Şimdi Ara

NERDE O ESKİ ŞARJ CANAVARI V31.101 5800 HÜSRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR TELEFON NOKİA 5800XM

V31 KULLANIRKEN TELEFONUMUN ŞARJI TAM 3 GÜN GİDİYORDU GÜNDE 50 SMS İLE. PARLAKLIK ORDA DERECEDE.

V40 A GEÇTİM 1 GÜNÜ ZORLAMAYA BAŞLADI..... V50 YE GEÇTİM 1 GÜN GİTMEZ OLDU

TELEFON 5 AYLIK DEDİLER BATARYA ÖLÜDÜR FELAN TAMAM DEDİK GİTTİK TELESERVİCE 48 TL YE ORJİNAL BATARYA ALDIK.....

YAKLAŞIK 1 AY OLDU SONUÇ GENE AYNI

GECE YATARKEN TAKIYORUM SABAH ALIYORUM GÜN İÇİNDE 5-10 FOTO 5 MP3 ŞEBEKE ÇİFT MODDA
    AKŞAM YATMADAN BATARYA ZAYIR UYARISI YANİ 1 GÜN BİLE DEĞİL GELDE BASMA KÜFÜRÜ....

BİRDE BEN 800 TL YE ALAN ARKADAŞLARDANIM İNDİRİM DEN ÖNCE DÜŞÜNÜ HALİMİ YANİ.. ÇİFT BATARYA TAKIP ÇIKARMAKTAN ZATEN ARTIK PLASTİKTEN YAPILMIŞ GİBİ OLAN KAPAKLARI İYİCE YALAMA OLACAK

YOKU BUNUN ÇARESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 24 Mayıs 2010; 16:07:55 >

• Kardeş eğer NSU ile update yaptıysan bundan olabilir.Bende böyle bir sorun yok.f@tih arkadaşımızın verdiği hack li v50 de şarj 2-3 gün gidiyor.Bir de bunu dene.Bir de her update den sonra hard format atmayı unutma
  • telde 3g açımı ?

ekran ışığı ve titreşim seviyesi ne durumdadır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

telde 3g açımı ?

ekran ışığı ve titreşim seviyesi ne durumdadır ?

3g kapalı.Ekran parlaklığı en düşükte.Ekran tireşimi kapalı.Bu halde 3 gün gidiyor.Ama parlaklığı artırsam tireşimi seviye bir yapsam yine rahat 2-2,5 gün gidiyordu
  • Benm tuş takımı titresimi kapalı ekran parlaklıgı son seviyede gün boyu ugrasıp duruorum oyundu msjdı vs.. 2bucuk gün falan gidior..

Not:F@tihin Fwsini kullanıorum
  • son seviye derken en parlakmı en düşük mü
  • biroltr nin fw sinden sonra normal klasik kullanımda 4,5 5 gün sonunda batarya zayıf dio(arama ve msj) dolu dolu kullanırsam 2 gün yetio.
    kocaman pil var yetmeside lazım zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya aynı sorun bende de var, 1 gün bile dayanmıyor ya. servise vermiştim aldım telefonu gene aynı. 3g kapalı ekranın ışığı orta seviyede titreşim kapalı. napıcam ya
  • Valla ben de ilk alanlardanım ama açıkçası rahat 2 gün kullanıyorum. O kadar da müzik dinlemeye rağmen.

Şu 4-5 gündür senelik olağan hastalığımı yaşıyorum o yüzden telefonu aktif olarak kullanmıyorum yani sadece arama için. 3G aktif. 3 gün gitti pil. Daha doğrusu 65-67 saat falan.

Bir de bazı arkadaşlar V50 ile telefon yavaşladı, ekran daha kötü oldu falan demiş. Gene benimki dahil 3 tane 5800 a birol un verdiği orijinal FW yi yükledim hepsi de gerek hız gerekse ekran hassaslığından olumlu yönde söz etti. Yani açıkçası çevremde hiç sorun görmemem aklımda artık bin bir türlü fikir üretmeye başladı.

Ayrıca neler yaptınız bu da önemli. Güncellemeyi Wi-Fi ile mi yaptınız NSU ile mi yoksa Jaf/Phoenix ( Evde yapmak ya da Club Nokia da yaptırmak ) gibi programlarla mı? Ben Club Nokia da yaptırmanın ya da onların yöntemi ile evde yapmanın dışında bir yöntem uygulamadım ve çok şükür sorunum yok.

Ayrıca güncellemeden sonra format attınız mı? Hafıza kartına da format atmanızı öneririm.

Bu arada belirteyim. Her gün 3G ile sömürmüyorsanız 5 ayda batarya bitmez. Diğer arkadaşların da aklında bulunsun.

• 3 günlük pil performansı ile "şarj canavarı" ünvanını kazanmak pek adil değil bence. Benim emektar N73 halen 6-7 günleri zorluyor.
    Saygılarımla.
  • quote:

son seviye derken en parlakmı en düşük mü

En parlak dostum. kısmayı pek sevmiorum göz zevkim bozuluor
  • güncelleme ile batarya ömrü arasında hiç bir ilişki olmayabilir sonuçta batarya ile ilgili bir şey v50 ile gelen çok şarj yiyen özelliklerde yok yani,oviden batarya programı indir bir dene nerde sorun varmış
  • quote:

MERHABA ARKADAŞLAR TELEFON NOKİA 5800XM

V31 KULLANIRKEN TELEFONUMUN ŞARJI TAM 3 GÜN GİDİYORDU GÜNDE 50 SMS İLE. PARLAKLIK ORDA DERECEDE.

V40 A GEÇTİM 1 GÜNÜ ZORLAMAYA BAŞLADI..... V50 YE GEÇTİM 1 GÜN GİTMEZ OLDU

TELEFON 5 AYLIK DEDİLER BATARYA ÖLÜDÜR FELAN TAMAM DEDİK GİTTİK TELESERVİCE 48 TL YE ORJİNAL BATARYA ALDIK.....

YAKLAŞIK 1 AY OLDU SONUÇ GENE AYNI

GECE YATARKEN TAKIYORUM SABAH ALIYORUM GÜN İÇİNDE 5-10 FOTO 5 MP3 ŞEBEKE ÇİFT MODDA
    AKŞAM YATMADAN BATARYA ZAYIR UYARISI YANİ 1 GÜN BİLE DEĞİL GELDE BASMA KÜFÜRÜ....

BİRDE BEN 800 TL YE ALAN ARKADAŞLARDANIM İNDİRİM DEN ÖNCE DÜŞÜNÜ HALİMİ YANİ.. ÇİFT BATARYA TAKIP ÇIKARMAKTAN ZATEN ARTIK PLASTİKTEN YAPILMIŞ GİBİ OLAN KAPAKLARI İYİCE YALAMA OLACAK

YOKU BUNUN ÇARESİ

ya arkadaşım ben 8 aydır kullanıyorum bende öyle bi suron yok. ben telefonu V20 zamanında aldım. ozamanda 3 gün gidiyodu 31 dede 3 gün 40 dada 3 50 dede 3 gün gidiyo. he bana 2 gün gidiyor ama normalde 3 gün gider. çünkü herrr gün sabah okula giderken 40 dk dönerkende 40 =80 dk mp3 kaçınılmaz. ve 2 gün gidiyor. 3G titreşim kapalı ancak açık olduğundada fark yoktu yeni kapadım. ekran ışığı normal yani orjinal ayarında. bence sizde bi problem var ben hiç böyle bi sıkıntı yaşamadım:S telefon ilk alındığında 12 saat şarjda kalması gerekiyor deniliyo... ben bunlar eski telefonda oluyodur bunlarda gerek yoktur dedim ama yinede tuttum. belkide işe yaradı :S

• Yeni firmware yüklemesinden sonra pilin dengelenmesi için 3 kere şarjı tamamen bitene kadar bekleyip kapalıyken sonuna kadar doldursaydınız böyle bir sorunla karşılaşmazdınız. Şahsen ben sabah akşam müzik dinliyor, oyun oynuyorum iki gün bazen daha uzun gidiyor.
  • telefonu ilk aldiğimda tam 1 hafta doldur boşalt yaptim. yaklaşık 2-3 ay oldu aldığım.
    titreşim kapali 3g kapali ekran parlaklık en düşük seviyede. günde 100 mesaj yarim saat müzik ve 3-5dk arama yapiyorum. 1 gün anca gidiyor. ne yapcam bilemiyorum.
    v40 olarak aldim. v50 ye NSU ile yükselttim. formatlari da attim ama sonuç hüsran
  • Bazi arkadaslar var olan bu sorunu niye yokmus gibi gostermeye calisiyor anlamiyorum. Evet v40 ve v50 de ciddi bir sarj sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

Bazi arkadaslar var olan bu sorunu niye yokmus gibi gostermeye calisiyor anlamiyorum. Evet v40 ve v50 de ciddi bir sarj sorunu var

Belki de var olmadığındandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.A.B.9

quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

Bazi arkadaslar var olan bu sorunu niye yokmus gibi gostermeye calisiyor anlamiyorum. Evet v40 ve v50 de ciddi bir sarj sorunu var

Belki de var olmadığındandır.

Kardeş Sana Burada Kımse Yalan Soglemez. Olan Şeye Var Derler.! Bnde Telefonu 800 Küsürad TL Ye Alan Biriyim.
    Telefon v50'de ve Hiç 1Sorun Yok. Şarjı 3Gün Gidiyor Bütün Ayarları Sonda. Yanı Herkezde Yok Bu Sorun.
  • arkadaslar telefonun işlemcisine overclock yapıldıgı için buyuk bı ıhtımal daha fazla sarz goturuyo gibi benımde en fazla 2 gun gidiyor yane sessiz de ve titresim kapalı ekran ısıgı sondan 2 diş yuksek 3gde kapalı olmasına ragmen tema efektleride kapalı 2 gün en fazla daha gitmiyor mart 11den beri kullanıyorum ilk zamanlar 3 gun du sarj v31 yuklu gelmişti su an v50de en fazla 2 gun yane :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bycalll -- 30 Mayıs 2010; 2:25:37 >
  • ben de telefonu ikinci el aldım v21 yüklüydü telefonda 15-16 saat anca gidiyor şarjı. Dün v50 versiyonunu yüklesin Nokia pc suite ile. Yine aynı gibi. Çok canım sıkılıyor. Telefonu alırken sıfır batarya taktırdım bir de. Bu konuda tavsiyesi olan biri var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.