Şimdi Ara

aöf sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yarın ki sınavda herkese başarılar. hiç çalışmadım gazamız mubarek olsun

• herkese başarılar
    bu senede kalırsam yaylalar yaylalar
  • tesekkürler arkadasim.

inşallah herkes emeginin karsiligini alir

@LifeTaker: hocam büt'te görüsürüz cok balli degilsen
  • herkese başarılar. yarınki sınava pek hazır sayılmam ama geçerim diye düşünüyorum

asıl pazar gününü sor bana. hiç hazır değilim yarın akşam bakıcam pazar günkü sınavlara
  • Herkese başarılar.

9 erken ya
  • iş güçten cok fırsatım olmadı çalısmaya,eski yılların test sorularından çözdüm o kadar...Amacım 6 dersin 3 ünü vermek,diğer üçünüde eylülde verirrim artık Allah kısmet ederse,ondan sonra askere gidip geleyim 12 aya çıkarmadan bunlar
  • arasınav da bazı dersler zorrdu umarım fınaller bıraz kolay olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs sınavı
    7 ay önce açıldı
    Hazırlık muafiyet sınavı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci öğretim öğrencisi olarak sabah o saatte nasıl kalıcam ben ya
  • iste bunlara calısıcakktınız vizleler bence kolaydı ama finallerde tam tersini bekliyorum
  • Ya beyler ben çok çalışmıştım ilk sınava hep 48 - 50 - 55 almışım ya . Nedir bu aöf'ün taktiği? Sosyoloji bölümü 1. sınıf öğrencisiyim.
  • başarılar arkadaşlar, alttan dersim var veremezsem askere gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

iş güçten cok fırsatım olmadı çalısmaya,eski yılların test sorularından çözdüm o kadar...Amacım 6 dersin 3 ünü vermek,diğer üçünüde eylülde verirrim artık Allah kısmet ederse,ondan sonra askere gidip geleyim 12 aya çıkarmadan bunlar

valla hocam beklentimiz o yönde ama umarım kısa dönemi yakalayabilirz.
  • 3. sınıf iktisat ama derslerin adını dahi bilmiyorum inş. sınav yerini bulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waRRioR -- 29 Mayıs 2010; 0:30:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

3. sınıf iktisat ama derslerin adını dahi bilmiyorum inş. sınav yerini bulurum

yapma ya. sen benden de betermişsin. 3. sınıfa kadar nasıl gelebildin hoplaya zıplayamı
  • ben de keyfi gireceğim ilk sınavlarda bilgisayar 63 matematik 81 di
    diğerleri 35 45 arasıydı..

bu sınava girip kaydımı dondurayacağım...nasıl yapılıyor?yani para ödemeyeceğim ama orada ismim geçecek devam etmek istediğim zaman devam etmek isteyeceğim?
  • vize sonuçları felaket bunada pek hazırlanmadım..

Kurtarabildiğimi kurtarıp vizede altın vuruşu yapmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

3. sınıf iktisat ama derslerin adını dahi bilmiyorum inş. sınav yerini bulurum

yapma ya. sen benden de betermişsin. 3. sınıfa kadar nasıl gelebildin hoplaya zıplayamı

2 yıl pmyo okudum 3. sınıftan sınavsız geçiş yaptım ilk sınavda hiç çalışmadığım halde 2 adet hukuk dersinden geçtim bunda da hukaklardan geçmem garanti diğerleri Allah kerim

• Üniversitenin finalleri dün bitti.Aöf'e hiç çalışamadım yarın sadece türk dilini geçsem benim için kar.Bütünlemelerde 8 dersi verip mezun olacağım.
  • ben aöf finallere girmicem
    ilk vizelerin hepsi 22 puan çünkü hepsini a yapmıştım
    artık eylüle kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Üniversitenin finalleri dün bitti.Aöf'e hiç çalışamadım yarın sadece türk dilini geçsem benim için kar.Bütünlemelerde 8 dersi verip mezun olacağım.

aynı durumdayız,iş güç koşturmaca,birde benim doğru düzgün işim yok,işsizim ama kendı ıslerım ev ıslerı bırde arkadasların yanında takılmak 2 kurus para almak falan zaman olmuyor
    hazır yaşınız küçükken okuyun,ilerde zaman bulamazsınız ben 6 senedir aynı sınıftayım 2.ci sınıf
    malesef,zekadan değil zaman bulamamaktan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.