Şimdi Ara

Apple iPad'e rakip olarak gösterilen WeTab'in çıkışı gecikiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Çıkışı merakla beklenen tabletlerden biri olan, Intel tabanlı WeTab, Atom işlemcili bazı diğer tabletlerde olduğu gibi gecikiyor. Daha önceki açıklamalarda Temmuz ayında çıkacağı belirtilen tablet bilgisayar, Amazon.de sitesinde bilgiye göre 19 Eylül'de yani okula dönüş dönemi olarak bilinen, satışların adeta patlama yaptığı dönemde satışa sunulacağı belirtiliyor. 288 x 190 x 13 mm boyutlarında ve 850 gram ağırlığında olan WeTab, 1366 x 768 piksel çözünürlüğünde 11.6-inç çoklu dokunmatik ekranla geliyor ve bu onun sınıfının en büyük cihazlarından biri haline getiriyor.


    1.66GHz'de çalışan Atom N450 işlemcisinin güç verdiği WeTab, depolama sürücüsü olarak 16GB ya da 32GB kapasiteli NAND flash tercihi ile alınabilecek. Donanım özellikleri arasında 1.3MP kamera, kart okuyucusu, iki adet USB portu, Bluetooth 2.1, WiFi, opsiyonel 3G ve GPS ve akselometre gibi detaylara yer verilen WeTab, 6 saate kadar çalışma süresi sunabilecek. Apple iPad gibi iki temel model seçeneği olacak WeTab'in 16GB kapasiteli versiyonun kablosuz iletişim için standart olarak sadece WiFi seçeneği ile 499 Avro'da satışa sunulması beklenirken, 32GB kapasiteli model ise WiFi, 3G, GPS ve HDMI özelliklerine sahip olacak ayrıca muhtemelen Broadcom Crystal HD çipi ile yüksek tanımlı video da oynatabilecek. 569 Avro seviyesinden satışa sunulacak 32GB'lık model, sahip olduğu donanım, özellikle de Full HD video oynatma yeteneği ile dikkat çekmesi bekleniyor.




  • abi, her şey kağıt üzerinde güzelde, kimse şu idiot apple'ın yaptığı gibi kullanıla bilirlik sunmuyorki. appele çoklu dokunmatikle tarihe resmen yeni bir sayfa açtı, haraket sensorleriyle, kasıp kavurdu, acayip bişe çıktı orataya, halbuki hiç birini apple bulmamıştı,daha öncede vardı. hatta Türkiye'de bir firma var adını unuttum, apple dan önce çoklu dokunatiği bulmuştu. neyse adamlar yağlayıp ballayıp verdiler önümüze, iphone, ipad çıktı, önümüze. dil ucuyla demiş web-os da çoklu dokunmatik gibi bi şey var ama siz fazla takılmayın. yok aga adamlar flash koymayacak kadar idiot midiot ama, yapmışlar. :)
  • Flashsız ipadi neyleyim......
  • pek ipade rakip gibi durmuyor ama çeşitlilik olması açısından iyidir..
  • @snnsmrts ,
    cok dogru dedıklerın...
  • belki ipad katili olamaz ama fiyatı uygun olsa ciddi bir rakip olabilirdi.
  • ürünün adı daha önce defalarca wepad olarak yayımlandı şimdi neden we tab oldu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.