Şimdi Ara

En iyi pokemon oyunu konusu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiye dek çıkmış en iyi pokemon oyununu seçmek için açtım konuyu herkes bildiği en iyi pokemon oyununu yazsın. benim bildiğim iki tane var iyi denebilecek ikisini de indiriyorum test edip hangisi daha iyi söyliyecem.

Pokemon Colosseum

Pokemon Battle Revolution

• Bilgisayarda oynanıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Bilgisayarda oynanıyormu?

Yanılmıyorsam konsol olarak Xbox ile oynanılıyor.Bilgisayarla da oynanır ama Dolphin emulatörü lazım ve Pc'nin süper olması lazım.
    Konuyu açan arkadaşıma tamamiyle katılıyorum.Süper oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Yanılmıyorsam konsol olarak Xbox ile oynanılıyor.Bilgisayarla da oynanır ama Dolphin emulatörü lazım ve Pc'nin süper olması lazım.

Dolphin ise GameCube olması lazım değilmi hem şuana kadar dolphinle hiç bir oyun açamadım hep hata hepp
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Dolphin ise GameCube olması lazım değilmi hem şuana kadar dolphinle hiç bir oyun açamadım hep hata hepp

Oydu galiba. Bende de hata verdi ben de oynamayamıştım ama çalıştıran şanslılar da var.

• colloseum gamecube battle revolotion wii
  • Colosseum bi ara oynamıştım çok güzel oyundu ya ama bayağı kasıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## PS2 için en iyi BOKS oyunu ##
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • colloseum'u indirdim ama emülatör oynanmayacak derecede kastı. wii oyununu hiç çalıştırmaz heralde. başka önerisi oaln var mı pcde oynanabilecek.
  • RPG'de yine en iyi Craft ve Deluge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

colloseum'u indirdim ama emülatör oynanmayacak derecede kastı. wii oyununu hiç çalıştırmaz heralde. başka önerisi oaln var mı pcde oynanabilecek.

PC özelliklerini yazabilir misin ? Ben de merak ettim oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Köse

RPG'de yine en iyi Craft ve Deluge

Deluge:Milyonlarca bug var hop dedin mi 1000 lvl oluyor pokemonlar
    Craft:Aşırı yavaş,kasması zor,level atlamasa bile saldırı öğreniyor,Hem zaten millet GBA oyunu oynayacaksa açar emusunu oynar oyununu niye kassınki kendini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzaN

quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

colloseum'u indirdim ama emülatör oynanmayacak derecede kastı. wii oyununu hiç çalıştırmaz heralde. başka önerisi oaln var mı pcde oynanabilecek.

PC özelliklerini yazabilir misin ? Ben de merak ettim oyunu.

Pentium D 3.0
    256mb GDDR2 Palit Geforce 7600 gs sonic
    2 gb ddr 2 ram
  • Benim PC'nin özellikleri de seninkine yakın. Oyun gayet iyi çalıştı bende. Pokemon yakalamayı çözmeye çalışıyorum
  • quote:

Benim PC'nin özellikleri de seninkine yakın. Oyun gayet iyi çalıştı bende. Pokemon yakalamayı çözmeye çalışıyorum

Colosseum oynuyorsan phenac city'de şişko mayor'un evine gideceksin.Senin kızı kaçıran 2 tane suçluyla dövüşeceksin.Bir tanesinde makuhita olacak.Ve bunun etrafında black aura denen bir bulut olacak.Bu da onun shadow pokemon olduğunu gösteriyor.Böyle siyah dumanlı yani shadow pokemonları yakalayabiliyorsun bir tek.Hepsini yakalamak zorunda değilsin ama yakalasan da iyi olur

Hem colosseum u hem xd: gale of darkness'ı orjinal gamecube de oynadım ve 10 kere falan bitirdim hepsini.Takıldığın yer varsa PM

• quote:

Orijinalden alıntı: loodyeyes

quote:

Benim PC'nin özellikleri de seninkine yakın. Oyun gayet iyi çalıştı bende. Pokemon yakalamayı çözmeye çalışıyorum

Colosseum oynuyorsan phenac city'de şişko mayor'un evine gideceksin.Senin kızı kaçıran 2 tane suçluyla dövüşeceksin.Bir tanesinde makuhita olacak.Ve bunun etrafında black aura denen bir bulut olacak.Bu da onun shadow pokemon olduğunu gösteriyor.Böyle siyah dumanlı yani shadow pokemonları yakalayabiliyorsun bir tek.Hepsini yakalamak zorunda değilsin ama yakalasan da iyi olur

Hem colosseum u hem xd: gale of darkness'ı orjinal gamecube de oynadım ve 10 kere falan bitirdim hepsini.Takıldığın yer varsa PM

Kafamıza göre pokemon yakalayamıyoruz o zaman

• quote:

hangi emulatörle ve hangi ayarlarla oynadığını öğrenebilirmiyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loodyeyes

quote:

Kafamıza göre pokemon yakalayamıyoruz o zaman

Maalesef. Ama zaman geçtikçe daha sık çıkmaya başlıyorlar ve gittikçe güçleniyorlar.Bu arada bir tavsiye:

Makuhita ile karşılaştığın evden çıktığında solundaki çıkışta yeşil bir adam var.Onla dövüşürsen bayleef yakalayabilirsin.Sağındaki kırmızı adamla dövüşürsen quilava geldiğin yerdeki yani alttaki mavi adamla dövüşürsen croconaw yakalayabiliyorsun.Ama sadece biriyle dövüşebilirsin unutma.O yüzden iyi seç.(Diğer ikisini oyun bittikten sonra yakalıyorsun)

Ve save pokemon center'daki bilgisayardan yapılıyor.Deposit falan yaptığımız bilgisayardan

• Dophin ile oynuyorum. Ayarlı yapılmış halini PM ile gönderdim.
    Burdan göndermiyorum çünkü link reklamlıydı.

loodyeyes : Teşekkürler verdiğin bilgiler için. Save'i buldum. Şuan Eurovision'u izliyorum, bıraktım oyunu Uygulayacağım yazdıklarını. Bayleef'i severim, iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzaN -- 29 Mayıs 2010; 22:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

quote:

Craft:Aşırı yavaş,kasması zor,level atlamasa bile saldırı öğreniyor,Hem zaten millet GBA oyunu oynayacaksa açar emusunu oynar oyununu niye kassınki kendini?

aşırı yavaşmış

işte buna cok gulerim

8 gb ram e ve 4 cekirdege sahip vps e gectik

adam belki 5 ay once denemis hala yavas zannediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

quote:

aşırı yavaşmış

işte buna cok gulerim

8 gb ram e ve 4 cekirdege sahip vps e gectik

adam belki 5 ay once denemis hala yavas zannediyor

8gb ram ve 4 çekirdek pc uçar bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.