerine de sağlık yaniii...:) de benim bir sorunum var bilmiyorum mümkün mü ama mp3 dosyalarını midi ye çeviren bir programa ihtiyacım var , bir çok program denedim...ama olmuyo...wmw'ye , yada başka uzantılara çeviren var ama midi yok...:( yardımcı olursanız sevinirim...
Ben de uzun süre midi'yi mp3'e çevirien güzel bir program aramıştım bulduğumda da hevesim geçmişti. Aklıma iki şey geliyor dur ben bakayım bir senin için ...
... gelecek kusaklarin, turkiye'de cumhuriyet'in ilani gunu ona hic acimadan saldiranlarin basinda, "cumhuriyetciyim" diyenlerin yer aldigini gordukleri zaman sasiracaklarini hic sanmayiniz! tersine, turkiye'nin aydin ve cumhuriyetci cocuklari, boyle cumhuriyetci gecinmis olanlarin gercek dusuncelerini irdeleyip saptamakta hic de gucluk cekmeyecektir. M.Kemal Atatürk Nutuk' tan
@beytepe eline sağlıl arkadaşım burdan indirdiğim winampın yeni sürümü var sanırım sürekli new versiyon uyarısı alıyorum bilgine
Winamp 5.13 son sürümü zaten bende bunu kullanıyorum. Winamp 5.2 Build 430 var fakat o beta. Sen, ben 5.13'ü vermeden önce 5.12 indirmiş olabilirsin belki.
kardeş kusura bakma ben bulamadım bu işi adam gibi yapabilen bir şey, ayrıca yapsan bile çok kötü oluyormuş audacity ve nero sound waver'dan bahsedenler var ama doğru dürüst bir şey bulamadım...