Şimdi Ara

Onlar DH'lı ama hepsi hasta!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hiperaktivite ve davranış bozukluğu

ye sende ????

bu konudan sonra
    http://forum.donanimhaber.com/m_40028957/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40033093
    bunu acmak zorunda kaldım, gördümki aramızda baya sorunlu kişiler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 26 Mayıs 2010; 23:36:23 >

• Bende de Sagopa hastalığı var

Bak mesela sana bir akrostiş yazayım

iki tanık var biri dilimdir biri de dürüst kalemim
    Can havliyle kaçıştım acımı dindirmem gerekir bana getir ilacımı kader sancı bana yabancı kırıcı sonların var iyi başlangıcı yaptın
    Oyun gibi sanki hiç sona ermeyecek sandığın, aynı ılık çorbaydı oysa ekmeğini bandığın
    Ne maymundan geldin ne de seni getirdi leylekler
  • İleri derece oyun manyağıyım.

Ve, Supernatural...

Düzenleme : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 26 Mayıs 2010; 23:32:25 >
  • Hayat bana çok sıkıcı geliyor.
    Beni seven kız bulamıyorum çavuşu tokatlıyorum
  • Bende panik atak var. Sıkışık trafikte yada kalabalık otobüste bayılacak gibi oluyorum.
  • Kilo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevdayaKurban

Bende de Sagopa hastalığı var

Can havliyle kaçıştım acımı dindirmem gerekir bana getir ilacımı kader sancı bana yabancı kırıcı sonların var iyi başlangıcı yaptın
    Oyun gibi sanki hiç sona ermeyecek sandığın, aynı ılık çorbaydı oysa ekmeğini bandığın

Akrostişle ne alaka anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant007

quote:

Orijinalden alıntı: SevdayaKurban

Bende de Sagopa hastalığı var

Akrostişle ne alaka anlayamadım

Ben de

• dota psikopatLığı war bendede 1 hafta girmedim mi depresyona uğrarım
  • bu gün 3 saat yol yürüdüm
  • hacı ileri derecede kılım dönüyor.
  • Bendede yeni çıktı zynga chip hastalığı.
    Bi fena oluorum 125 dolarım olsa hiç düşünmem alırım hepsini. Sonra yine alırım
    ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakuragi-kun

Bendede yeni çıktı zynga chip hastalığı.
    Bi fena oluorum 125 dolarım olsa hiç düşünmem alırım hepsini. Sonra yine alırım
    ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP ZYNGA ZYNGA CHİP CHİP CHİP

• Elimde nasır var. Gecmek bilmiyor.

Her güzel kıza o anlık asık oluyorum.
  • obsesif kompulsif hastasıyım
  • Kavga ederken vahşileşip düşmana ölümcül hareketler yapıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Kavga ederken vahşileşip düşmana ölümcül hareketler yapıyorum...

Ölümcül

• sapık, sadist, mazoşist, ruh hastası olduğumu düşünüyorum(listeyi uzatabilirim). Sürekli söylüyorum çevremdekilere, şaka yaptığımı düşünüp gülüyolar, galiba inanmıyolar.

durum böyle olunca çok tehlikeli olduğumu düşünüyorum, çünkü kendimi iyi kamufle ediyorum demekki
  • Şizofreni
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`
    Supernatural...

bende var

+sinüzit
    +psikolojik sorunlar(bazılarını öldürmeyi planlıyorum ama etik olarak uygulama yok)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.