Şimdi Ara

X800GT HardMod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
0
Favori
6.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklıma gelen daha dün gece bahsi geçen 9800se örneğindeki Gpu hardmod olayını adamlar yapmış helal olsun diyorum..Malümunuz sıvı iletken yardımıyla bu işlem gerçeklemiş.

İşte resimler test sonuçları ve adres

X800GT HardMod

X800GT HardMod

X800GT HardMod

DOOM3 1024
    X800GT 128MB default 475/350 71.3 FPS
    X800GT 128MB oc 533/378 79.2FPS

X800GT 256MB default 475/490 78FPS

3D Mark 2003 default 1024
    X800GT 128MB default 475/350 9946 marks
    X800GT 128MB oc 533/378 10748 marks

X800GT 256MB default 475/490 10629 marks

3D Mark 2005 default 1024
    X800GT 128MB default 475/350 4298 marks
    X800GT 128MB oc 533/378 4703 marks

X800GT 256MB default 475/490 4838 marks

X800GT Hardmod to 12pipes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 24 Eylül 2005, 20:44:04 >

• kart çok geç geldi
    ama performans gayet iyi almak isteyenler için iyi bir seçenek
  • Kaç kişi bu hard modu yapabilir ki?
  • çok zor görünmüyor aslında bence dikkatli davranılırsa sorun çıkmaz..acaba kurşun kalem ile de modlanabiliyormu? garanti kapsamı dışında kalmaması açısından
  • Macuna benzer bir madde kullanılmış gibi duruyor ancak sıvı iletken ile yapılırsa durum sakat çünkü madde sertleşince çıkma olsalığı çok düşük...

Aslında çokda pahalı bir ürün değil bu yüzden her türlü abanabilirim ama alamadık daha
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Macuna benzer bir madde kullanılmış gibi duruyor ancak sıvı iletken ile yapılırsa durum sakat çünkü madde sertleşince çıkma olsalığı çok düşük...

Aslında çokda pahalı bir ürün değil bu yüzden her türlü abanabilirim ama alamadık daha
  • BeyazBüyü \
    Ağzımızın suyu aktı burda
    Kötü yola itiyonuz abi bizi ya ühühüh

Deniyecek arkadaşlardan gelişmeleri takip edelim bakalım bu moda stabil sorunsuz çalışırmı acaba

Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600GT 128Bit==9800Pro 256Bit
    21 yıl önce açıldı
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: firaz

BeyazBüyü \

Deniyecek arkadaşlardan gelişmeleri takip edelim bakalım bu moda stabil sorunsuz çalışırmı acaba

Saygılar...

Sabırsızlanıyorum

• şunu bir türk arkadaş yapsında bakalım bende bugün almaya gidiyorum...
  • bu chipsetlerde r423 ile r480 'nin arasında fark mıdır acaba yani modlamayı yapmak için fark edermi...?

veya modlama yapmadan r423 ile r480 arasında perfonmans farkı varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

bu chipsetlerde r423 ile r480 'nin arasında fark mıdır acaba yani modlamayı yapmak için fark edermi...?

veya modlama yapmadan r423 ile r480 arasında perfonmans farkı varmı ?

hard mod için bilemem ama r423 lerin daha yüksek frekanslara çıkabildiği söyleniyordu
  • 9800se örneiinde olduuu gibi her gpu nun bu başarıyı gösteremeyeceeeine göz önüne almak lazım

başarılı olasılııı yüksek bi marka model bulunmadan bu karta girişmemek lazım....
  • ati almam ya bu devirde nvidia rulezzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: starway

ati almam ya bu devirde nvidia rulezzz

sen kenara çekil rulezz mulezz milletin kafasını bulandırma bu saatten sonra karşında fiyat performans kralı var millete 9550ge tavsiye edeceğinize artık x800gt diyeceksiniz işte daha ne istiyorsunuz
  • İyi olmuş zaten 8 pipeline yetmezdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orjinalden alıntı: firaz

BeyazBüyü \

Saygılar...

Sabırsızlanıyorum

@beyazbüyü
    bugün cebitin altını üstüne getirdim x800gt göremedim....sapphire standında bi yabancı elemanla uzun süren bir dialoğumuz geçti ama ana konu crossfire ve sapphire anakartlardı... x800gt yarın gelecekmiş!!!
    sonra veganın standına gittim...powercolor x800gt standa uğramamıştı...zaten genelde susoğutmalarla ilgilendim...
    sonra msi ve asus standlarına uğradım ama durum yine aynıydı...
    asus standında p4 EE 3.73 ve 7800gtx extrem bir sistem vardı ki inanılmazdı!!!!!
    fuardan alışveriş yapmak isteyenlerin dikkatine!!!!fuarda kesinlikle satış yapılşmıyor....glacialtech in uzun süredir aradığım fancardını buldum ama satış yapmıyorlardı kısacası toshiba standındaki mini eteklilerin msnlerini almak cebitte alışveriş yapmaktan daha kolay(en azından imkansız değil)

bu arada cebitten yılın bombası!!!!!!dc nin tanıtım amaçlı getirdiği razer plasma ilk gün çalınmış!!!!(valla ilk gün çalınmış ben 3. gün gittim)

• Hardmod uzun süreli kullanımlarda bence sorun çıkarabilir.

Tabi yinede bu mod'u yapmakda fayda var
  • @ascha

sağlık olsun pazar gününe kadar x800gt geliyorsa sorun yok alış veriş olmasa da fuarda stand kuran tanıdıklar var bi şekilde satın almaya çalışcaz , olmadı eksene hücummm
  • Arkadaşlar etmeyin eylemeyin sonra haşat edecem kartı.Daha doyamadım bile..
  • quote:

@beyazbüyü
    bugün cebitin altını üstüne getirdim x800gt göremedim....sapphire standında bi yabancı elemanla uzun süren bir dialoğumuz geçti ama ana konu crossfire ve sapphire anakartlardı... x800gt yarın gelecekmiş!!!
    sonra veganın standına gittim...powercolor x800gt standa uğramamıştı...zaten genelde susoğutmalarla ilgilendim...
    sonra msi ve asus standlarına uğradım ama durum yine aynıydı...
    asus standında p4 EE 3.73 ve 7800gtx extrem bir sistem vardı ki inanılmazdı!!!!!
    fuardan alışveriş yapmak isteyenlerin dikkatine!!!!fuarda kesinlikle satış yapılşmıyor....glacialtech in uzun süredir aradığım fancardını buldum ama satış yapmıyorlardı kısacası toshiba standındaki mini eteklilerin msnlerini almak cebitte alışveriş yapmaktan daha kolay(en azından imkansız değil)

bu arada cebitten yılın bombası!!!!!!dc nin tanıtım amaçlı getirdiği razer plasma ilk gün çalınmış!!!!(valla ilk gün çalınmış ben 3. gün gittim)

Ben Stand açayım mı CEBİTde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xf -- 8 Eylül 2005, 18:12:40 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.