Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3.253
Cevap
19
Favori
686.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reklamcılar basmış gene burayı..
  • evet cd caların baglantı yerleri ses yapıyormuş onu da vakit bulunca halladicez insallh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar dolu olan o araba o coğrafya şartlarında mümkün değil 5 lt yakmaz. Dizeller zor yakalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekskalibur

    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.50.000 Km kadar kullandım sizin aracın aynısını hala gördükçe imrenerek bakıyorum.Şu an 2014 sıfır Jetta kullanıyorum.Emin olun hala Emgrand benim için ayrı bir yerde.Hiç kimsenin lafına bakmayın içinize sinerek binin.
    Saygılar.

    sagolun valla kimsenin lafını takmak gibi bi huyum yok. Erzurum da kulkanıyorum aracı ve kış şartlarında kullanıyorum çok da memnunum anadolu grup aracın sürekliliğini saglarsa bu begenmeyenlerin yerden yere vuranların da alacagına eminim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huka Sampos

    O kadar dolu olan o araba o coğrafya şartlarında mümkün değil 5 lt yakmaz. Dizeller zor yakalıyor.

    dostum biz araba satıcısı değiliz 27 ye aldığım arabaya 3 gün önce 31 verdiler ben satmadım binmek için aldım. bu karda kışta arabasız kalmayı göze alamam:) yani demek istediğim hani satıcı ağzıyla konuşmuyorum uzun yolda 5.5 gibi bi rakamı görüyor ama kullanım şekli çok önemli ben sürekli uzun yola cıkan biriyim araçları ona göre kullanırım malum yakıt fiyatları ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpomer -- 6 Ocak 2015; 10:12:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpomer

    quote:

    Orijinalden alıntı: toyota97

    Ben otobanda bile 120yi zor görecek kadar sakin kullanıyorum.ben satmaya değil binmeye alıyorum 6-7 sene bincem beni yolda bırakmasın yeter bi kaç soru sorcam ön konsol çok mu kalitesiz uzun yolda 90km yoldan sonra yolda kalıo diye bişi duydum doğru mu bide çok az kilometrede araçlar sitelerde örn 2012 model premium sr -dolusu yani-20000kmde 25000tl e sıfır premium sr 43000tl o nası oluyo???

    araç 120 km hızı 3000 devirde rahatlıkla görüyor ben hiç stop etmeden (1 kere benzin almak için durdum 5 dk ) 1350 km yol yaptım ve bi sorun yaşamadım araç çok kusursuzmu değil ama donanm olarakta görünüm olarakta tatmin ediyor .ki fiyatına göre çok çok fazla iyi . ayrıca ön konsol çok kalitesiz mi diye sormuşşsun konsol görüntü olarak cok iyi diyemem ama ben beğeniyorum. ancak konsolun orta kısmı sert plastikten üretilmiş ve bazen kasislerde ses yapabiliyor . bu sesinde çözümü var ufak bi işlemle giderilebileceğini öğrendim zaman bulunca yaptırcam

    forumlarda arabayı bilgisayar basında görüp saçma sapan alman fransız bilmem ne bilmem ne fanatiklerine aldırış etmeyin . herkesin bi butcesi var ve bu fiyata alına bilecek en iyi araba . ben 2011 model 16500 km antalya şehir içinde kullanılmış emgrand premium sr yi 27bin e adlım ve erzurum a getirdim zerre kadar pişmanlığım yok.

    bazıları symbol le lineayla falan karşılaştımış . symbol un tek artısı 15 dci motor seceneği onunda ömrü en fazla 120bin km . bunun haricinde ne götüntü olarak ne iç dizayn olarak ne sağlamlık olarak yanından bile geçemez ki karşılaştırma yaparken biraz mantıklı yapın. emgrand ec7 ile lineanın aynı donanıma sahip olanı zaten yokta yakın donanımlısı olanı 60000 civarı eğer o lineacılar o parayı verebiliyorlarsa buyursun alsınlar. ben birçok markanın aracını kullandım aldım sattım bindim vs . hepsinin belli kusurları illa ki olacak bu araçta daha yeni üretilen bi araç zaman la kusurlar giderilir . fanatikliğin tekerlekli tabut gibi yakıştırmaları haketmiyor . bazılarının savunduğu uçan teneke lakaplı araçlara güvenlik konusunda fark atar eminim


    benim beğenmediğim yanı sert süspansiyonlar. ve konsolun orta kısmından bazen gelen sesler

    Büyük konuşmayımda corollayı satıp sümbül linea gibi dandirik bişi almam.geelye kafam baya yatıyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sağolun hocam kullanıcısından yorum almak daha sağlıklı. Sanırım emgrand fiyatında bomboş marka araba alan arkadaşlar hazmedemiyor bir hazımsızlık var onu hissettim yaptığı yorumlarda :)

    Herneyse bizde araba almayı düşünüyoruz. Emgrand ec7 çok ilgimi çekiyor. Donanım ve yakışıklılık çekicilik hepsi bir arada, sanırım parça konusunda abartıyor gibi insanlar, bu dönemde 1990 lı 2000 li modelli araçlara parça takan piyasada kol kol gezen bir ülkede emgrand ec7 için sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

    Gelgelelim araca 27 bin tl civarına bir emgrand buldum 2013 model düşük kmli en full modeli olan gsl preimium sr. Ben kullanıcıyım satıcı değilim. Bu fiyattaki bir araç alıyorsanız bazı şeyleri gözardı etmek zorundasınız. Yok torpido kalitesiz yok konsol malzemesi kalitesiz gibi evhamlara girmemek lazım. Zaten istediğiniz kalitede bir araç almak istiyorsanız 50.000 tl ve üzeri paranız varsa passat wv tarzı araçlar alırsınız. Herkes gücüne göre alır. Ben bu fiyatlarda sıfır ayarında bu aracı almak mantıklı geliyor sana gelmeyebilir.

    Birde yok çin malı gibi vs bir algı toplumumuza yerleşmiş geçmişten gelen bir düşünce. Çin dediğiniz ülke olmasa şu an kullandıgınız tüm elektronik vs aksamlar gibi ürünleri aynı fiyatlardan alamazsınız. Volvonun ve emgrandın kasa yapısını yakından incelerseniz ne demek istediğimizi anlarsınız. Milyonlarca yaşayan bir ülkede 1 kaç kişi parça bulamamış sıkıntı çekmiş markayı kötülüyor ve insanları yanlış yönlendiriyor bu ahlaka kesinlikle sığmaz. Bu fiyat aralığındada bu kadar donanımlı başka bir arabada olmaz.

    Sonuç olarak arabayı bilmeden tanımadan Sırf "ÇİN" Malıdır diye saçma modası geçmiş tabirlerle fikir yürüten, kendisinin kullanıdıgı aracıyla empati yapıp kıskanclık ve hazımsızlık gösteren arkadaşlarım yorum yapmak için yapmayın fikir sahibi iseniz görüşlerinizi belirtin insanların aldatmayın. Sizin gibi zihniyetler yüzünden bu ülke luzumsuz markalara çöplüğe döker gibi paralar saçtı... Kolay gelsin




  • kucuker34 kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünüyorum açıkçası.Ayrıca her zaman Allah Çinlilerden razı olsun bile derim. Eğer onlar karın tokluğuna çalışmasaydı hiçbir ürünü dengeli bir fiyata alamazdık.İlk siyah beyaz Tv çıktığında annem anlatır insanlar 2-3 inek satmışlar alabilmek için. Bugün ise ilk çıkan herşeyi uygun fiyata alabiliyoruz devlet makul bir vergi alsa çok çok ucuza alabileceğiz...
  • Aynen öyle hocam simdi her keseye göre ürün var. Bugun eşimle gittik arabaya baktık ilk gördüğümüzde hayranlığımı gizleyemedim yakından bakınca böyle mercedes chevrolet havası var :) Çok estetik içine bindik aklımda kuşkular vardı acaba yorumlardaki gibimi diye :( Tüm tezlerimi yıktım ve araca besmele çekip oturdum. Kendimi hoş estetik özgür bir aracın içinde hissettim. Plastik kokusu diyorlar ne kokusu bildiğin sıfır araba gibi kokuyor :) Herneyse araç sahibi araçla gezin dedi gelin şaşırdım adama o güveni verdik. Tabi bizim araçta onun otoparkında duruyordu. Tur attık yol tutuşu fren duruşu vites kavraması vs. çok iyi hızlanmasıda tatminkar. Yarın nasipse aracın devir teslim işlemlerini yapacağız. Arabayı aldıgımda kullanacağım ve detaylı olarak görüşlerimi bildireceğim. En azından araç kullanıcılarından yorum okursunuz ve insanları bilinçlendirmiş oluruz. Aşık oldum arabaya :)




  • Arkadaşlar alacagım araç emgrand 2012 fe yazıyor ruhsatta bu ne anlama geliyor ? premium basic vs yazmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kucuker34

    Arkadaşlar alacagım araç emgrand 2012 fe yazıyor ruhsatta bu ne anlama geliyor ? premium basic vs yazmıyor

    Araçların ruhsatında yazana takılmayın, benim araçtada yazıyordu sıkıntı yok yani.
    Ayrıca hayırlı olsun yeni aracınız güle güle kullanın.Emin olun sizi üzmeyecektir, eski bir Emgrand kullanıcısı olarak yazıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekskalibur kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolun orda yazılmasına takılmıyorum fakat araba koltukları deri idi cruise control yoktu. Yani gls mi preimiummu bilmiyorum sorun burda :)
  • Deri döşeme ve açılır tavan varsa Premium SR dir.Hız sabitleyici yok hocam maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3000 devirde 120 km hız yaptığından eminmisiniz.. 100 -105 deseniz normal de 1.5 lt 106 bg araç için bu değer pek gerçekçi gelmedi...ya da Vites Oranları çok uzun bu aracın..
  • Ekskalibur kullanıcısına yanıt
    Açılır tavan yok hocam preimiummu oluyor peki bu hava yastıgı standartmı bu modellerde yarın arabayı alacagım adamda bilmiyor tam özellikleri :)
  • kucuker34 kullanıcısına yanıt
    Ben geçen yaz sıfırını incelemiştim. O zaman Basic modeli 29000 tl idi. Arabaya hayran olmuştum.Çalıştığım şirkette Toyota Hilüx var konsol çok benziyordu.Ben çok beğenmiştim ama maalesef param çıkışmadı.Bende Chevrolet Kalos aldım ama uzun yolda kullandığım için memnun değilim. Sürekli Emgrandı takip ediyorum. Bir iki aya Kalosu satıp araştırmaya başlayacağım. Siz görüşlerinizi buradan paylaşın hocam takipteyiz.
  • Evet hocam hayırlısı olur umarım yarın aldıktan sonra aracı ilk izlenimlerimi paylaşacagım
  • Hocam zaten Basic hariç diğerlerinin tüm özellikleri standart,artı olarak açılır tavan ve deri döşeme olabiliyor.Basic olanlarda hava yastığı sayısı az ordan çıkarabilirsiniz hangi donanım olduğunu.
  • Öncelikle ne Geely sahibiyim nede almayı düşünüyorum.Önceki mesajlarıma bakan bunu görür zaten.Ancak bir kaç kelam etmek istiyorum.

    Öncelikle Çin diye baştan ön yargılı bakanları anlamıyorum.Telefonlarınızdan tutun da,ısıtıcınıza,ampülünüze hatta diş fırçanıza kadar neredeyse günlük hayatınızda kullandığınız her şey Çin'de üretiliyor.Araştırma yapılsa eminim yüzde 80'lerden aşağı inmez bu oran.Bazıları Çin'de üretilir ama bir marka bandrolü altında üretilir ve alırsınız.Hatta ve hatta ürününüz "marka" diye hava bile atarsınız.Ama aldığınız ürünün biraz inceleyip altını kazırsanız "marka" diye aldığınız bir çok ürününde en azından büyük bir kısmının Çin,Hong Kong,Taiwan gibi ülkelerde üretildiğini görürsünüz.

    Teknolojide yetkinlik mi?Bu konuda en ileri teknoloji uzay teknolojisidir ve bu adamlardan bu konuda sayılı ülkelerden biri.Yani uzay teknolojisini başarabilen bir teknoloji kağıt üzerinde her türlü teknolojiyi üretebilir.

    Sizin ağzınızın suyunun aktığı Ferrari,Lamborghini gibi araçların teknolojisi kıçı kırık kalıyor arkadaşlar o kadar söyleyeyim.

    Ha peki sorun ne?Bütün kaliteli ürünleri ürettiği gibi yan sanayi üretimi de inanılmaz olan bir ülke.Ve bun yan sanayi olayından dolayı biraz da haklı bir şekilde olumsuz bir imaj oluştu ülke hakkında.

    Bu yüzden Çin herhangi bir sektöre yatırım yaparken Ferrari tarzında bir araçla giremez.Çünkü ne kadar kaliteli üretirsen üret kapitalizmde önemli olan marka değerindir.Dolayısıyla Çin'lilerin bir sektöre girerken fiyat/performans ürünü ile piyasaya girmekten başka bir şansları yok.Ha daha sonra önyargı yıkıldıktan sonra ilerisi olur mu?Olur.

    Hatta idda ediyorum ki 10 sene içinde Çin,bir çok ağır ve hafif sanayi kolunda öncü konuma yükselecek.

    Bakın bugün Çin'in ürettiği Xaomi telefonlar daha henüz bir çok ülkede satışta olmamasına rağmen Avrupa'da satıldığı ülkelerde ve dünya genelinde ilk 10'a girdi.Daha da büyüyecekler.Huawei'yi vs. saymıyorum bile.Onlarda kendini geliştirecek.

    Aynı şey otomobil alanında da olacak.

    Ha ben şu an alırım almam bu tercih sebebi.Ben şu an almam çünkü Emgrand serisi hariç çarpışma testlerinde başarılı olan pek yok.Ama daha da önemlisi yaygın servis ağı ve yedek parçası yok.Ülkemizdeki ithalatçılar ayrı bir güvensizlik kaynağı zaten.Ha bu benim fikrimdir.Başkası başka avantajlar görür alır orasını bilmem.

    Bu araçlara çöp deyipde Euroncap'a girmeyi reddeden onlarca italyan,fransız vs. modeline tapan insanları da anlamıyorum.

    Veyahut fikir hırsızlığı,tasarım hırsızlığı deyip de BİM mağazalarının taklit ürünlerini höpür höpür götürenleri de.

    Veya yan sanayi ürün kullananları da.

    Hatta ve hatta internetten oyun,müzik indirip kullananları da.

    Daha da sayabilirim...

    Bana göre fikri mülkiyetin kendisi hırsızlıktır.Düşünsenize ilkel dönemlerde patent hakkı olsaydı bugün her yaktığınız ateş için ateşi bulan kişiye telif hakkı öderdiniz.Bu işin latifesi tabi ama sırf bu yüzden milyonlarca kişinin ilaç patenti sınırlamasına takılıp acı çekerek öldüğünü ve diğer ülkelerin ellerini ovuşturduğunu çok çabuk unutuyorsunuz.

    Ha üretenler kazanmasın mı?Tabi ki kazansın.Bilim adamına saygı ve itibar verilsin.Tasarımlar ve buluşlar ödüllendirilsin.Bu insanlara güzel şartlar tesis edilsin.Ama bu fikri mülkiyetle olmasın.

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 21 Ocak 2015; 16:08:17 >




  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.