Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.192
Cevap
80
Favori
409.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aliexpress üzerinden vag com 12.12.3 diye sipariş vermiştim. Kablo elime ulaştı fakat 12.12.3 olduğuna dair bilgi göremiyorum. CD içerisindeki yazılım da 12.12.0 görünüyor. Kablonun 12.12.3 olduğunu nasıl anlayabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu iş için kullanmadığım bir bilgisayar buldum. Makine Win7 Starter, net bağlantılarının hepsini devre dışı bıraktım. CD içerisinden gelen vcds 12.12.0 programını kurdum. Kabloyu taktığımda driver istiyor ve onu da vcds klasörü içinden tanıttım.
    Aracım 2014 A3, stemei den A3 8V olarak kodlamalara bakıyorum.
    Kabloyu arabaya taktım, programı açtım. Program otomatik olarak tarihi 01.10.2013 e atıyor. Ayarlardan bağlantı olarak usb yi seçtim ve test ettiğimde OK dedi, save edip çıktım.
    Autoscan ile tarama yaptım ve sorun çıkmadı, verdiği bilgileri de yedekledim.
    Başlangıç olarak kadran selamlamayı yapmak için; Select Modules > 17-Instruments > Coding > Long Coding > Byte 1 > Bit 0 seçtim. Ayarları kaydetmek için Do It dediğim zaman "Sorry! This Function Requires a licensed interface." hatası alıyorum.
    Bu hatayı internette araştırdığım zaman kablo yanmış olabileceği yazıyor. Kablo bana sağlam mı geldi bilmiyorum ama nete hiçbir şekilde girmedim. Bir de programdan kaynaklı olabileceği söyleniyor, acaba 12.12.0 sürüm programı nereden bulabilirim?
    Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

• memuber M kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle yüklediğiniz fotoğrafın boyutunu düşürüp tekrar yüklemeniz mümkün mü sayfayı öldürdü resmen. :)
    Isıtma lambasından kastınız nedir, ben fotoğrafta sadece hız sabitleyicinin ışığını görebildim.
    Hocam bende golf 7 araç var 2014 model. Hiçbirşey yapmadım. Yolda giderken birden bütün menü kayboldu simdi sadece kalan menzili gösteriyor. Bu bahsettiğiniz okul moduna mi girdi araç? Ama kendi kendine nasil ve niye yapar anlamadim.

Fabrika ayarlarına dondurmeyi mi denesem? Aracta sonradan takılan park sensoru var o bozulur mu ?

İ7 6700K,ASUS MAXİMUS Vİİİ HERO,CORSAİR Vengeance DDR4 2X8 3000MHZ RAM, ASUS STRX 980Tİ OC , CORSAİR 105 SU SOĞUTMA,SAMSUNG 950 PRO M.2 SSD, CORSAİR 850 GOLD POWER,ASUS VG248QE MONİTÖR,İPHONE 6S 64GB,LG 49UN850V TV, LG-NB3530A Sound Bar, GOLF 7 COMF.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onore

Hocam bende golf 7 araç var 2014 model. Hiçbirşey yapmadım. Yolda giderken birden bütün menü kayboldu simdi sadece kalan menzili gösteriyor. Bu bahsettiğiniz okul moduna mi girdi araç? Ama kendi kendine nasil ve niye yapar anlamadim.

Fabrika ayarlarına dondurmeyi mi denesem? Aracta sonradan takılan park sensoru var o bozulur mu ?

hocam büyük ihtimal okul moduna girdi benim araç. herşeyi fabrika ayarlarına döndürünce geri geldi göstergeler fakat araçta kontağı kapatıp tekrardan açınca göstergeler tekrardan gitti. yani her arabaya bindiğimde bunu yapmak zorunda kalıyorum eğer hızımı yağ sıcaklıgımı öğrenmek istiyorsam. ayrıca herşeyi fabrika ayarlarına döndür tarzı bir seçenek var ayarlarda. eğer yaparsanız kayıtlı radyo ayarlarınız gider. park sensörü için birşey diyemem açıkcası..

• Arkadaşlar aracımı bir sorundan dolayı servise götüreceğim, özellikle Audi araç için kodlama-garanti ilişkisi hakkında bilgisi olan var mı? Garanti dışı demesinler bana araç

Orijinalden alıntı: Leon79

Sinyal verirken kısılmasını ben istiyorum, U 'ledin şiddetini arttırmayıda bir kaç mesaj öncesinde yazdım, oradan arttırabilirsiniz ;)

kısma kodlamasını yapabildin mi, çalışıyor mu?

Orijinalden alıntı: Kuray

Arkadaşlar aracımı bir sorundan dolayı servise götüreceğim, özellikle Audi araç için kodlama-garanti ilişkisi hakkında bilgisi olan var mı? Garanti dışı demesinler bana araç

hocam vw de en ufak bir sorun yaşamadık. Audi de sorun çıkacağını zannetmiyorum. böyle bir vaka da duymadım ben açıkcası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda VAG COM 12.12.3 Kablom ve yazılımım elime ulaştı :) 2010 Model Tiguanımda bir çok özellik açtım değişiklikler yaptım, İstinye de oturyorum model farketmeksizin isteyen herkese yardımcı olmak isterim. Benim takıldığım bir nokta var 46 Konfor menüsüne giriş yapamıyorum dont responding yani yanıt vermiyor. Benim araçta mı sorun var yoksa bu modül benim aracımda yok mu ? Bide security access key diye bir şey var forumda hep pasat jetta golf için paylaşılmış tiguan için bu keyi nerden bulabilirim Teşekkürler şimdiden

Orijinalden alıntı: bakteri_16

Sonunda VAG COM 12.12.3 Kablom ve yazılımım elime ulaştı :) 2010 Model Tiguanımda bir çok özellik açtım değişiklikler yaptım, İstinye de oturyorum model farketmeksizin isteyen herkese yardımcı olmak isterim. Benim takıldığım bir nokta var 46 Konfor menüsüne giriş yapamıyorum dont responding yani yanıt vermiyor. Benim araçta mı sorun var yoksa bu modül benim aracımda yok mu ? Bide security access key diye bir şey var forumda hep pasat jetta golf için paylaşılmış tiguan için bu keyi nerden bulabilirim Teşekkürler şimdiden

buraya baktın mı?

http://www.stemei.de/pages/coding/vw-tiguan-1t.php

• quote:

Orijinalden alıntı: sonufuk

2015 model donanım paketsiz Golf 7 Midline Plus için hangi özellikleri aktif edebiliriz? Geri viteste aynaların yeri göstermesi var mıdır acaba?

golf 7 için şu konuyu ben hazırladım hocam. tüm özellikleri tiyoları ve açıklamalarıyla birlikte okuyun anlaşılır

şu ana kadar bir midline plus kodlama yapmadım fakat highline da ayna düşüm standart. comfortline da vag la açılıyor. midlineda da açılır derim.

http://www.golftutkusu.com/vag-kablosu-ile-aktive-edilebilen-ozellikler/?sort=subject

http://www.golftutkusu.com/vag-kablosu-ile-aktive-edilebilen-ozellikler/golf-7-vag-com-kodlamalar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 22 Kasım 2015; 20:51:06 >

• Arkadaslar merhaba, 2012 model Audi A4 2.0 tdi 177 HP Multitronic aracıma vag com 12.12.3 bagladimda bircok module giriyorum ancak bazi önemli modullere giremiyorum. Örneğin 07 Control head ve 5F modullerine giremiyorum. Girmeye calistigimda no response from controller hata mesaji geliyor. Ne yapmalıyım?

Orijinalden alıntı: kocak519

Arkadaslar merhaba, 2012 model Audi A4 2.0 tdi 177 HP Multitronic aracıma vag com 12.12.3 bagladimda bircok module giriyorum ancak bazi önemli modullere giremiyorum. Örneğin 07 Control head ve 5F modullerine giremiyorum. Girmeye calistigimda no response from controller hata mesaji geliyor. Ne yapmalıyım?

sürüm yeterli olmuyor. 14 kabloyla deneyin derim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.